Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a jednak WYGRAŁO PO! |
podejrzewam , ze hipotetycznie, moze byc zastawiony tylko dom, we francji nie udziela sie pozyczek hipotetycznych , sa ryzykowne i wymagaja wiecej wkladu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a jednak WYGRAŁO PO! |
mozna wszystko spr i zobaczyc ale nie dla pszecientnego uzytkownika kompjutera....
|
|
co za idiotyczny pomysl,
|
|
haha się usrali mojej hipotetycznosci ;p;p;p szczebiotka - Tobię to radzę skorzystać tak na zaś z jeszcze zielonej traweczki :D dobrze Ci to zrobi, może spotkasz jakiegoś robaczka, i może się spełnisz: ] jackass, mi nie;) i wiem, że można duuzo, ale czy to co napisałam jest realne? czy trzeba być dobrym w te klocki czy nie? nie pytam jak to zrobić tylko czy jest taka opcja?? a najbardziej czy ta 3 jest możliwa???? a z tym kanałem to nie zakumałam;p
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ania moze wybierzemy sie razem???????????
|
|
na moj slub ,uczesana bylam w kok, a we wlosach mialam perelki polecam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
firma progres ogłoszenie jest dodane w zakładce ogłoszenia. chodzi o telemarketerów firmy Play
|
|
Próba
|
|
Witam, Orientuje się ktoś może czy jest w Łomży zegarmistrz do którego mógłbym oddać na przegląd/serwis zegarek mechaniczny ? Kiedyś na Al. Legionów na przeciwko starej Gośki był gość co by chyba podołał takiemu zadaniu, ale już ten warsztat nie istnieje. Pozdrawiam
|
|
Próba.
|
|
jawiemonawie Jeszcze raz dzięki.
|
|
Dziekuje bardzo za odpowiedz :-)
|
|
kobietki sa super "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Potwierdzam zdanie malina8955. Robiłem kilka zębów, więc byłem na kilku wizytach. Na każdej poprawiała ten, który robiła wcześniej ("zadziory"). Po kilku miesiącach wychodzą plamki między plombą, a zębem :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahhaa
|
|
Ja kończyłam to kolegium kilka lat temu, z tego, co wiem jest ono przeniesione od tego roku i mieści się teraz przy ulicy Poznańskiej, w WSiP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |