Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najczęstrze słowa kandydata na Prezydenta |
Zastrzegam,ze wszystkie fortificacje wykonane sa z twardego i solidnego materialu CZERNIAWSKI = Doświadczenie CHRZAN - młode, niekompetentne, dziecko !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najczęstrze słowa kandydata na Prezydenta |
Sprzedalam dzis 2
|
|
Więc musisz mieć twardą skórę, przynajmniej w okolicach...
|
|
na przeciwko Perspektywy bądź trochę w stronę Piłsudskiego.
|
|
jedziemy do kolna w kolnie kazdy golnie
|
|
zabiorom !!!!!!!! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyszukaj sobie w wyszukiwarce "Google" hodowle beaglów i poczytaj o nich, tam zaczerpniesz wiele fachowych informacji. Każda rasa nadaje się do domu ! Wiem że tym pieskom potrzeba duzo ruchu tak jak potrzebują tego husky bo inaczej wariują i potrafią postawic dom do góry nogami :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Byłam w szoku, kiedy usłyszałam hałas tuż za murem cmentarza od strony ul. Sikorskiego. Co zobaczyłam za bramką cmentarza wzbudziło we mnie jeszcze większe zdziwienie otóż P. dr Pędziński wyrzucał wielki worek swoich prywatnych śmieci do miejskiego pojemnika na śmieci przy cmentarzu. Czy u nas już nic nie może być normalnie?
|
|
ja pierdole , ktoś się pyta o nr i chce się zapytać czy na wynos może wziąć a wy tu ***** , że reklama , reklama to jak ktoś wypisuje pod niebiosa swój bądź znajomego lokal i mnie nie wkurwiać bo sobota a ja w domu ! Szanujmy się nawzajem
|
|
uderz ręka w........a koledzy co robią to samo będą bronić
|
|
Do Ciebie ciężko jest przemówić, NIE ZROZUMIAŁAŚ NIC kompletnie, a to właśnie między innymi definiuje "zakuty łeb" Istnieje wolność słowa- nikt nie wywiezie mnie na Syberię, nie te czasy Alicjo. Zrób transparent z hasłami, które napisałaś w swojej ostatniej wypowiedzi i idź sama głosić te tyrańskie bzdury Alicjo-donosicielko (donosicielko, bo jeszcze pamiętam twój temat, w którym zachęcałaś ludzi do DONOSZENIA) W przeciągu kilku lat rząd zalegalizuje marihuanę, nic na to nie poradzisz. Coraz mniej w Polsce jest nietolerancji i takich "zakutych łbów" jak Ty. Na temat konopi pisałem i będę pisał samą prawdę. Jest ona zdrowsza od alkoholu i tytoniu. Pomaga też w wielu dolegliwościach. Olejek konopny jest zdrowym dodatkiem do wielu kosmetyków. Produkcja papieru z konopi (pomijając jej kwiatostany) mogłaby skutecznie zatrzymać proces zanikania ogromnych połaci lasów... A Ty krzycz...nie wiesz nawet przeciw czemu. CZERNIAWSKI = Doświadczenie CHRZAN - młode, niekompetentne, dziecko !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |