Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
roztropne wybory |
ciekawe czy reaktywacja imprezy by sie udala
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: roztropne wybory |
Wg mnie aktualnie można by to pozostawić wolnej woli księży, a w związku z mnogością obowiązków wśród wiernych pozostałby wśród biskupów i wyższych stopni kleru. Zgodziłbym się na takie rozwiązanie jednak dopiero wtedy kiedy majątkiem parafii zarządzaliby parafianie a nie księża, natomiast księża zatrudniani byliby przez parafię na określonych warunkach. Podobnie jego żona jako opiekunka chórów, koordynatorka zajęć pozamszalnych, pozasakramentalnych, itp..
|
|
Wykonawca ustala termin bo on buduje to naszo wielko autostrade :)
|
|
Allinka wyręczyłem Cię z wklejeniem z tym, że to nie jest herb a jedynie logo :) Będę szukał dalej ... może znajdę coś ciekawego :)
|
|
ŁKS Browar Łomża przegrał kolejny mecz. Tym razem jedenastka ŁKS Łomży uległa na wyjeździe Unii Skierniewice 0 : 1 .To już trzecia porażka w wiosennej kolejce rozgrywek. Jeśli tak nadal pójdzie to wyleco z II ligi
|
|
Tępaki i dzieciarnia z gimnazjum tylko na tym forum występuje, czy mi się wydaje? _Umowa_ przewiduje. Jeżeli się nie wyrobią do 30 listopada zapłacą karę. A teraz idźcie odróbcie lekcje przed kolacją.
|
|
Jeśli ktoś chce Historie albo legende o Naszym Jeleniu to niech wejdzie na http://www.lomza.friko.pl/legendy/o_jeleniu.htm :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |