środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biedny niski Kaczor

Te listwy z allegro zepsują tylko wygląd auta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biedny niski Kaczor

"no nie"skończ juz z tymi swoimi obyczajami,robisz sie mono tematyczny,a odpowiadając ci na twoje poprzednie wypociny to czy na obrazku byłby chłopiec klęczący i dwóch ateistów (księża to też ateiści) to w żadnym stopniu nie godzi w moją godnośc ani w mój patryjotyzm,niech sobie ckłopaczki używają aby sie do mojego tyłka nie dobierali.Widzę ,że nie masz bladego pojęcia co to sa normy obyczajowe a tym bardziej patryjotyzm.Wiesz ,że gzieś dzwonią tylko nie wiesz w jakim kośćiele.Opsesyjny to jestes ty z tymi swoimi normami obyczajowymi,ja poprostu mam swoje zdanie na pewne żeczy w przeciwieństiwe do ciebie z tego co czytam,nie ryczę jak wszystkie barany w stadzie,tylko mam swoje odrębne zdanie i nie boję sie je powiedzieć.Tobie mówi sie zę wrona jest biała to ty to potwierdzisz,ja w przeciwieństwie do ciebie tego nie zrobię.Bo wrona jest czarna

Ja chcom kupić tego mitsubishi galant , proponuję 2967,45 /dwa tysiące dziewięćset sześćdziesiąt siedem złotych czterdzieści pięć groszy/.

to trzaskaj loda

gdzie są piece z tamtych lat

ladne sa tylko 2 ale nie bede wyliczac, ktore bo nie chce sypac nazwiskami na te pozostale pasztety...miss lata czy miss pasztet? Oto jest pytanie...

a w jaki sposób zgubić się w Sochaczewie?przecież to mała mieścina a po drugie ma przecież obwodnicę i przez miasto nie trzeba się pchać, jeśli chcesz szybko dotrzeć do łodzi to najlepszy wybór na Stryków, na Brzeziny jest trochę ciaśniej....

W budowlance

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org