Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obłudnicy III RP |
leniwe chrześcijany.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obłudnicy III RP |
tak panstwa S ,w tej chwili jest ta osoba nie osiagalna
|
|
Witam serdecznie Jesli Ktoś z Forumowiczów dysponuje wiedzą na temat nr telefonu kontaktowego do dr. L. Kozłowskiego - chirurga, onkologa, który jest z Białegostoku, ale chyba równiez przyjmuje w Łomży... Byłabym ogromnie wdzięczna. Proszę bez głupich i zbędnych komentarzy.
|
|
wy chcieli byscie za darmo pieniadze brac !! ja ciezko pracuje 7 dni w tygodniu po 8 godzin !!!!!
|
|
przeciez raj jest na ziemi nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dzięki, byłem na Wyszyńskiego ale tam jest poradnia psychiatryczna a nie psycholog.
|
|
Nowemu zarządowi z pewnością będzie łatwiej, chociaż kasa klubu pusta to komornik za plecami nie będzie czyhał. Na zdrowy rozum miasto też powinno się bardziej zaangażować, bo szkoda aby nowy stadion świecił pustkami a tym samym popadał w niebyt. Tylko jakoś do mnie nie może dotrzeć, że teraz będzie już tylko lepiej w klubie. Nowy zarząd nie wziął się z kosmosu, z każdym nowym zarządem miało być lepiej. Pytanie co to za nowy zarząd, skąd Ci ludzie są, jakie mają doświadczenie itd. (same dobre chęci nie wystarczą). Zadając te same pytanie wujkowi Google nic konkretnego się nie dowiedziałem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wie ktos z was gdzie mozna zrobic badania psychologiczne bo potrzebne sa mi do tej pracy heh dla mnie to smieszne ale skoro trzeba to luzik
|
|
Przebrany przebrany.....ale codziennie dochodzą kolejne auta do sprzedaży.
|
|
w Kolnie chłopaczek dobrze robiiiii =)
|
|
^ w Bonie na Żabiej. I piętro.
|
|
Bardzo proszę o dokładny opis krok po kroku jak wrzuca się zdjęcia na posta tego forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |