środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radni Miasta-apel w /s diet

Wiem, że twarde są prawa rynku, ale czy moją konkurencje stac robić po kosztach? Pewnie tak. Jak długo? Aż się wyłożą.
Trzeba tez mieć szacunek do siebie i robić swoje a nie pracowac za darmo.
A chamstwo ha... czyż wprowadzanie klienta w błąd nim nie jest? Informacja powieszona na drzwiach byłej firmy ,, ..... przeniesiono obok'' jak to nazwać? A kiedy klient przychodzi do żekomego nowego punktu i pyta konkretnie o mnie po czym słyszy -,, pani X tu pracuje ale załatwia sprawy na mieście'' Jesli to czytają zainteresowane osoby mam to gdzieś - napewno wiedzą, że to o nich!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radni Miasta-apel w /s diet

Temat byl juz zreszta poruszany na forum chyba ;) (jakos tak zapamietalem motyw z kartka)

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=189121&t=188389

No jeżeli tak rozumiesz to można się z tym po części zgodzić.
Tylko ja nie wiem czy świadkowie (czyli ewentualna osoba, która przekazała tę informację do: aga666)będą mieli chęć występowac w sądzie. Uwierz nie jest łatwo dziś o jakichkolwiek świadków. Każdy pilnuje własnego nosa, albo tylko "uprzejmie donosi" anonimowo zresztą......

Bynajmniej ja to zdanie trochę inaczej rozumiem. Dla mnie "była firma" to była firma, a nie przeniesiona gdzieś indziej. No, ale internet czasami zakłóca komunikację i może stąd te nieporozumienia;)

Po drugie, szkoda że aga666 nie podaje więcej konkretów, po raz kolejny powtarzam, takie rozmawianie o czymś i jednoczesnie o niczym konkretnym jest tylko i wyłącznie bazowaniem na słowach "być może, a może, chyba, czyżby,". Inaczej - teoretyczna rozmowa o wszystkim. Bez ukierunkowania. Nie mozna sie dokładnie odnieść do faktów. No teraz poza jednym, który podała Aga ( też w sposób bardzo zawiły).

Autor: Dran (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 16-09-10 12:34

Temat byl juz zreszta poruszany na forum chyba ;) (jakos tak zapamietalem motyw z kartka)

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=189121&t=188389

Popatrzmy:

Autor: *E*W*A* (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 16-04-09 21:01

Kochani może ktoś mi pomoże? Szukam Pracowni Szyldów i Pieczątek z Al. Legionów 30. Jeśli Wiecie gdzie sie przenieśli to proszę napiszcie. W starym miejscu nie ma żadnej infornacji.

Autor: MiYu (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-04-09 21:56

Na drzwiach od lokalu, w którym dawniej były pieczątki wisiała kartka z informacją o nowym adresie, ale pracownicy (albo właściciel) tego sklepu z płytkami itp (nie pamiętam jak się nazywa) zrobili ładny przekręt i wywiesili kartkę, że pieczątki przeniesiono obok (czyli do nich). Przynajmniej wisiała pare dni temu. To samo zrobili z kserem z dołu.
To jest dopiero hamstwo.

No Draniu, brawo jest historia z kartką...............

Czyli hipotetycznie - to niby aga666 miała pracownię szyldów i pieczątek na Legionów z pieczątkami, i się przeniosła gdzieś indziej, a jakiś sklep obok - konkurencja czepiał kartki, że przeniesiony agi jest obok, tak?

To nie ja je zamieściłam

A co tam teraz jest? Nawet nie wiem dokładnie w którą stronę te numery na Legionów idą.
Pieczątek też jakoś nie kojarzę. Nie korzystam z tego rodzaju usług.

Trochę dziwne, że aga666 po takim czasie zakłada temat................. no chyba, że to tylko zbieg okoliczności, (czytaj), więcej firm w taki sposób - kartkami - probuje w Łomży zyskać klienta:)

Aga666 jak masz świadków to walcz dziewczyno, tak jak powiedział Dran - to może być uznane za przejaw nieuczciwej konkurencji, ale nie musi (potrzebni świadkowie).
Z kolei jak napisałaś wcześniej były i inne formy tej nieuczciwości i masz więcej dowodów. Jeżeli tak to walcz. Hamstwo nie powinno być tolerowane, jakkolwiek.

Tylko ja zaznaczam raz jeszcze - to, że konkurencja coś sprzedaje po kosztach - to nie jest nieuczciwa konkurencja. I jeżeli to było głównym powodem Twojego przeniesienia się z jakiegoś miejsca w inne, to nie mamy o czym rozmawiać.

Wszystko fajnie, ale bardziej zależałoby mi na możliwości odczytu online, niż jednorazowym zerknięciu, ale dzięki za pomoc.

ciebie może to nie obchodzi ale innych tak

Polecam technikum informatyczne przy WSA
asp.wsa.edu.pl

lomzanin

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org