niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chrzani jak szewc, a nie jak prezydent

ale łysiejący czy nie, z wąsami i brodą?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chrzani jak szewc, a nie jak prezydent

To płyta z jakimś oryginalnym oprogramowaniem? Jeśli nie to spróbuj na jakimś dobrym laserze wypalić jej zawartość na innej, nowej.

bez brody i bez wąsów .... brunet

fui fui

Sory mialo byc ze jest niedroga a nie droga :P:P;P a mniejsze opakowania kosztuja w granicach okolo 20 zlotych:))).Wiem ze po tej maseczcce wlosy nietylko rosna ale sa odbudowane np. zniszczone po zabiegach fryzjerskich:)).Ja polecam maseczke taka na pol godzinki albo taka w zoltej opakowce 5 minutowa:)).Pozdrawiam:)

proponuje wybrac sie w okolice Kamieńca ;P

http://wiadomosci.wp.pl/gid,12641192,title,Na-grzyby,gpage,5,img,12641213,galeria.html

witam wiecie może czy którys z zakładów kosmetycznych w łomży ma w swojej ofercie trwałą na rzęsy?

a nie wiesz ile to tam kosztuje?

taki marsz np. Ze starego rynku przez Legionow pozniej Pilsuckiego i Woj. Polskiego zablokowal by ulice i dal do zrozumienia miastu i Państwu :D

Ja wziąłem ślub cywilny i koszty mniejsze .

Jestem Za !!!

koleżanka zapłacił 200 zł.

W Łomży napewno można wypożyczyć w salonie Gerłowski na Zjeździe tel. 086 216 48 33 cena to 25zł za dobę, pochłania chyba około 10l itrów na dobę. Można też wypożyczyć w salonie Magia Drewna na Dwornej tylko koszty już wyższe ok.85zl za dobę, ale jakościowo dużo lepszy. Mają też na Wyszyńskiego w Klima-Med, ale jest już wypożyczony na dłuższy okres czasu chyba na kilka miesięcy. Ja osobiście polecam ten z Magii Drewna, jeśli nie jest wypożyczony to możesz śmiało brać.

:D

Z 400-500zł do 5h...z limitem do 50-100km.

Nie warto , potem tracisz połowę rzęs, zamiast je upiększać to sobie niszczysz! Glupota!

Słyszałem,że stary Makarewicz wrócił z Ameryki i teraz zajmuję się wożeniem do ślubu pięknym lexusem.Popytaj w kamiennicy na Sienkiewicza.

http://www.gumtree.pl/f-Spolecznosc-przejazdy-W0QQCatIdZ9037

zaglądałaś tutaj? Często coś jest

Żywisz się schematami wylansowanymi przez rząd i media i pewnie chlejesz wódkę czy browar, który jest trucizną.

Sam nei używam ani marihuany ani alkoholu, ale uważam, że nie powinno być prohibicji na konopie. To zniewolenie.

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Bywam gościem Kafeterii. Właścicielowi lokalu chyba nie zależy na klientach. Jest arogancki i bardzo niekulturalny. Zaczepia klientki bez powodu. NIE POLECAM TEGO LOKALU!

Nie wiem co masz na myśli pisząc czym to pachnie...ale nieważne.
Nie, moim zdaniem powinny być oczywiście ograniczenia wiekowe, tak jak z papierosami czy alkoholem. Każde dziecko powinno rozwinąć się z trzeźwym pod każdym względem umysłem.

W końcu ktoś mi pomógł. Krótko i na temat. Tak jest...natura, której zabraniają ludziom, BO..."precz z narkomianią!"

Popek23...zmieni, ktoś kto to przeczytał nie usunie tego z pamięci. Nawet gdy jedna osoba, po paru miesiącach przypomni sobie cytaty, dane, fakty w odpowiednim momencie i choć z jedną kwestią się zgodzi, to będzie coś. Nie mogłem się oprzeć żeby tego nie napisać.
Poza tym, to myślenie ludzi musi się zmienić, po to żeby po legalizacji politycy nie spotkali się z 80% oburzeniem. Trzeba wydobywać te ukrywane informacje na wierzch. Konfrontować je z propagandą. Samo się nie zmieni. Ktoś kto nic nie robi i widzi zmianę może sobie pomyśleć, że zmienił to jeden polityk czy dwóch, a tak naprawdę to ludzie pozwolili mu na tą zmianę pokazując, że nie straci poparcia po jej dokonaniu.

lukasz432 jaki z Ciebie romantyk :) temat o istnieniu miłości, teraz ten...no no no. To się chwali. Przekaż geny wrażliwości dalej...

tym cienszym, a grubszy zostawmy dla kobiet:)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Zaginął pies na ulicy Prusa, rasa Shitsu, szczeniak 7 miesięcy, kolor : biało-brązowy, piesek ma kilka czarnych łatkek. Szczeniakiem opiekują się małe dziewczynki, które bardzo tęsknią za nim. Za pomoc w odnalezieniu szczeniaka przewidziana NAGRODA!!!!
Bardzo proszę o kontakt pod nr tel.: 698616937

Szukam ludzi którzy chcieli by zostać harcerzami, założyć mundur., czaasem się ubrudzić, robić masę róznych fajnych rzeczy wiek około 14-16 lat kontakt : gg://9824542

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org