Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
instrukcja jak głosować w wyborach ! |
Kaliguliku bardzo mocno podjarałeś się jak wspomniałęm o fiutku i o mięśniach zwierających, to ma związek z twoją orientacją seksualną? Czy po prostu piszesz pracę na temat ktory wiąże się z tym wątkiem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: instrukcja jak głosować w wyborach ! |
hm...nie no hehe 6 baniek za opakowanie? hehe dobre sobie to ze zostala wycofana to swoja droga ale kto ci tyle da??? hehe
|
|
Dziadek ktos poczestowal cie czyms mocniejszym i to nie jest alkochol.....bo udzielasz sie jak SB za komuny......Ale nikt nie zabrania stawiania postow.Ja nie probowalem cie zaginac ale wielu juz bylo takich jak ty jedniodniowych rajdowcow postowych....Na 100% jutro juz ciebie nie bedzie a jak juz to prawdopodobnie raz na jakis czas.Co dalej jak chcesz umierac za Jaroslawa to krzyz na droge jeden juz powlekli hahahaha....ja za niego nie poszedl bym nawet do kibla .....daj znac jak ci odejdzie...albo nie bede widzial :) Pisz dalej wklejej zdiecia a naqpewno na liscie znajdziesz sie i ty....
|
|
a jakie.napisz
|
|
To mój kot. Zaginął mi w wakacje. Cholera, 100 zł zapłaciłem u weterynarza za złożenie tej łapy. Ludzie!!! nie zabierajcie kotów z ulicy.
|
|
zawiść
|
|
Ehhh
|