czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Socjalizm to, czy liberalizm...

_jackass_ jeśli jesteś facetem to po twoich wypowiedziach mogę ci powiedzieć że panienki to sobie tak łatwo nie znajdziesz a jeśli jesteś dziewczyną to po prostu zazdrość przez ciebie przemawia.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Socjalizm to, czy liberalizm...

Już jest ok. Teraz przyszedł mi sms że do 27.09.2010 r. jest ważny pakiet minut..

Czy w Lomzy jest jakis skup grzybow ? Chodzi mi o podgrzybki i maslaki. Ile placa na takim skupie ?

błogosławi chłopaka ktory przygleknoł z szacunku i to jest na tym witrazu i co w tym dziwnego ? odrazu jakies glupie skojarzenai

Mam takie pytanie odnośnie kina samochodowego w Twierdzy Łomża czy one jeszcze funkcjonuje?

Rózne rzeczy dzieją się każdej sferze naszego życia, o kapłanach homo nie raz słyszałem , ale żeby witraż kościelny od razu kojażył się z pedofilją i blow..?? hmm ja będac w takim kościele lub widząc fotografie z tym witrażem która przestawia nie tylko te dzieło ale także i obszar w jakim się znajduje (czyt. kościół katolicki) nie zastanawiał bym się co przedstawia lub z czym się kojarzy bo jest to oczywiste. W takich miejscach ludzie pragną połaczenia z Bogiem a nie ksiedzem. Jednak społeczeństwo róznie odczytuje dzieła sztuki, ale pamietajmy że skoro jest skojarzenie blowjob to musi to mieć jakieś podłoże najwidoczniej w młodości tej osoby. Wiemy że wszedzie znajdzię się czarna owca i kapłani również do świętych nie należa ale czemu nie zgłosiłeś tego wczesniej, Petza juz dawno w łomży nie ma, a Ty nadal czujesz jego dotyk czy jak??

Pierwszy z lewej to ten kot, był największy z całego miotu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org