Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kadencja Czerniawskiego |
Leć do lasu i posprzątaj śmiecie, wszak mamy akcję "Sprzątanie Świata" ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kadencja Czerniawskiego |
Oczywiście . Ale tylko wtedy, gdy jest 10 w skali Beauforta.
|
|
Dzieki
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zapraszam do sklepu internetowego eurochemia.com wysyłka towaru do 30 kg = 17 pln. dostawa kurierem na drugi dzień 24h. Sklep jest w ciągłej rozbudowie, więc mogą być braki. Posiadamy w ofercie ponad 300 pozycji. Proszki,żele do prania, płyny do płukania, do kąpieli itd. proszę o składanie zapytań na e-mail : sklep@eurochemia.com
|
|
Siema tez mam u siebie w samochodzie plastikowy kolektor i nie mam sekwencji. Jedz na senatorską oni tam założą dobra instalacje za ok 1500zł i będziesz zadowolony tak jak ja. Jeżdżę już 5 lat i nic sie nie dzieje.
|
|
Korek ty du po
|
|
Tylko nie na senatorskiej. !!
|
|
gdzie dodawać ogłoszenia, oczywiście bezpłatnie????? własnie założyłam taki post ale został usunięty :( dlaczego moje ogłoszenia nie są dodawane na 4 lomza? ale jak 1 osoba puszcza 5 ogłoszeń typu sprzedam gacie, srakie takie i owakie to i jedno po drugim wchodzi. na proste pytania chciałabym znać odpowiedź, kto tu rządzi? właściwie to nie rządzi już sam nie wiem
|
|
Na tej stronie to zadna rewelacja cenowa. Poszukaj MiraS22 na głoszeniach w 4lomza, czasami ktoś się ogłasza, że sprzedaje takie rzeczy. I to w Łomży. DiDi
|
|
na małachowskiego w malej ksiegarence na dole niedaleko kwiaciarni tylko blizej ulicy sa tam nowe i uzywane te ksiazki jak nie tam to nigdzie nie znajdziesz ewentualnie w jezykowej na pieknej ale oni tez mieli problem, Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |