Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś zna telefon do Wiceprezydenta Sroczyńskiego ? |
Zupy w garze nie było - to była jeno atrapa...:D, dla celów fotoreporterskich rzecz jasna...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś zna telefon do Wiceprezydenta Sroczyńskiego ? |
Pomnik, ale towarzysza Gierka... :)
|
|
Niektórzy się cieszą, że się boją...:)) Ja nie. Lekki niepokój może być ale strrrrrach! broń Boże! Fiołki może i przekwitają, ale od ich zapachu można dostać... fioła i... paść zemdlonym na posadzkę. No i ten fioł zostaje potem w pamięci do następnej wiosny... :) Oczywiście jak kto ma dobrą pamięć zapachową...:) ... & vice versa!
|
|
A ja kocham te noce bezsenne - wtedy wreszcie mam czas wyłącznie dla siebie...:) Ale niestety przeważnie spać się chce...:( Nie dogodzi człowiekowi, no nie dogodzi...:) ... & vice versa!
|
|
Ryskago, chodziło pewnie o szklankę zimnej wody? :> Ale przed czy po? :D
|
|
Markac do nas szyfrem pisze i choć wcale Go nie słyszę, choć zbliżamy się do maja Ón se z Ryski robi jaja!! PS. Sens wątpliwy ale rym jest? jest! No to ossso chozzzi?! bagrmosen
|
|
Sporo osób powinno przyjśc. ściemka wszystkim
|
|
A szukałeś w gazetach takich ogłoszeń np w współczesnej albo innej regionalnej gazecie ? W Konarzycach jest taki gosciu i hoduje psy tylko nie wiem jakich ras ale napewno coś tam się znajdzie z takich co szukasz .
|
|
Wczoraj na samym końcy Starej Łomzy n/rz bocian usiadł na jednej z latarni i troche ją przekrzywił :) (samą stalową końcówkę - pewnie za luźno przymocowali do części cementowej). Fajnie to wyglądało. :)
|
|
no więc nie jest źle...chyba każdemu-nauczycielowi jak i uczniowi,zależy aby zdać jak najlepiej... nie taki diabeł straszny-okazało się na angielksim.Teraz został tylko polski,gdzie punktacja nie jest podobno zbyt wysoka:( Pozdrawiam maturzystów:)
|
|
Ptysiu do zobczenia jak dorosniesz. Aha i nie marnuj czasu - czytaj gazety, książki, czerp wiedze z kąd się da!
|
|
no i wlasnie o to chodzi ze tylko mowicie a nic nie robicie:P smiesza mnie wasze posty ktore sa pustym gadaniem, lepiej zeby tu zamist tych nic nie wartych slow obietnic i zalow pojawily sie wasze osiagniecia, cos co dzieki tej nadzieji zrobilicie dobrego i z czego mozecie bys dumni a nie tylko ciagle jedno i to samo............ zale i smutki... ehhh sorry jezeli kogos uraze ale dla mnie to zalosne mniej piszcie o tym a wiecej dzialajcie! pozdrawiam
|
|
a ten numer to pewnie przekierowanie na wyspy jakies za 450zl min.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |