Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO trupach do celu Nowakowskiego |
Choć nie lubię tej jędzy alibaby2010 to jestem za odejściem jawiemonawie po pierwsze prawdopodobnie jest z mojej ulicy bo używa takiego samego internetu po drugie wkurza mnie jego zadziorność lalusiowatego typu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO trupach do celu Nowakowskiego |
***** Nelli Ty jestes idiotko zaśmiecasz forum idotko ***** ********** do roboty a nie siedzisz na dupie. Wszytstko na ten temat ja tam nic nie mam do szczebiotki ;d
|
|
Ludzie nie rozumiecie?!!? W każdym z nas jest Nemo NEmo każdy z nas jest dzieciątkiem w różnej skórze
|
|
Nie lizaj otworu którym uchodzą z ustroju fekalia od samego rana i nie pisz na końcu "o" kiedy wypada użyć "ą" co za niewykształcony chłopek
|
|
Tak działa elektro kapuściocha agrawka eletryczno mechaniczna stukawka pukawka i... http://www.youtube.com/watch?v=bIN4ZL9U7Z4
|
|
poje bane ;p
|
|
Kraków - środki odmrożone.. a nabór najprawdopodobniej pod koniec października ale jak widać było dawniej.. takie decyzje zapadają często z dnia na dzień (potwierdzenie decyzji z góry) bo plany przyjęć są rozległe od dawna :D.. ponadto w samej Krakowie (małopolsce jeszcze wiecej) brakuje zdaje sie grubo ponad paręset wakatów.. ale na takie duze nabory nie ma co liczyć :P
|
|
Nie oglądaliście ? Cieniasyy nie ludzie cywilizowani
|
|
Do bestia666. A nie wiesz czasami ok ilu miejsc dostanie KWP Kraków?
|
|
dobra, skończcie, nie ma sensu rozmawianiu z takimi "inteligentnymi" ludzmi jak wy. -.-
|
|
Zgadzam sie z Soho i Draniem doswiadczenie to podstawa.Ja uwazam ze Pudzian to cykor da sie to zauwazyc w jego walkach i oczach.nie wiem dlaczego probuje wypromowac sie w ten sposub.Tez stawiam na grobasa i mysle ze Pudzian wruci do promowania odzywek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |