Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wygrałby w Łomży? |
Nie potrzebuje tam praktyki pacjencie Choroszczy odbylam praktyki u samego psychiatry Jeana Pardon'a
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wygrałby w Łomży? |
Zamierzam juz zostac ty ponura dziewico pod tym pseudonimem budzacym wieksze kontrowersje
|
|
,, jak tak to jadę z panem,, tak za darmo? chyba nie jesteś lekkomyślna dziewica/ ha, ha, ha, ha/
|
|
mam uczulenie na debili co podszywają się pod innych! TACY JACYŚ CICHOCIEMNI!
|
|
Ilu jest instruktorów na zajęciach Krav Maga w Łomży na ul. Piekna 2 a jeśli jest tylko jeden to jaki? (imię i nazwisko) Jaki stopień instruktorski posiada? Pozdrawiam.
|
|
Profesor - fakt, tu dałem ciała. Poczułem się jak bym miał te pieniądze już w ręku - nie wiem czemu nawet tak napisałem??? Stało się. Ale przyznałem się w innym poście - nie mam tej kasy ale jest na nią nadzieja.
|
|
policja ma swoje blaski i cienie to fakt ale piszący post Fedor jest przykładem niedorozwoju umysłowego w ksiązkowym wydaniu. Przeczytałem jego post i myślałem ,że sie poszczę ponieważ pisząc to chyba wypocił z siebie cały swój skromny intelekt.
|
|
tak samo jak i z czarnym
|
|
Treść jest ukryta
|