środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
złamanie ciszy wyborczej !!!

Bez obaw,nie grozi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: złamanie ciszy wyborczej !!!

Gesi za wodom,kaczki za wodom,uciekaj dziewczyno bo cie pobodom
Ja ci buzi dam ty mi buzi dasz,- folklor doceniany za granicami

W sumie od poczatku bylem za saleta ale trzeba przyznac ze najman spusicl manto salecie i niewazne w jakim stylu to jest mma a nie gala boksu i saleta powinien to zorzumiec wchodzac na ring nie oszukujmy sie gdyby nie zaczal krwawic i sedzia nie przerwalby walki najman doprowadzilby sprawe do konca

całe te ksw, mma i reszta odmian tych przewalanek to zaden sport tylko wiejskie bijatyki na zabawach. a co do Pudziana to żałosne że robi się z niego taka gwiazdę po obił 45letniego spaślaka który po upadku na plecy zachowywał się jak żółw przewrócony do góry nogami przez swoje kilogramy i biedny nic nie mógł już zrobić a Pudzian walił jakby deski w tartaku przybijał:DDD

Ta ustawiona rozmowa i się wszyscy podniecają ja również mogę z kumplem założyć nowe numery gg ustawić opisy i se pisać albo na jednym kompie na 2 kontach ;) po prostu żal ! a mężczyźni to nie lepsi lęco na stare biurwy z kasą i im szopy liżą za kilka stówek ;) Pozdro

rudy błazen z druhem

a h*j Ci do tego?

W łomży jest tak zawsze, najpierw się coś organizuje, a po fakcie dopiero się informuje mieszkańców że coś było.

1000zł /m-c w Kupiskach? Zdecydowanie za drogo wg mnie. Musiałby się wypowiedzieć ktoś kto wie jakie tam jest natężenie ruchu i w ogóle, ale jak jeździłem samochodem tamtędy kilkukrotnie to nie widziałem za wielkiego ruchu.

A podatek JEŚLI zapłacisz, to bardzo nie wielki ;-) To najmniejszy problem Ci powiem.

Wiadomość zmieniona (19-09-10 14:38)

Widzia e łem takie ekwipunkii córuchnoo coś w ro dzajuu mufffki

Utulanka spelnia bardzo wazna role w zyciu dziecka
To ona laczy zlobek,nianke z gronem rodzinnym
Zapach wchloniony przez utulanke ,w kontakcie z nosem dziecka ,dostarcza pewnego udobruchania

WSPÓŁCZESNE DZIEWCZYNY TO TAKIE MICHALINY /ZNIKŁA, DLACZEGO?/,

KASKI CO SZUKAJA CHŁOPAKA I TAKIE CO NIE WIEDZĄ JAK ZŁOWIĆ OCHRONIARZA Z LIDLA

pewnie z przebiegim 180 tyś km:)))

A dlaczego na forum kolega tajniak też łamie prawo z pisownią, bo nie potrafi wyłączyć Caps Locka, więc trudno powiedzieć w jakim fachu szukał pracy i się zawiódł, lecz najpierw trzeba się wykazać a dopiero wymagać, takie są zasady. A co konkretnie do łamania prawa, to chyba przez pracodawców jest sprawą notoryczną, bo każdy szuka oszczędności, a niestety, żeby znaleźć osobę kompetentną do danej pracy to jest taki sam problem jak znaleźć pracę do zarobków, które ciebie interesują, tylko trzeba też pomyśleć czy potrafisz te pieniądze zarobić dla siebie i by wystarczyło firmie która cię zatrudnia na twoje utrzymanie (niestety takie mamy realia w tym kraju)

Kur....a te jaski wyrastaja jak grzyby po deszczu.....i ktory jest ktory????
Wyslijcie fotki bedziemy wybierac jaska lidera....

Jaki dzisiejszy wynik ŁKS Łomża z Kolnem?

Taka jest prawda pijany rowerzysta menelik z butelka za winklem tak wzrasta ich skutecznosc lecz jak przyjdzie do naprawde powaznej interwencji to najpierw zbieraja posilki potem sie przegrpowywuja a na koncu....szukaja winnych ktorzy juz dawno uciekli.Minie jeszcze wiele lat zanim oni zrozumieja ze to oni maja nam sluzyc a nie my im.Gamonie z parkingu i z suszarka za krzakiem to szczyt ich wypocin.

krajowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org