Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZGRZYWA POPIERA CZERNIAWSKIEGO ? |
Potwierdzam uniden520 + sirio ml145 =lepszego zestawu za małe pieniadze nie ma!!! nadawanie i odbior to poezja w porownaniu z innymi radiami w tej klasie cenowej a homologacja sie nie ma co przejmowac,policja nic nie ma do tego...przynajmniej narazie ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZGRZYWA POPIERA CZERNIAWSKIEGO ? |
Przede wszystkim to jest typowe dla tzw.dorobkiewiczów i dusigroszy którzy uważają się za porządnych ludzi a postępują wprost przeciwnie ,po co płacić z własnej kieszeni za wywóz ze swojej posesji jak można inaczej/ELITY K..psia mać!
|
|
DZieki bardzo ciekawie.....
|
|
Hmmm to że ktoś wykonuje coś po kosztach, ale legalnie to chyba jego sprawa, nie zarabia - jego problem, skor firma prywatna. Czyż nie tak? Ale nie rozumiem zacierania swojego istnienia.... Szanujmy się nawzajem
|
|
Myślisz, że masz coś do powiedzenia o czym inni nie powinni wiedzieć? Masz jakieś rady, o których inni nie powinni wiedzieć bo się wyda i cały mozolny plan zawiedzie?
|
|
Ja w 1000 % polecam lecznicę 4 łapy przy panu Leończaku . Miłe panie , znają się na psach i moje psy zdrowe i szczęśliwe . Lekarza Ołdziejewskiego z Oazy odradzam po tym co zrobił mojemu psu . lomzanin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |