Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Socjalizm to, czy liberalizm... |
_jackass_ jeśli jesteś facetem to po twoich wypowiedziach mogę ci powiedzieć że panienki to sobie tak łatwo nie znajdziesz a jeśli jesteś dziewczyną to po prostu zazdrość przez ciebie przemawia. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Socjalizm to, czy liberalizm... |
Już jest ok. Teraz przyszedł mi sms że do 27.09.2010 r. jest ważny pakiet minut..
|
|
Czy w Lomzy jest jakis skup grzybow ? Chodzi mi o podgrzybki i maslaki. Ile placa na takim skupie ?
|
|
błogosławi chłopaka ktory przygleknoł z szacunku i to jest na tym witrazu i co w tym dziwnego ? odrazu jakies glupie skojarzenai
|
|
Mam takie pytanie odnośnie kina samochodowego w Twierdzy Łomża czy one jeszcze funkcjonuje?
|
|
Rózne rzeczy dzieją się każdej sferze naszego życia, o kapłanach homo nie raz słyszałem , ale żeby witraż kościelny od razu kojażył się z pedofilją i blow..?? hmm ja będac w takim kościele lub widząc fotografie z tym witrażem która przestawia nie tylko te dzieło ale także i obszar w jakim się znajduje (czyt. kościół katolicki) nie zastanawiał bym się co przedstawia lub z czym się kojarzy bo jest to oczywiste. W takich miejscach ludzie pragną połaczenia z Bogiem a nie ksiedzem. Jednak społeczeństwo róznie odczytuje dzieła sztuki, ale pamietajmy że skoro jest skojarzenie blowjob to musi to mieć jakieś podłoże najwidoczniej w młodości tej osoby. Wiemy że wszedzie znajdzię się czarna owca i kapłani również do świętych nie należa ale czemu nie zgłosiłeś tego wczesniej, Petza juz dawno w łomży nie ma, a Ty nadal czujesz jego dotyk czy jak??
|
|
Pierwszy z lewej to ten kot, był największy z całego miotu. ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |