Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto zostanie prezydentem |
No to teraz wiem o co chodzi Pan i pies są dumni z siebie , jeszcze muszę nauczyć się wstawiania Avatar.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto zostanie prezydentem |
Może ktoś napisać jak wyglądają treningi ??
|
|
tuli: daj maila. Wyślę Ci coś na maila, to nie będzie żadna oferta reklamowa konkretnej firmy. Zwyczajnie powiem Ci co jest skuteczne i ile to kosztuje w jakich firmach, a co nie jest skuteczne. Nie mam firmy reklamowej, ale mogę Ci podać jak w Łomży najniższym kosztem możesz się rozreklamować. Ale nie chcę tego pisać na forum.
|
|
od ktorej do ktorej planowaane?
|
|
jawiemonawie Jeszcze sobie przypomniałem , czy wielkość tego obrazka się samemu ustawia czy zrobi to automatycznie system.
|
|
Nie byłem ale podobno Janty liquid 20ml po 30zł , Mp-tech 30 ml też po 30zł.
|
|
Zachowuje się oryginalny jego rozmiar.
|
|
Czyli jeszcze taniej, dzięki wielkie. Trzeba będzie jutro pojechać, bo w tym sklepie w kulki polecieli.
|
|
Na Małchowskiego znajduje się bardzo dobry zegarmistrz (w Globie). Ten co miał zakład na przeciwko "Gośki" jest teraz na Harcerskiej (przy pokrowcach samochodowych, oznaczone "antyki, zegary").
|
|
hehe,miało byc REKLAMA!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szczypta szczypcie nie rowna
|
|
GRUZINI kolego GRUZINI!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:26 chcialabym zalozyc wlasna firme, ale nie wiem w jakiej branzy?????? Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:27 na pewno w takiej co sie oplaca Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:27 sziku, szuku, szukam!!!!!! Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:29 nie mozna ruszac kapuscianych glow, te nigdy sie nie zmienia Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:32 wlasciwie to uwielbiam kapusciane puste glowy, tak z tymi najlepszy jest ubaw Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:33 dobry interes????gdzie i kiedy????? Odpowiedz na tę wiadomość Re: biznes Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 07-09-10 18:35 prosze tu jest link, http://www.netpme.fr/banque-entreprise/1105-business-plan.html Odpowiedz na tę wiadomość Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Wyloguj | Mój profil Nowszy wątek | Starszy wątek Odpowiedz na tę wiadomość Twoje imię: szczebiotka Adres e-mail: bagniscorine@gmail.com Temat: rada nalezy rozkrecic biznes na czarno, jezeli objawy pierwszych dochodow beda namacalne, mozna kluc zelazo poki gorace Dodaj mój podpis. Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail. reklama Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
mam 18 lat byłem kilka razy u dermatologa,ale jak narazie nie widzę żadnych efektów,jedynie jak używałem jakiegoś leku w postaci kropelek na spirutusie to skóra na czubku głowy mniej swędziała. Mam łojotokowe zapalenie skóry głowy,narazie dermatolog przepisał mi biotebal,na niedobór biotyny w organiżmie,której niedobór może powodować wypadanie włosów,wcześniej miałem przepisany propecial,ale jest strasznie drogi prawie 200zł zapłaciłem...a i raczej to nie jest dziedziwne bo u mnie w rodzinie nie widziałem żeby ktoś w tym wieku miał z tym problem czy póżniejszym okresie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Biora za duzo ;)
|
|
Czy w Browarze na pakowaniu dożo studentów obecnie pracuje?
|
|
informatyka tutaj hehe
|
|
Wiesz, co to jest tajemnica służbowa ?
|
|
Ja, od wielu lat, chodzę do dr Sinoff na Sienkiewicza. Jest świetna, a najważniejsze, że wie co to znaczy iż pacjent ze strachu "chce uciekać z fotelem". Rozumie lęk przed jej profesją i nie wymyśla, że dziecko nie chce otwarzyć buzi. Ja i moja rodzina leczymy się u niej od ponad 18 lat.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
_jackass_ widzę, że detektyw Panu niepotrzebny, dobrze Pan sobie radzi:) istniejemy od czerwca, to już trochę czasu minęło:) No i nie jesteśmy typową agencją reklamową. Jeśli ktoś zamawia coś należącego do branży reklamowej, nie odmawiamy. Ale raczej staramy się skupić na wizualizacjach i pracy w grafice 3D bo to dużo ciekawsze :) No i z tego Łomża jeszcze NIE słynie, a my chcemy, żeby zaczęła :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a jak wyglądał mniej więcej ten pan?
|
|
otwartapestka.pl/portal.php?article=1&sid=5124f64d0d0addef5b691417f08e7e49 Co wy na to zeby w Lomzy cos takiego zorganizowac? Byly by chetne osoby? rudy błazen z druhem
|
|
Wysoki, szczupły, ok 40 (tak mi się wydaje ale nie jestem pewna bo nie przygładałam się za bardzo)
|
|
Jestem za legalizacją i za tą akcją w Łomży. 15 osób to niewiele... W Łomży amatorów konopi nie brakuje.
|
|
Słaba z Ciebie agentka.
|
|
Ilu palaczy odwiedza to forum? Ilu palaczy nie boi się,że mama zobaczy? Ilu palaczy wykorzysta tą cudowną okazję akcji na całą Polskę? Ilu palaczy nie pali tylko dlatego, że jest to nielegalne? Ilu palaczy
|
|
szkoda kasy!!! średnio biorą 20% za nic !! wszystko możesz zrobic sam ! kwestia złożenia dokumentów a czasem wchodzą w grę spore pieniądze zwłaszcza przy szkodzie osobowej ..tak więc zastanów się czy warto !
|
|
lele -daj przyklad kochaniutka
|
|
juz teraz 4 nowe symulatory apex zapraszamy do zabawy
|
|
Witam. Ma może ktoś jakieś namiary na przewożnika, chodzi mi o busa, który jeżdzi do Angli, a dokładnie w okolice Yeovil. Z góry dziękuj za podpowiedz.
|
|
nie będe z tobą gadał bo pewnie jestes kolejny wykręcony palacz , ale kiedyś wydoroślejesz i na takie sprawy bedziesz patrzyl inaczej, no chyba ze juz sie jest głupim na stałe to i wlasnym dzieciakom w przyszlosci bedziesz dawal kase na trawe i mówił że ona jest super, ona leczy , ona nic. Dowidzenia :)
|
|
Rozumiem od czasu do czasu, ale w większych ilościach ryje banie i taka jest prawda!
|
|
ile placa? to i ja ide
|
|
a ja znalazlam takiego stolarza www.tartak-stolarnia.com solidnym meble superowe i zawsze na czas. płyta lub drewno, polecam goroco.
|
|
zapiszcie mnie tam
|
|
w lomzy najwiecej jest pracy latwej, lekkiej, przyjemnej i bardzo dobrze platnej.przykladem na to moze byc spora ilosc obcokrajowcow przyjezdzajacych do nas po latwy zarobek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |