Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagłosowałem na M. C. |
haha oczywiscie ze byl 6 sezon ale chodzi mi o to ze jak dalas okladke do szostego sezonu to potzrebuje jeszcze 5 do kompletu aby na polce ladnie wygladalo :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagłosowałem na M. C. |
sam jestes podjebka
|
|
Były tez takie ekipy jak: Natural Dred Killaz 2tm2,3
|
|
400 - 500 tys. - jak postawisz za te pieniądze halę produkcyjną z niezbędnym sprzętem - jak to określiłeś - to już jesteś geniuszem biznesu - no chyba, że będzie to malutka halka w której będziesz dziergał koronkowe stringi. Panowie trochę realiów.
|
|
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego .... postaw szyld - jak to określiłaś - weź na wspólnika kxxn, który staje się mentorem forum i ... fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego Za szyld w Kupiskach dostaniesz mniej więcej tyle co zarabia Tirówka pod Warszawą po opłaceniu swojego alfonsa.
|
|
Nie kumam Cię człowieku nic.
|
|
Sonarol z tego co się robi dobre okna. Lepiej zamawiać z fabryki niż przez jakiegoś pośrednika bo wtedy dochodzi marża.
|
|
skonczcie juz ten temat, Ameryke oddkryli ot i nowina. Nie od dzis wiadomo, po co ksiedzu sprzet pod sutanna...
|
|
No tak, pijanej kobiecie daj wiarę:)
|
|
Zbychu82 czasami z fabryki wychodzi drożej niż od pośrednika ;P
|
|
szczebcia nie rozdawaj moich cycków na prawo i lewo . Trzymaj je przy sobie .
|
|
Kto sie orientuje ile może kosztowac założenie instalacji gazowej??w Matizie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |