Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,PŁACZĄCY,, kandydat Chrzanowski |
Chodzi mi o luksusowy rocznikowo 2003 w góre, np Mercedes S,C, Audi A6,A8, BMW 5,7
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,PŁACZĄCY,, kandydat Chrzanowski |
To płyta z filmem Dziękuję za informacje
|
|
Na początku jest rozgrzewka jakieś 15 - 20 min, później przechodzimy do ćwiczeń wstępnych.. Uderzenia, kopnięcia itp.. Wpadnij dziś na 18, to zobaczysz jak to wygląda ;)
|
|
Ciemny
|
|
|
Ooo jak fajnie poznać koleżanke z kierunku ;-D Rybcia22 pozdrawiam ;-P
|
|
to prawda ze to reklama wejdzcie w profil stokrotki , 0 postów przed chwilą miała , a beauty lashes ma w mailu napis makeup .. ale sie wkopali !
|
|
jestem przeciw, to smutne że inaczej sie nie umiecie "wyluzowac" nie zamierzam tym karmic dzieci, muszą wiedziec ze za to sie siedzi. Chcesz ryć sobie banie to sobie pal jeden z drugim w domku, bo na ulicy nikt mądry nie bedzie tolerowal takich zjaranych slamów, do tego przyjdzie jaranie ludziom pod oknach
|
|
Witam Co sądzicie o sklepie dla osób o rozmiarze 44 , a zarazem dla osob o rozmiarze 34...?
|
|
chciałabym kupić bolerko, czarne koronkowe i z krótkim rękawkiem. nie wiecie gdzie w Łomży takie dostane?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no co ty... Takich samochodów nie prowadzę ;/
|
|
PROSZE http://allegro.pl/sexi-czarne-koronkowe-bolerko-s-m-cudo-koronka-i1216969455.html
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja podejrzewam ze przebierasz wlasnie kapucynem i bronisz kazdej takiej reklamowczyni zeby sie podlizac bo to baba
|
|
"przebierasz wlasnie kapucynem" to zostawie bez komentarza, świadczy to tylko i wylącznie o twoim poziomie intelektualnym. I nikogo nie bronię, bo nawet jej osobiście nie znam poprostu rozumiem. Nigdy sie nie podlizywalam i nie mam takiego zamiaru Profesorku, wiec lepiej nie podejrzewaj :)
|
|
Nie chcesz ciągnąć tego dalej, bo właśnie skończyło Ci się coś co po naciągnięciu można nazwać argumentami, które i tak łatwo można obalić; Chciałbym żebyś powiedział coś konkretnego, a nie chował się za zbudowaną przez rząd ścianę z wielkim sloganem "NARKOTYKI SĄ ZŁE".
|
|
jebnięta!
|
|
Yomanda: to przy okazji kupcie na allegro: http://allegro.pl/ag76-profesjonalne-nozyczki-fryzjerskie-wyprzedaz-i1210871343.html A poważnie: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=bolerko+kr%C3%B3tki figi
|
|
a na płaty czolowe mozna zrobić trwałą? a gdzie?
|
|
Na szczęście nie można ;)
|
|
a do czego ty należysz ?może do dealerów fiata?
|
|
Macie naj*bane do głów dużo... nieprawdy. Jesteście manipulowani przez inteligentnych ludzi i myślicie tak jak oni tego chcą. To nie jest żadna teoria spiskowa. To jest po prostu biznes i polityka i tępa masa im głupsza tym lepiej dla ludzi którzy nią kierują.
|
|
Zanim któryś coś odpiszesz...przeczytaj to co napisałem uważnie i w całości, bo wyrywać z kontekstu potrafi każdy, kto jest choć trochę cwany. Ja chcę tu KONKRETY!
|
|
Prosze o pomoc i polecenie dobrego logopedy. Prosze o namiany moze jakis telefon pozdrawiam
|
|
a poza tym najbardziej kusi to co zakazane....
|
|
może ktoś miał z tym problem tzn z ''łojotokowym zapaleniem skóry głowy''? i może mi coś polecić na to ? narazie mam przepisany biotebal,wcześniej miałem przepisany lek o nazwie ''Propecia'',ogółem strasznie swędzi mnie skóra na czubku głowy i włosy są na nim rzadkie...nic jak narazie nie daje efektu,jedna osoba polecała mi tą placentę,ale nie wiem czy naprawdę działa czy to nie bd efekt ''chwilowy''.
|
|
jawiemonawie... To do Ciebie... Przeczytałem co wyprawia się na tym forum i własnym oczom nie wierzę... ...przecież podejście takich ludzi jak tu nic nie zmieni w podejściu Polaków do Marihuany... ...cała Europa śmieje sie z Polski, ale to tylko przez to jak się zachowują. Jeszcze wiele rzeki upłynie w Narwii, aż zmienią zdanie. Marihuana będzie wciąż pod komunistycznym rządem każącym chlać wódkę i piwo...
|
|
kupiłem pączki 2 dni temu a są świeże jakbym przed chwilą z piekarni wrócił ... hmmm... czy to sprawa dla archiwum x ?
|
|
konserwanty swoje robią
|
|
herbapolu 1 kg 42 gr
|
|
wlasnie jak tam teraz placa? bo jak ja tam robilem 5 lat temu to srednia wyplate mialem okolo 670 zl
|
|
green napisz prosze cos wiecej w tej sprawie bardzo mnie to ciekawi zycie jest pełne niespodzianek z gory dziekuje
|
|
polecam Panią Iwonę Dobrowolską z ul. Rybaki 7 tel. 511305044
|
|
tutaj masz info o tym: http://s21.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17432
|
|
tutaj masz info o tym: http://s21.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17432
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc.Również życzę zdrówka.
|
|
Wiecie gdzie mogę kupić parasolkę, która wytrzyma dłużej niż miesiąc, tak jak niektóre z rynku? Będę wdzięczna za wszystkie wskazówki.
|
|
Ripka, a duzo masz pieniazkow???ogromny..wydatek Cie czeka
|
|
Yomanda tak boli mnie kretynizm i uposledzenie niektorych ludzi na tym forum dziewczyna juz kiedys pisala sama sie reklamowala na 4lomza, z eprzedluza rzesy i maluje teraz pyta sie o konkretna rzecz, a wy juz reklama reklama o bez kitu tak niech sie wszyscy przyznaja, ze tu tylko autopromocje sa i bedzi git
|
|
37zl/60 kanałów. (tylko upomnij się o promocję!)
|
|
Dlaczego pojawiają się reklamy które zasłaniają stronę lub tekst i nie można tego usunąć za pomocą"x". Chodzi mi o reklamę "gratuluję, byłeś pierwszy itd. Czy zarządca 4lomza nie jest w stanie nic zrobić i nie ma na to wpływu? CZERNIAWSKI = Doświadczenie CHRZAN - młode, niekompetentne, dziecko !!!
|
|
Rozumiem ale ten link jest do programu blokującego popupy i inne reklamy sam go zainstalowałem 10 min temu bo nie mogłem wejść nawet na forum przez tę durną reklamę
|
|
|
|
czy ktos cos wie na temat tego kolegium? istnieje ono jeszcze? poniewaz na stronie nie ma zadnych aktualnych informacji natomiast mail nie odpowiada:/
|
|
"efektem ubocznym" poszedł , jest już ok :D
|
|
dokladnie czesto uciekaja potrafia kilka dni paletac sie gdzies ten typ tak ma.
|
|
polak zrobi z widel kombajn i sprzeda go jako limuzyna na gwarancji... ;) jackass bije od ciebie nienawiscia do niemcow i to strasznie....zgadzam sie z przedmowca troszke przesadziles.mysle ze oni mniej kombinuja niz my bo maja wieksze mozliwosci i leprza stope zyciowa.polak jak nie kombinuje to nie moze godnie zyc wszedzie znajdziesz tego przyklady wystarczy obejrzec wiadomosci.Potrzeba wielu lat i poprawy w kraju abysmy przestali kombinowac...:) prawdopodobnie nie za naszego zycia... A ten tekst "jedz do polski twoje auto juz tam jest" ukazal sie sporo lat temu w niemieckiej prasie jak byl bum na auta z niemiec i na prace w niemczech.Tak wiec i zaskok trzeba podregulowac....samuraj...
|
|
Agutka udzieliłaś wymijającej odpowiedzi :p
|
|
Jak będziesz w New York to nigdy nie przyznawaj się że jesteś z Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |