środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Łomża !!!

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Łomża !!!

PRECZ Z NARKOTYKAMI
PRECZ Z NARKOMANAMI

PRECZ Z NARKOTYKOWYM GOGUSIEM JAWIEMONAWIE

PRECZ Z NARKOTYKOWĄ HOŁOTA

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Uwierz mi że normalne dziewczyny istnieją.. Trzeba tylko je odnaleźć. Jeśli chłopak jest normalny to znajdzie normalną dziewczynę .
Ale każda z dziewczyn ma serce i potrafi kochać, tylko po niektórych tego nie widać..
Są dziewczyny, które nie szanują innych, ale nie trzeba się z nimi zadawać.
Meżczyźni też nie są święci :)

witam w myjni samochodowej AGA na sikorskiego 228 a co do ceny mozna negocjowac

Treść jest ukryta

http://praca-marzen.pl/

http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif

Profesor - zakładamy się? - tylko od razu mówię że przegrasz! Ale tylko o to że jestem u mamy na garnuszku i że haruję na budowie przy pustakach. Prawda jest taka, że nie mam tych 500 tyś. ale z drugiej strony w żadnym moim poście nie napisałem że ją mam! Mam tylko ziemię, tyle że poza Łomżą, więc garaży tam nie zbuduję, bo nie będzie komu parkować;) Założyłem ten temat dla tego, bo mam misterny plan zdobycia tych pieniędzy ale nie wcześniej jak rok-półtora. Plan oczywiście nie musi się powieść, bo jest tylko planem, a wiadomo jak to jest z tymi "rzeczami". Z drugiej strony, Ty Profesorze też możesz za tyle czasu być w zupełnie innym miejscu niż teraz jesteś i też możesz mieć taką kasę na koncie (może już ją masz, ale zawsze możesz mieć więcej). Zależy to od tego, co zgotuje Tobie los, a wtedy będziesz mógł skorzystać (o ile coś Ci się spodoba) z tego tematu założonego przeze mnie i zainwestować w coś, co jakiś forumowicz podsunął jako dobra inwestycja. Także nie widzę problemu dalej ciągnąć tej dyskusji. Przynajmniej można o czymś normalnym popisać, a nie tylko o kacabołach jak to ma miejsce w innych tematach.
Pozdrawiam.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

No i zajebiście, rób hajs i działaj. Tylko musisz wziąć pod uwagę realia i to ze tak naprawdę 500k to nie jest tak dużo jak się niektórym (i Tobie może też) wydaje. Może coś związanego z paramedycyną ? Można hodować jakieś roślinki (masz ziemię pod miastem), przerabiać je na mazidła i sprzedawać w jakieś fajnej marketingowej formule. Ludzi do takiej pracy znajdziesz, a laski zawsze będą się smarowały czymś by być ładniejszymi bo tak już mają w genach :) Choć z drugiej strony jak zgarniesz te 500k to nie będziesz potrzebował naszych podpowiedzi bo sam doskonale będziesz wiedział jak zrobić kolejne 500k i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne i kolejne ... :)

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Treść jest ukryta

Także nie polecam senatorskiej.

szczebdziwa musial bym wygladac jak twoj stary....serwisant poloneza....

Puknij się w ten pusty łeb idiotk..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org