Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zbiórka dla zona |
Jak dla mnie niezle widowisko tylko zachowanie komentatorow jest dla mnie zalosne jak mozna tak jawnie faworyzowac jedna ze stron w spotkaniu??? i nie chodzo mi tu o jedna z walk tylko podczas wszytskich starc mieli oni swojego faworyta ktore wynosili pod niebiosa przeciez to jest sport i kazdy bez wzgledu na doswiadczenie moze okazac sie zwyciezca ale szanowne grono ekspertow chyba o tym zapomnialo co do pudziana widac bylo ze sie przyszykowal i bardziej rozegral to walke inteligencja co jak widac przynisolo zamierzony efekt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zbiórka dla zona |
Zwykle dziewki,tylko oczki im lataja, To prawda rewoluja sexualna zaoszczedzila nam haniebnego wywozu n'a gnoju
|
|
Jak masz łeb na karku to możesz zainwestować w budownictwo. Wtedy takie 500tyś zwraca się zaraz po podpisaniu kontraktu. Tylko musisz wtedy inwestować w fachowców i dobry sprzęt.
|
|
Szukam slicznej utulanki dla mojego dziecka,
|
|
No niestety 90% kobiet to pustaki. Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...
|
|
Posiadam bardzo dobra sytuacje finansowa, mam dostep do najlepszej swiatowej medycyny, W czym widzisz problème??? rudy błazen z druhem
|
|
Bardzo dobrze napierdalal i wygrał o to chodzi a nie jakieś mocniej mocniej lub ciągnij ciągnij i tylko on na nim albo on na niego ha.
|
|
:))
|
|
kxxn-myslisz że około 1000zł miesięcznie mozna wyciagnąc za taki szyld czy może mniej??wogóle czy duże koszty sa za postawienie takiego szyldu??dodam ze szyld będzie prosty i nie podświetlany
|
|
za szyld Kaufland znajoma bierze chyba z 800 ale dodam że to jest duży bardzo duży
|
|
Ta młod a damaa się za cięłaa?
|
|
Dziękuję! Tak zamierzałam:) Miłego wieczorku:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |