Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydat z błędami |
jeśli nastrojowa muzyka to polecam piosenki z filmu "dear john" : http://www.youtube.com/watch?v=6nSMwjnKQ1I http://www.youtube.com/watch?v=DjGOEU94sHc i jeszcze coś w stylu happysad, eldo, pezet, evanescence, goya, kasia kowalska, keyshia cole, monika brodka, pih, itp... :) ^^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydat z błędami |
nie niemcewicza jest taki sklep w tym ciagu jak sie idzie do kosciolaz boku kauflandu
|
|
Pomaga również przy anoreksji, astmie- rozszerzając pęcherzyki płucne (przy tej chorobie zalecane jest spożywanie jej poprzez podgrzewanie, a nie palenie, bądź też- w niektórych krajach- poprzez przyjmowanie tabletek z THC)... Przykładów można znaleźć wiele. Papierosy nie pomagają ani trochę w żadnej dolegliwości, a jednak są legalne. I powtarzam- chodzi mi o sprawiedliwość, możliwość wyboru.
|
|
jawiemonawie może podsunę Tobie też argumenty za legalizacją. Otóż wiadomo, że w tej chwili kto chce palić to i tak będzie palił. Chociaż ostatnio na mieście chyba są jakieś poważne braki;). Dlatego ludzie uciekają się do dopalaczy co jest jeszcze większym dziadostwem, bo tak naprawdę to nikt nie wie jakie będą efekty uboczne palenia tego g..... za kilka lat. Oglądałem ostatnio program w którym jakiś chyba profesor wypowiadał się, że on sam palił konopie w latach 60. Nie żyłem w tamtych latach i nie wiem do końca jak było, ale chyba większość paliła i nikomu za bardzo nie szkodziły. Stwierdził on, że już nie pali i nikt go do palenia nie namówi z tego względu, że w tej chwili w maryśce jest cała tablica mendelejewa włącznie z substancjami, które specjalnie powodują uzależnienie. Gdyby zalegalizować konopie, wówczas państwo by miało nad wszystkim kontrolę i w legalnych punktach palenia i sprzedaży mogło by kontrolować co jest w maryśce. Tak jak to jest z alkoholem, który jest legalny (zdrowszy ;) i nielegalny z nie wiadomo z czego. Mimo tych argumentów naprawdę nie wierzę, że Polacy są na tyle rozsądni aby zapalić załóżmy 2 razy w miesiącu. Raczej obstaje za tym, że połowa narodu będzie jarać codziennie i połowa będzie otumaniona( na czym najbardziej będą cierpieć najbliżsi, bo na pewno nie palacze). Lecz to jest właśnie wolność wyboru.
|
|
moj kolega bez znajomosci i wyksztalcenia tam pracuje....na magazynie ;D
|
|
i jeszcze bmw x5 czarna perła beżowe skóry 2006roczek
|
|
to ja dam dwie ;D
|
|
danielos nie przebijaj mnie;D
|
|
doooobra dogadamy się, ja parę młodą wiozę a Ty świadków ;P
|
|
nie martw sie;) ja mam niedługo sluby moich sióstr :) i ja je wiozę;) :) będę koleżeńska;) i podziele sie z Tobą;D
|
|
Czy pieski nadal sa na oddanie ?? Mogla bym zobaczyc zdjecie ?? kylle88@o2.pl
|
|
daj jakis namiar na priv ;D
|
|
ania1987 nie wysyłasz nagich zdjęć :( anulka tak na marginesie, domyślam się, że to nie chodzi o jakiegoś kolegę tylko chorego z zazdrości chłopaka fantastę, który podpuszcza Twoją koleżankę. być może ma jej hasło i loguję się pod jej numerem, wówczas może przechwycić wyrwane z kontekstu zdania. Moja radna; żadnej paniki, niech wyłączy historię rozmów, zmieni hasło do numeru gg i nie dopuszcza palanta do swojego kompa.
|
|
Jeszcze nie podjąłem, żadnych rozmów. Trwa jeszcze leczenie. Zresztą nie znam tych procedur.Trzeba czekać do zakończenia leczenia, czy można wcześniej. Policja też robi sprawę z urzędu o udowodnienie winy. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
kaligulik, marihuana to roślina, a nie proch. A może do przez komin ich przepuścić, tak jak Hitler robił z Żydami? Do czego Ty nawołujesz? Do faszyzmu? Profesor, trochę nielogicznie myślisz. Jeśli marihuana byłaby zalegalizowana, automatycznie zostałaby objęta akcyzą i można by było dostać ją w specjalnych sklepach. Profesor, weź Ty się ogarnij. Poza tym, tak jak spożywać alkoholu nie można pod chmurką, tak i marihuany nie powinno się palić w miejscach publicznych.
|
|
na ks.anny obok multimedii jest maly sklepik ale bardzo duzy asortyment,od lat robie tam zakupy i jestem bardzo zadowolona !!! POLECAM
|
|
Profesor, jesteś świetnym przykładem przeterminowanej konserwy. Nie myślisz ani trochę. Chyba jesteś tępy.
|
|
Przychodzi pies ze skarpetką na głowie do lekarza. A lekarz go pyta: - Co ci dolega? - Nie żartuj sobie, to jest napad.
|
|
Rozmawiają dwaj psiarze: - Mój pies jest bardzo mądry - mówi jeden - - Kiedy mówię mu: "Idziesz czy nie?, - To co ? - To on idzie... albo nie. Dwa psy siedzą na pagórku i wyją do księżyca, w końcu jeden pyta się drugiego: - Jak myślisz, czy na księżycu ktoś mieszka? - Oczywiście, przecież tam ciągle pali się światło. Wpada pies do baru. - Małe, jasne piwko, proszę! Barman podał piwo, pies wypił, zapłacił i wyszedł. Klient siedzący na stołku obok pyta barmana: - Dziwne, nie? - Owszem dziwne. Zawsze pił duże... Kowalskim zaginął kot, więc napisali ogłoszenie. Po tygodniu przychodzi sąsiadka z psem. - Oto pański kot. - Ale to jest pies! - Kot jest w środku... Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Pies mnie ugryzł! - Gdzie? - W tyłek! - Zaraz to sobie obejrzymy. Proszę sobie wygodnie usiąść... - Dlaczego student jest podobny do psa? - Bo jak mu zadać jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy... Klient wchodzi do sklepu zoologicznego. Wita go mały skaczący pies. Klient pyta sprzedawcę: - Pana pies gryzie? - Nie, mój pies nie gryzie. Klient pochyla się nad pieskiem, wyciąga rękę. W tym momencie psiak zatapia w niej ząbki. - Przecież pan mówił, że pana pies nie gryzie! - Ale to nie jest mój pies... Rozmawiają dwa psy: - Wiesz, wczoraj nauczyłem mojego pana fajnej sztuczki. - Jakiej? - Kiedy wyciągam do niego łapę, on się strasznie cieszy i podaje swoją! Weterynarz dzwoni do Kowalskiej: - Jest tu u mnie pani mąż z psem i prosi o uśpienie. Zgadza się pani na to? - Oczywiście. Psa może pan potem puścić wolno - zna drogę do domu... Pewien mężczyzna sprzedał doga. Po kilku dniach dostaje telefon od nowego właściciela: - Zapomniałem się zapytać. Czy ten pies lubi dzieci? - Lubi. Ale polecałbym raczej suchą karmę!
|
|
chesapeake czy mozesz mi nie zasmiecac? zaloz sobie swoj temat i tam pisz co chcesz ... ja mam konkretny cel wiec uszanuj to i prosze nie zasmiecaj
|
|
Patrzę i nie wierzę... Ile ciemnoty jest na świecie, ludzi nieoświeconych, tępych można powiedzieć... ...ileż trzeba argumentów na zbicie tez postawionych przez tych ludzi zamroczonych alkoholem! Przez takiego kogoś rząd nic nie zrobi z tym, żeby zmienić sytuację palaczy w Polsce... Żądacie wolności? Dajcie wolność! Przeciwnicy legalizacji opierają się na tych samych idiotycznych argumentach postawionych jeszcze za czasów nagonki na Marihuanę sprzed 20 lat! Nie dociera do tych 'pustych głów', że po wielu badaniach na świecie wykazano, że MJ nie jest szkodliwa jak PAPIEROSY I ALKOHOL!!! Wszystko jest dla ludzi! Ale dlaczego roślina, którą dał nam Bóg jest nielegalna! Co siedzi w umysłach przeciwników, którzy wyobrażają sobie ćpunów ze strzykawkami w rękach?!? Dlaczego na Marihuanę mówi się prochy! Kto z palaczy widział Marihuanę w proszku? Przez takie myślenie nie zmieni się nic! Powtarzam NIC! Kto w Holandii, Niemczech, czy innym kraju europejskim (gdzie posiadanie małych ilości jest niekaralne) widział na ulicy ćpunów, którzy oferują nieletnim MJ? O tym, że Marihuana jest zła mówią tylko ludzie, którzy nie poznali innych kultur tylko wychowywali się na wsi, gdzie nie interesowało ich nic! Tylko alkohol powodował, że dostawali solidny wpie*dol, Domowe kłótnie! Nierozwiązane konflikty! Rozbite rodziny! Kto widział palacza marihuany, który przychodzi do domu i terroryzuje matkę, dzieci i inne osoby! Proszę podnieść rękę! Nie widzę... ...prosiłbym o popieranie swoich tez solidnymi argumentami, bo palacze MJ, maja na to dowody potwierdzone przez wysokie światowe instytucje, a to co powiedział Marek, Jarek, czy Halina, że widział jak 'ten ćpun się zachowywał' jest tylko plotką zasłyszaną dla zwiększenia rozgłosu i zgnojenia ludzi wolących spokój od agresji i przemocy po alkoholu!!!
|
|
tak czytam i czytam i sama nie wierze w to co widze ... kylle88 interesujesz sie moim amstafem mimo ze jak piszesz masz pasa a jednego juz oddalas (tego znalezionego) Skad tacy ludzie sie biora? ja gdybym mogla nie oddawalabym mojego psa bo jest dla mnie wazny ale niestety nie zawsze ma sie wszystko to co chce :( ...
|
|
na dmowskiego po schodkach w dół sie schodzil;p
|
|
Jak ci tak zimno to odpal sobie farelkę bo większości mieszkańców ogrzewanie nie jest jeszcze potrzebne .
|
|
Oczywiście ze grzac jak ktoś niechce to zawsze może kaloryfer zakręcić!
|
|
a może...........Regina - You & me? http://www.youtube.com/watch?v=0o_2g9_QnIk&feature=related tylko nigdzie nie mogę znaleźć oryginału wykonania, wszędzie same mixy.
|
|
dokladnie to ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=fl9ZVxKRyc4&feature=related a przy okazji jak sie wstawia linki do stron??
|
|
Zmarźlaki:)) http://www.tvn24.pl/-1,1673011,0,1,lato-wraca-na-weekend,wiadomosc.html Prawdziwie letnia pogoda wróci do nas w sobotę. Najchłodniej będzie na Podkarpaciu. Tam termometry pokażą 17°C. Dużo cieplej będzie natomiast na Dolnym Śląsku, gdzie słupek rtęci sięgnie 23 kreski. Pochmurno może zrobić się na południowym-wschodzie. Może też spaść trochę deszczu. Na Podkarpaciu mogą wystąpić lokalne burze, wtedy też mocniej zawieje wiatr. Na Kasprowym już zima Chociaż trwa jeszcze kalendarzowe lato, na Kasprowym Wierchu spadł pierwszy... czytaj więcej » W niedzielę będzie jeszcze cieplej: od 20°C na Suwalszczyźnie do 24°C na Dolnym Śląsku. Poza tym będzie pogodnie i niemal bezwietrznie. Tydzień ładny - do środy Ciepło, z minimalną temperaturą 19°C na Podlasiu, utrzyma się środy. Gdzieniegdzie może popadać przelotny deszcz. Według meteorologów intensywniejszych opadów można spodziewać się od czwartku. Na szczęście na krótko. W sobotę, 18 września, znów ma się rozpogodzić.
