Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MAMY JUŻ DOŚĆ! |
A w jaki dzień ten turniej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MAMY JUŻ DOŚĆ! |
w Hattricku na plakatach pisze PONIEDZIAŁEK o ile to o ten sam turniej chodzi.
|
|
Oczywiście mowa tu o Turnieju poniedziałkowym. Pozdrawiam
|
|
1.2.Prypiac to małe miasteczko, utworzone specjalnie dla pracowników elektrowni w Czarnobylu. Aktualnie wygląda to tak jakby czas zatrzymał się 23lata temu, stare opuszczone bloki, fotografie, meble, place zabaw. Zarośnięte trawą. Gdzieniegdzie znajdują się jeszcze hasła propagandowe z byłego ZSRR. Wszystko to wygląda jak miasto duchów. Prypiac oddalone jest jakieś 5km od elektrowni. Do dziś znajduje się tam wielkie sklepienie z betonu powstrzymujące promieniowanie. Co dziwne, niektóre reaktory pracowały także po 2000 roku. Ciekawe jest także cmentarzysko pojazdów napromieniowanych radioaktywnie, jest ich bardzo dużo. W okolicy znajnuje się także duża żelazna budowla, wyglądająca jak jakaś antena albo coś...
|
|
Miałam rehabilitację kręgosłupa w szpitalu.Pomogło.
|
|
Szpital, chodzi o kręgosłup a nie o paluszek ręki, wiec tylko szpital... nar
|
|
|
pompy c.o . Chodzi mi o jakiś zwykły, tani i dobry. Proszę podać ceny i ulice.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mogę Go przygarnąć ;)
|
|
Mam do odsprzedania dwa bilety na koncert STINGA 20 września w Poznaniu (95 PLN szt Trybuna II rząd 13 miejsce 7 i 8 siedzące) Dla zainteresowanych e-mail perun75@gmail.com.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
polki sa agresywne przed ale nigdy po:) Karol
|
|
nie radze jezdzic po wsiach, tereny grzaskie
|
|
Jak chcesz szczebiotka to ci traktor pozycze
|
|
nie wycieraj sobie mna mordy
|
|
A ona w Krakowie...
|
|
Nigdy nie wiesz i nie wierz kto jest po dugiej stronie.
|
|
Panie AMozel autor wątku wyraźnie napisał: "W imieniu organizatorów zapraszam na turniej bilardowy do klubu Hattrick (al. Legionów 94)" , więc mógłby Pan założyć nowy wątek dla swojego klubu a nie robić komuś koło pióra. Pozwolę sobie jeszcze raz w imieniu organizatorów zaprosić wszystkich na poniedziałkowe turnieje bilardowe w klubie Hattrick oraz środowe turnieje w klubie 54. Nie w imieniu organizatorów, tylko swoim własnym nie zapraszam nikogo na turniej bilardowy do klubu Centrum (jeszcze ktoś Was tam pobije albo kupicie przeterminowane piwo). PS: Gdyby burczymucha chciał się wypowiedzieć w temacie, to przypominam kijem celuje się w białą bilę a nie każdą ;)
|
|
nie bardzo wiem czy AMozel dał ripostę dla burczymuchi czy dla mnie, burczymuchy nie będę bronił, wezmę w obronę sam siebie. Ostatni raz byłem w klubie 54 ok. dwóch tygodni temu, bywam tam gdzieś raz może dwa razy w miesiącu i tyle łączy mnie z tym klubem. jest mi głupio, że przez mnie dostało się właścicielowi klubu, bo z własnego doświadczenia wiem iż nie kupię w barze przeterminowanego piwa, nie spotkam tam nieletnich bywalców lokalu, no i przede wszystkim mogę czuć się bezpiecznie, że nie dostanę po łbie, nad moim bezpieczeństwem czuwa ochrona. Chciałbym jeszcze przeprosić właściciela klubu 54, że przez mój post właściciel konkurencyjnego klubu Centrum posądził go o prowokację. PS: Trochę przesadziłem, nie "konkurencyjnego klubu Centrum" tylko "klubu Centrum" , bo jaka to konkurencja, też bym chciał mieć taką konkurencję w swojej branży :( .
|
|
o jakiej branzy mowa?
|
|
ksieza tez czytaja, oj czytaja...
|
|
do łomży dowożą chyba tylko jedna ze śniadowa
|
|
w sumie jest to bardzo powazny problem. Zamiast liczba tych wypadków maleć ona rośnie. Co bardziej jest niepokojące ,że rosnie liczba ofiar śmiertelnych . W ostatnich dwóch dniach na naszych drogach ponislo śmierć 6 osób w tym jedno 5 letnie dziecko. Sytuacja zaczyna robić sie niepokojąca bo nie masz żadnej gwarancji ,iż zachowując wszelkie zasady i środki ostrozności na drodze bezpiecznie dojedziesz do miejsca zamieszkania. Bardzo niepokojące są zachowanai kierujących cięzkimi pojazdami TIR ,mimo pracy ITD, policji kierowcy tych pojazdów czują sie bezkarni na drogach. Bardzo niepokojące jest tez zachowanie kierujacyh pojazdami z Łotwy , Litwy i Estoni a także Rosji. zaden z nich z nielicznymi ale to nielicznymi przypadakmi nie przestrzega przepisów prawa o ruchu drogowym . Nie bede pisał o przekraczaniu prędkości ale sprawy wyprzedzania w miejscach zabronionych sa u nich na porządku dziennym . Dla nich nie ma żadnej świętości a policja nie jest im straszna. Kto ma jakies wątpliwościm niech wyjdzie sobie na ulice Wojska Polskiego tam nagminnie te przypadki można zobserować. Wyprzedzanie na podwójnej lini ciagłej ci obcokrajowcy pokazowo wykonują nagminnie pod nosem panów policjantów na Wojska Polskie a reakcji z ich strony zero. Panowie policjanci wystarczy stanąc sobie na tych rewiowych schodkach waszej siedzieby i zobaczycie wiele ciekawych sytuacji. Czesto ofiary wypadków drogowych w jakims stopniu sami zaistanienie takieo wypadku prowokują np: wykonywanie skrętu w prawo zjazd z drogi . Często jest tak mozolnie i nieporadnie i długo wykonywany ,że w tym czasie można by krowę wydoić . W efekcie jdący z tyłu albo się wkurza bo musi hamowac prawie do zera albo jak się zagapi lub jest pijany to zwyczajnie takiemu dupkowi przy - kurwi w dupe az mu bryka się rozleci - patrz tu przypadek tego wypadku tej Hondy CRV. Nie wspomnę już o orłach jazdy pojazdem którzy po zapaleniu się zielonego światła zanim ruszą do przodu tu chyba musza sobie palcem w dupie pogrzebać bo tyle to czasu tgrwa ,że w efekcie trzy pojazdy za nim juz nie mogą przejechac przez skrzyzówanie ze względu na zapalanie się czerwonego światła. Inne orły jazdy pojazdem nie mają pojęcia o sygnalizacji świetlnej i na skrzyzowaniu np Legionow Sikorskiego mimo kierunkowej strzałki w lewo zwalniaja na środku skrzyżowania usiłując przepuścic jadących niby na wprost których tma wcale nie ma. Efekt jak powyżej przejedzie ten popier - doleniec i ze dwa samochody reszta stoi i czeka na nastepny cykl. Na koniec dam rade piz-dy motoryzacyjne niech sidza w domu albo korzystają z MPK bedzie bezpieczniej
|
|
lżej ? jak z siebie to wyrzuciłeś ? Nasze drogi są niebezpieczne zwłaszcza droga nr 61 , 63. Po 61 jeździ nieoznakowany radiowóz i łapie drogowych piratów.Niestety nie są w stanie wyłapać wszystkich.Póki kierowcy nie będą mieli wyobraźni co może się stać pod wpływem ich jakiejś nieuwagi lub nadmiernej prędkości póty będzie mnóstwo wypadków.JA miałem taką cichą nadzieję ,że w Polsce zrobi się tak jak w Wielkiej Brytanii - w telewizji będą leciały non-stop bardzo drastyczne reklamy skutków nadmiernej prędkości i nieuwagi kierowców.Tam to poskutkowało - mniej wypadków.Do tego dla takich piratów przydałyby się mandaty - extra w kwocie 3000-5000 tysięcy może wtedy podziałało by to któremuś na rozum, no i oczywiście zrobiłbym coś ze ściągalnością mandatów - wtedy jeden z drugim zastanowiłby się 10 razy czy warto jechać szybciej.A przede wszystkim nasze lokalne drogi potrzebują GRUNTOWNEGO remontu. Droga nr 63 do Zambrowa nie nadaje się do ruchu drogowego wogóle! Nie wspomnę już o innych drogach.
|
|
Fryzjer w Łysych, efekt i cena bardzo zadowalająca. Czeszę się od jakiegoś czasu tylko tam.
|
|
witam. Chcialbym sie dowiedziec czy gdzies w lomzy mozna zakupic sosy firmy fanex. Sa to te sosy ktore dodaja do hotdogow np na stacjach jak i w lokalach gastronomicznych
|
|
o to się nie martw
|
|
napewno w łomzy aby publika tylko dopisała
|
|
no niestety wybaczcie ale nie da sie tych przypadkow inaczej opisać. Ci kierujacy uczyli się jeżdzić, zdawali egzaminy a dalej kieruja pojazdami trzymając palce jednej reki we własnej dupie. Nie będe się odnosił do ich stanu umysłu bo tam chula wiatr jak w pustej stodole.
|
|
Wizaż i Stylizacja Paznokci Katarzyna Serafińska - polecam :) Salon mieści się na ul. 3 Maja, a cena to 70 - 80 zł za makijaż wieczorowy, ale naprawdę warto.
|
|
GT2000 jestem na tym samym etapie co Ty. Po MS i przed całą resztą. Właśnie niedługo minie miesiąc po MS i nadal nie dzwonią co z dalszymi etapami. Na razie uczę się ustawy o policji, aby być przygotowana na WZ. W kontekście mojego wcześniejszego zapytania, odpowiem, że nie i tego będę się trzymać cały czas. W zasadzie to jestem wielkim przeciwnikiem narkotyków, ale jeszcze 8 lat temu nie było tak do końca :)
|
|
mam pytanie czy na treningi przychodzą jakies dziewczyny, kobiety jezeli nie to czy łomży organizowane są jakieś inne sporty walki dla kobiet
|
|
w piątnicy ale gdzie? na fortach? pod kościołem? co to za info jak nie wiadomo gdzie ;P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Impreza tradycyjnie na fortach
|
|
Forum nie chcę zaśmiecać typową reklamą "mam firmę xxx-zapraszam" bo niejeden mi to wytknie:) Ale mimo wszystko, trzeba jakoś do Was, ludzie, dotrzeć :) Dlatego czekam na porady :)
|
|
dawaj nazwe i pisz co tam oferujesz nie pacz na nic ! ja tu rzondze i hce wiedziec xd
|
|
hehe, jaki pies dumny http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
mozesz sie przejsc do MPK spytac sie w za jaka cene moglabys/moglbys powiesic ulotki w autobusach, codziennie takim srodkiem transportu podrozuje sporo ludzi wiec osobiscie bym zaczal od takiego czegos, ultoki na skrzynkach to nie jest rewelacyjny sposob na klienta nie dosc ze drazni to nie wiele osob je zgarnia
|
|
|
|
brzydka zastawa
|
|
jest, tak samo jak wstawia się zdjęcia...tylko musisz wejść w Edytuj profil i tam znajdziesz miejsce na podpis, czy opis...
|
|
kxxn...napisz na forum, prosimy. tuli, tak właśnie. Często reklamy ze skrzynek (najczęściej) lądują w koszu, a takie w sklepach jeśli ktoś bierze, to znaczy że może mu się przydać i ją schowa. Nie wykorzysta przy swoim remoncie, to może da za dwa miesiące cioci, która będzie zastanawiać się nad remontem. Może warto by było też dogadać się z firmami remontowymi i proponować im prowizję od każdego klienta..
|
|
Zniecierpliwiony ponaglam.
|
|
w stokrotce
|
|
:(((
|
|
ten alan + ta antena to dobry wybor a za jakom cene ?
|
|
63
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |