środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tylko katolicy płacą podatki w Polsce

Używałem pasków Blendamed Whitestrips i powiem, że efekt był taki sobie. Trochę były bielsze, ale efekty nie był piorunujący. Ale to może od zębów zależy.

Natomiast innym razem kupiłem paski Crest Whitestrips: http://allegro.pl/listing.php/search?string=paski+crest+whitestrips&from_showcat=1&category=0&from_showcat=1&sg=0&change_view=1 to powiem, że efekt był super. Białe kły jak w filmach ;-) A pudełko miałem identyczne jak na tej aukcji np: http://allegro.pl/nowe-paski-crest-whitestrips-premium-plus-20szt-i1225587152.html

Niby Blendamed mas podobne paski i Crest. To paski i to paski ale nawet inny smak mają no i jedne słabsze jakby, drugie mocniejsze. Ale ostrzegam, przez jakiś czas zęby są wrażliwsze przez jakiś czas. U mnie to nawet może dwa tygodnie takie wrażliwe były. Prawie rok utrzymał się efekt, a gdybym nie palił i nie pił kawy to może dłużej by się utrzymało.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tylko katolicy płacą podatki w Polsce

Chłopie co ty bredzisz i jakieś domysły snujesz, gość się zapytał to mu odpowiedziałem, chyba po to jest forum ? jeżeli znasz kogoś dobrego to smaruj.

Po prostu, polecam i jak się okazuje nie tylko ja.

Czyli nie jesteś rodziną?

Mnie na nogi postawił Krzysztof Piszczatowski ten z tego linku co przedmówca umieścił. I żeby było śmieszniej dowiedziałem się o nim na drugim końcu Polski. W sumie jedyna osoba która mi pomogła a pomocy szukałem już poza Łomżą. Kazano mi skontaktować się z fizjoterapeutą kadry narodowej lekkoatletów. Okazało się że ten fizjoterapeuta z Łomży. Sam chętnie bym otrzymał kontakt do tego Pana, na internecie nic nie znalazłem.

nie zawsze. temat jest w dziale polityka, nie zakładaj nowych.

samemu to siem npawiea

http://allegro.pl/klej-przewodzacy-elpox-ogrzewanie-szyby-naprawa-2g-i1229784297.html

a zaczelo sie od witrazu.....

rudy błazen z druhem

cegla???czerwona?komunista!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org