|
|
Może być ciekawie...
|
|
co będzie?
|
|
Gospodarstwo agroturystyczne Olszynka w Olszynach http://olszynka.4lomza.pl/ link powyżej. jak dla mnie bomba-na wieczór Panieński i noc :D było kosmicznie :D sprawdź jeszcze Mamucią Dolinę. całkiem spoko, to jest za Wizną w kierunku na Białystok. ale jak pić to tylko jankowo młodzianowo i chyba Baliki??:D
|
|
dla zainteresowanych galant gg 3327824
|
|
Gdy grzejniki są zakręcone to i tak płacimy. Dwa lata temu całą zimę miałam zakręcone grzejniki bo nikt tu nie mieszkał, a zwrócili mi połowę z nadpłaconej zaliczki.
|
|
w budynku pekaesu niedrogo, szybko i rewelacyjnie, wejście jest od spokojnej
|
|
Niedawno w podobnym wieku wzięto ze schroniska do Zambrowa taką suczkę. Może nie podobało jej się tam i postanowiła wrócić z powrotem.
|
|
a jest gdzies ciechan? bo nie chcialo mi sie czytac wszystkich postow ;p
|
|
wkurza mnie to ze to z nas mieszkanców robia potworów po raz kolejny poklazali babcie w chusteczkach a nie tych lansujacych się chłoptasów, media pokazują co chcą i jak chcą to załosne i straszne jaką moc ma telewizja
|
|
a jakie to auto ???? http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
Wie ktoś , kto ma kabel USB do telefonu Sony Ericsson T630?Albo gdzie kupić ?
|
|
możecie podać jaka cena? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Witam, mam propozycję do osób studiujących w Trójmieście na zorganizowanie wspólnego przejazdu busem z Łomży 27 września Cena zależna będzie od ilości chętnych (max 8osób). Koszty w każdym razie będą, jak przypuszczam, niewiele większe niż cena biletu, a komfort i czas przejazdu zdecydowanie lepszy. Kolejnym plusem jest dowóz 'do drzwi' więc odpada zabawa z bagażami na miejscu w Trójmieście. Osoby chętne proszę o kontakt: wiktor_69@wp.pl
|
|
TO TAK : JAK SIE SFIECI KONTROLKA :P TO JEDZ DO WARSZTATU I CI POWIEDZOM CO SIEM STAO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skont mam wiedziec czemu sie sfieci czlojeku ? pszyczyn moze byc wiele ;P http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
w du pe kopany
|
|
w du pe kopany
|
|
w du pe kopany
|
|
w du pe kopany jaki poziom ja pierdziele http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
A głupi...
|
|
|
|
Wiejska numer 1.
|
|
Panie Profesor, mam nadzieję, że Pana milczenie spowodowane jest zagłębianiem wiedzy na temat konopi indyjskich. Ma Pan rację, zapoznanie się zagadnieniem, które jest tematem to podstawa udanej i urodzajnej debaty. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
debi40 to współczuje sąsiadom zimnych ścian, Oni za Ciebie dopłacili. 4 pieterko, szczytowa chatka, zimnooooo nawet bardzo. Grzać!
|
|
nie, nikt o czlowieka sie nie martwi von chrupka
|
|
Megan Nie masz co wspołczuć. Z tego co słyszałam to też mieli nadpłatę, to chyba znaczy, że mieszkając za wiele się nie grzali.
|
|
Mam prosbe do Wszystkich jak sprawdzic ilosc smsow ktore zostaly albo so do wykorzystania na koncie w abonamecie MIX ?? albo obojetnie jakim abonamecie ?? z gory dziekuje.
|
|
Myśle ze moze byc to problem z zaworem EGR ?? Samochod DIESEL ?
|
|
|
tydzien , dwa?????????? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
chyba chodziło Tobie o fortyfikację? jeżeli tak to może być godzina,dzień, tydzień, miesiąc, rok itd itd
|
|
hahahaha któregoś dnia, mając wysoką gorączkę mogę doznać silnego urazu psychicznego po dawce takiego absurdu, a wtedy spotkamy się w sądzie! Te trzy pierwsze wypowiedzi tworzą bardzo dziwną całość.
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fortyfikacja
|
|
Brzeczyszczykiewicz napisał(a): > Chyba przesadzasz. W moim domu jest ciepło, a nawet otwieram > okna, więc nie pitol tu że marzniesz.Ludzie, dopiero > początek września, to co wy w grudniu na siebie zakładacie? > poprostu Benedykt wrazliwy jest, ma mokre kurtki w szafie i nie chce sie cieplej ubrac lub wlaczyc grzejnik elektryczny. latwiej i taniej ponarzekac na forum. a co to bedzie gdy przyjdzie zima? z domu nie wyjdzie?
|
|
sprawdź czujnik , polecam elekt. na Nowogrodzkiej , podobnie miałem w Jeepie.
|
|
niektore fortyfikacje wytrzymuja wieki
|
|
w pipke kopany
|
|
a u mnie tak pizdzi, ze chodze non sto zakatarzona, w zime kaloryfery byly na fulla a mimo to bylo zimno...cieplo to mi sie chyb a dopiero zrobi jak przyhjdzie wyrownanie...
|
|
Jajem to ona może się po-ba od kiedy krawcowa szyje garnitur może w Białymstoku
|
|
Każdy kombinuje jak może;)) Ale bez przesady - jutro wyjdzie słońce.
|
|
A co burczymucha laziles tam na wagary???? jackass a co cie to obchodzi ze laza na wagary od tego jest policja zeby zawracac niesforne latorosle do szkoly.Jak by byli tacy inteligietni (policjanci) to by juz dawno tam zawitali....Krew sie lala strumieniami????? W kazdym klubie w Lomzy i to nie raz....Uczepiles sie stary i tyle...ja nie obstaje za AMozelem absolutnie ale badz obiektywny.Pamietam ten klub sprzed paru lat wlascicielem byl kto inny wtedy byl to dla mnie najleprzy klub w Lomzy.zdania o nim nie zmieniam bo spedzilem tam swoje kilka chwil....Ale wtedy i klimat i ludzie byli inni...
|
|
z średniej półki? jeśli za pełny posiłek wydajesz 15 zł to to jest średnia półka? chyba przesadzasz... a jak idziesz do pizzerii to ile wydajesz? 20- 30 zł i nikt nie mówi że drogo.... a chodzi mi o to żeby była alternatywa na te same kebaby i pizze... jak mam wydać 20 zł na pizze to i moge wydać 15 na SPHINXA a iprzyokazji mam fajny klimat i profesjonalną obsługę.... więc wcale nie uważam że SPHINX jest drogą restauracją.... ale nic w tym kierunku się nie zmieni jesteśmy zagłębiem pizzerii i kebebów.... :):):)
|
|
Treningi Krav Maga w nowych godzinach 18:30 , poniedziałki i środy. Zapraszamy
|
|
Jestem :)
|
|
to wy chyba stare okna macie... nie przesadzajcie jest 15 stopni:P
|
|
Mickiewicza
|
|
Miles Club
|
|
ja bym kupil serwis 4lomza i zatrudnil jakiegos administratora forum, bo za duzo tu baranow. pozdrawiam
|
|
W Klubie bilardowym 54
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |