środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytanie do redaktora

ja widziałem plakaty np - duży na kiosku przy Prusa , było w "Współczesnej ", na stronie Zawad , Stronie Stowarzyszenia Wizna 1939 i jeszcze na innych stronach , w TV Skorpion ..była też poczta pantoflowa ,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytanie do redaktora

bez zespolu, taniej, magnetofon i te sprawy

http://www.youtube.com/watch?v=uQkf-fgYelA

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Treść jest ukryta

jak można zwalać winę na drogi za brak myślenia,wyobrazni a zwłaszcza nadmierną prędkośc !!!!!! ludzie opamiętajcie się nic nie jest w stanie zastąpić myślenia nawet najlepsze drogi ! pomijam już ludzi którzy siadają za kierownice po alkocholu !!!!i
Pozdrawiam panów z czarnej vectry czeszcie łosi i to ostro -a tych nie brakuje

witaj. aktualnie w Łomzy jest firma odzyskujaca odszkodowania z wypadków komunikacyjnych na owiele lepszych warunkach niz jaka kolwiek kancelaria gdyz za obługe nie placisz. Jestem przedstawicielem na nasz region firmy Votum z Wrocławia i zajmuję sie takimi sprawami. Jesli jestes zainteresowana to podaje kontakt oraz wiecej o mojej firmie : 512-341-750 WWW.Votum-co.pl

centrum odszkodowan
a to znalezione na forum temat z 2007 roku może aktualne

JAIWMONAWIE

CIEBIE TO CHYBA WYPUŚCILI Z JAKIEGOS TERENU ZAMKNIETEGO?

TYLKO NIE PAMIĘTAM Z JAKIEGO.

Będę w Warszawie, nie dla samego marszu. Słabo widzę ten marsz w Łomży, w ogóle go nie widzę i w tym mieście się nie odbędzie. Widziałeś reportaż o Czeczenach? Obiektywny co? W ogóle k*rwa nie obiektywny. Kto zechce narazić się na nad i pod interpretację mediów? To byłoby bez sensu.

Kręć sobie blanta, a ja będę pisał co będę chciał i gdzie będę chciał. Wolę to robić, niż jarać i się śmiać z tego,że ludzie są oszukiwaniu. Same jaranie g*wno zmieni. Może zacznij mniej ch*jowego stuffu jarać, hoduj sam- wtedy i Twoje jaranie coś zmieni...

Robin na Bema
Baltica Travel

i ponownie dali poznać sie zwolennicy ojca dyrektora.Cimnota

Mąż Goździkowej ma rację.

znam co najmniej pięć blondynek z pasemkami i ładnym uśmiechem, o którą konkretnie Ci chodzi (Agatę, Iwonę, Monikę, Kaśkę czy Edytę) to zaraz ją powiadomię o Twoich poszukiwaniach.

Ja nie wiem czy te pieniążki do ręki dostaniesz;)))

jawiemonawie mam pytanko czy na taką zabaweczkę nie trzeba mieć pozwolenia ? bo to ma chyba ciut więcej niż ustawowe 17j

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

jaki??

niektorzy lubia tak przyprzec do muru i zastraszac

coraz glupsze te pytania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org