Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyniki Wyborów Do Sejmiku Wojewódzkiego |
Ryskago, do N.H. trochę daleko jechać, a do tego młody pies to jeszcze by go ugotowali i zjedli, a w Łomży jakoś nikt nic nie wie na ten temat, albo nie chce pomóc. Gotów jestem temu od którego uzyskam jakąś inormację, postawić dobre piwo łomżyńskie, nawet całą zgrzewkę. Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyniki Wyborów Do Sejmiku Wojewódzkiego |
A ty ptysiu w następnej klasie chyba też nie będziesz, jeśli dalej będziesz tyle siedział przed kompem zamiast nad ksiąźką.
|
|
To będzie znaczyć że całą swą pojemność pamięci wypełnił wiedzą ze szkolenia. Czyli czworonożny potworek wyszkolony pod korek - do pełna .
|
|
...jestem śniąca, znaczy śpiąca, trzymajcie za mnie kciuki. pozdrowionka i dobranocka - A. :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Maćku, jaka kolwiek polemika z Toba nie ma widze najmniejszego sesu :l Tekst, który wkleiłeś zaprzecza temu, co sam napisałeś. Ja nie skrytykowałam Katolików a Ciebie i Twój glupi post mówiacy o tym, że fajnie ze to Niemiec a nie Włoch.......... prawdziwy Katolik by miał to gdzieś. Dla niego liczył by sie sam człowiek a nie narodowość, kolor skóry czy nazwisko i skomentowal by to tak jak zrobiłb to marek : "Potraktójmy to jako dar Boży, reszta to drobiazgi ..." nic wiecej na ten temat....... pozdr.
|
|
Chcąc psa uderzyć, zawsze się kij znajdzie. Wy macie krytykowanie już we krwi. Co by kto nie zrobił to jest źle i musicie go skrytykować. Ja nie jestem tu pierwszy, przekonał się o tym już Degreg , Franciszek i wielu innych. A czy nie piszecie w Waszych założeniach o tolerancji i szacunku dla ludzi innych wyznań? Gdzie tu tolerancja, gdzie szacunek? Na papierze. Prawda jest zawsze po Waszej stronie i nie dacie sobie przetłumaczyć że jest inaczej. Czy Ty piszesz wszystko bezbłędnie, zawsze błędy można znaleźć, ale jakoś nikt tego nie krytykuje. Justyno do czytania jest potrzebne zrozumienie tego co się czyta. Sposobem traktowania ludzi którzy mają inne zdanie jak Wy nie zjednacie sobie sympatyków. Nawet nie potrafiliście uszanować żałoby po śmierci najznakomitszego Syna Polskiego Narodu jakim był Jan Paweł II. Jacy z Was Polacy. Co innego piszecie w programie, a co innego robicie. Jesteście młodzi, a już jesteście jak beton komunistyczny. Pozdrowienia.
|
|
No a jak to wyglądało w pierwszych wiekach chrześcijaństwa?? Bo na pewno nie miało takiej formy jak obecnie... Nie mam kiedy poszukać, przybliżcie temat.
|
|
Maćku, Przyznam szczerze, że mnie zaskoczyłeś, żeś się nie poobrażał na mnie za to psów gotowanie... :) Szczerze mówiąc trochu się zastanawiałam, czy "wyjechać" z tym textem, bo doświadczenie uczy, że różnie ludzie na to reagują - nawet ci całkiem kumaci...:)) No ale zaryzykowałam... A tu proszę - jaka sympatyczna reakcja!! Pozdrawiam
|
|
Oj zdziwiłbyś Jacusiu ogromnie bardzo! Z pewnością są tacy zdolni wielce bankowcy, którzy z pracy swej w tej instytucji czerpią zyski jak się patrzy, lecz ja, skromna, szara myszka do nich nie należę...:( toteż ciułam sobie codziennie niezmiennie na swój żywot marny jak Pan Bóg przykazał...:) No to dystansuj się, Jacku, odległościowo od kraju naszego jeśli taka Twoja wola i chęć, ale choć daleki, bądź nam bliski, bo zawsze miło Cię tu widzieć i czytać...:) No i pomny na prośbę mą sprzed miesięcy paru ślij fotki zza wody, jeśli to tam właśnie zmierzasz...:) Buona sera
|
|
No i tak trzymac, Maciek, grunt to spokój. A wiedz, że jakbym tylko mogła to bym pomogła. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |