czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ale nowych nicków na forum?. A tematy jak szybko znikają?

Siema,mam pytanie gdzie w Łomży można dostać placentę? jest to odżywka do włosów : http://www.kupsprzedaj.pl/zdrowie_uroda/kosmetyki/wlosy/showAdvert135167.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ale nowych nicków na forum?. A tematy jak szybko znikają?

cycolina rozumiem ze byłaś napisz podobało ci się? duzo ludzi było? pewnie czułas sie troche nieswojo.

no nie hehe dobre dobre tylko nie realne.
Po za tematem.Kilku czeczeńców pracuje na nowym basenie.Tylko sprzątają,ew. coś kują lub pomagają coś dźwigać.Z tego co rozmawiałem to mają 1300zł.300zł idzie im na mieszkanie.
Wcale nie reagują na krzyż jak opętany.Znają słowa takie jak proszę,przepraszam i dziękuje.
Na pytanie gdzie lepiej w domu czy w Polsce.Oczywiście odpowiedź w domu.

Sami tworzycie mity.

Treść jest ukryta

Czeczeńcy kolego czeczeńcy.
Chyba ,że Gruzin tak nie nawidzi swojego pochodzenia ,że podaje się za Czeczeńca.

tak, podobało mi się. Byłam wczoraj na treningu, dziś mam lekkie zakwasy, trening był ciężki, ale to dobrze, bo się czegoś nauczymy ;) trenerzy bardzo dobrze tłumaczą, jest ok ;) Było ok. 20 chłopaków, byłam jedyną dziewczyną. Czy czułam się nieswojo? Nie, nie przeszkadzało mi to, ale dobrze by było, żeby chociaż jedna dziewczyna więcej chodziła ;) Trening będzie jutro na 18, przyjdź, zobaczysz jak to wygląda. Mi się spodobało, myślę, że Tobie też by się spodobało ;)

nic do ciebia ja nie maju ale ty się już nie POGRĄŻAJU ......hehe!

Internetowym, o którym tu mowa była. "polecieli w kulki"

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Tel. 604 403 081

Jakże jestem zniesmaczona dzisiejszą wizytą w Kafeterii. Byłam tam już kilkakrotnie, ale dzisiaj byłam świadkiem jak osoba podająca się za właściciela w sposób niewybredny obrażała jedną z klientek, mówiąc między innymi aby "przestała już nadawać i się stąd wyniosła". Chcę zaznaczyć, że były to dwie kulturalne Panie, które przyszły napić się dobrej herbaty i sobie porozmawiać. Mężczyzna był pod wpływem alkoholu, podkreślał swoją ważność i władczość. A zapytana pracownica , czy faktycznie jest to właściciel nie była w stanie wydobyć z siebie głosu. Szkoda, że nowy lokal, a chamstwo kwitnie. NIE POLECAM :(

http://www.strefazero.org/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org