czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ściema tłumacząca wygraną PSLu

Wiadomość zmieniona (06-09-10 17:25)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ściema tłumacząca wygraną PSLu

A dla Rolls-Royca chłodnicę posiadasz albo cóś innego.

Treść jest ukryta

debi40
Ja nie mowie Zle o Schronisku ale musiala bym BYC glupia zeby takiego MALEGO SZCZENIACZKA oddac im do Schroniska. Juz niema o czym tu mowic POSTARALAM SIE SAMA I ZNALAZLAM MU DOM.

snobka

Tam sa fajnie pieski... widzlam duzo fajnych pieskow Ale ja nie mowie o tych pieskach Zle tylko nie wyobrazam sobie zeby Piesek maly tam teafil!! TO nie dla niego miejsce i tyle. Ja je widlzam te psy sa Chude. A te co widzialm byly brudne akurat. Lataly wolno bez lancucha ani smyczy. Ale to nie moja Sprawa ja ta Sprawe ZAMYKAM !! chcialam ODDAC PIESKA.. juz ma DOM KONIEC

ola**

Dla Tego Pieska schronisko to nie jest dobry pomysl..... On musi miec Dom wlasny dom w ktorym sie nim beda opiekowac i dbac.
O schronisku z Lomzy nie wspolne bylam tam i nie chcialabym tam wrocic NIGDY. Tyle mam do Powiedzenia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org