Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
biskup Bronakowski przemówił |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: biskup Bronakowski przemówił |
Poczekaj to ci zanuce
|
|
|
Władek - gdzieś Ty był, jak rozumy rozdawali?
|
|
Dziadek wladek powiem ci krotko.Nie przeszkadzaja mi twoje wypociny na forom nawet smiac mi sie chce z tych belkotow.Ale chcialbym ci dac rade...Nie kupuj swinstwa ktorym cie nafaszerowali bo szkoda zdrowia i umyslu i tak juz w twoim przypadku mocno zwichrowanego....uwal sie do lozka i poszukaj nema w ciszy i samotnosci...
|
|
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284569528_by_peterman.jpg Także panowie nie znacie dnia ani godziny. :)
|
|
Na grzyby ,wiadrami je przynosza z lasu,tylko ten deszcz wszystko psuje
|
|
tarczyn-jak narazie nie orietuje sie kto stawia takie szyldy itd.Z róznych żródeł wiem tylko że to nic skomplikowanego i zwykły szyld mozna postawic nawet za około 1000-2000zł.Podobno jest to chodliwy interes.Zastanawiam się tylko czy przypadkiem nie trzeba jakiegos podaku odprowadzac od tego,bo jeżeli tak to kicha.
|
|
|
Witam, Czy kierujący niepełnosprawny (lub pasażer) korzystający z miejsca parkingowego musi mieć oznaczony samochód w jakiś specjalny sposób - czyli jakaś nalepka itp. Czy bez takiej nalepki można ukarać kierowcę? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
palec ![]() rudy błazen z druhem
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/miekkie-ladowanie-guru-betanek,1,3689629,kiosk-wiadomosc.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |