Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ignorować to forum |
Wolne Konopie wygrały(!) z Bronisławem Komorowskim, który jeszcze jako marszałek... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8356275,Zwolennicy_legalizacji_marihuany_wygrali_w_sadzie.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ignorować to forum |
Witam chciałbym prosić o pomoc specjalistów, miłośników motoryzacji oraz osoby które los doświadczył tym samym co mnie. Chodzi o to że w moim aucie świeci sie kontrolka check engine to raz, dwa to co jakiś czas śmierdzi we wnętrzu auta jakby siarą. Poszperałem trochę po forach i znalazłem że to może byc problem z katalizatorem bądź sondą. Czy ktos mógłby się wypowiedzieć w tej kwestii? Aha i chciałbym zapytac gdzie ewentualnie można by było wymienić katalizator czy tez podłączyć auto pod kompa. Pozdrawiam.
|
|
Tam pewnie napisałeś więcej postów niż na 4lomza?
|
|
jestem ;)
|
|
|
7zł - koszt wyjazdu jest śmieszny! Panowie, nie ma ŻADNYCH WYMÓWEK! Każdy namawia jak najwięcej osób ze swojego otoczenia! Nikt nie pożałuje, bo BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!!!
|
|
Jezeli dobrze poszukasz to znajdziesz n'a internecie ,tylko powinien on funkcjonowac,jezeli nie, to pozostaje ci kontakt dotychczasowych znajomych
|
|
hmmm. u mnie wszyscy znajomi chorzy;D
|
|
widzisz, nie zawsze będzie wina kierowcy przy potrąceniu pieszego na pasach. Fakt pieszy korzysta na oznakowanym przejściu dla pieszych z tzw. ochronki, ale pieszy nie może nagle wtargnąć na jezdnię - przejście wprost pod nadjeżdżający pojazd. Aby można to było ustalić bierze się pod uwagę min. prędkość samochodu, miejsce potrącenia, kierunek przechodzenia pieszego - z lewej na prawą stronę , czy odwrotnie itd. , itd. Każdy wypadek jest inny, chociaż może wydawać się bardzo podobny, więc trudno jest generalizować, że winny jest zawsze kierowca przy potrąceniu pieszego na przejściu. Temat na dłuższą dyskusję.
|
|
Jasiu do Twojej fury to...bayer full
|
|
Witraż jest w katolickim kościele, o czym tu jest dyskusja ? Pojedziesz do Anglii no nie i co, bulwers na kościół, bo ksiądz sobie taki witraż zamontował, gdzie ksiądz daje błogosławieństwo. Skojarzenia są jakie są, ale przecież oficjalnie chodzi o coś innego (j.w.).
|
|
jasne
|
|
No tak by to wygladalo. Chyba, ze zbieg okolicznosci ;)
|
|
z tego co wiem, kiedyś była ale obecnie brak. Najbliżej jest chyba w Ostrołęce. Ale tak było jakiś czas temu, obecnie nie wiem. pozdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |