środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CZERNIAWSKI vs CHRZANOWSKI

Szkoda tylko że na wspomnianym koncercie było około 60 osób....

"Brawa" dla organizatorów imprezy za zrobienie wszystkiego żeby nikt się o niej nie dowiedział... prawie się udało.

Stara wiara wymarła bądź zdziadziała a młoda się nie narodziła......lub słucha disco polo.........

Podziękowania dla zespołu PROLETARYAT dzięki któremu wczoraj miałem 15 lat mniej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CZERNIAWSKI vs CHRZANOWSKI

szkoda , ze nie moge ci czegokolwiek zaprojektowac, interesuje mnie jedynie wystroj wnetrz i tym ewentualnie moge cie zainspirowac

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

a co to znaczy włascicielow?;) Polska język trudna język

Treść jest ukryta

Było na Serwisie Historycznym Ziemi Łomżyńskiej:

http://historialomzy.pl/

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Aaaaaa skoro była informacja na Serwisie Historycznym Ziemi Łomżyńskiej
to PRZEPRASZAM....

Może to była impreza zamknięta?
ops
To znaczy że byłem na wkręta?

W takim razie było jeszcze fajniej.

Niektórzy z mężczyzn sztukę'udawania' opanowali niemalże do perfekcji.-
zmienił się tylko rzeczownik.
Zwodzi, zaleca się a jak kobieta się zaangażuję, on twierdzi ,że nie nadaje się do związków. Przykłady można mnożyć i dotyczy to obu płci.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

zgadzam się z Dran. aaa i jeszcze podobno jest tak że do jednej pizzy czy posiłku można wypić tylko jedno piwo.

Treść jest ukryta

Szkoda, że nic nie wiedziałem chociaż ostatnio koledzy na rybach coś wspominali.

http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif

Mogę podać numer GG-7307274.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

kurcze , niemozna szybciej, tak expresowo

, mi sie strasznie spieszy NIE NIE MOZNAhttp://www.youtube.com/watch?v=mO5a72A19Os&feature=related

Dla kobiety trzeba być mężczyzną,pozwolić czasem przespać się jej z kimś innym i trzymać mocno za buzię. Nie można być ciotą.

Dobrze robi? palcem czy językiem?

Kylle88
coś ty kręcisz... chyba trochę fantazjujesz
Straż miejska ci powiedziała, że w schronisku po dwóch dniach psa uśpią, niesamowite, oni to wymyślili, czy ty to wymyśliłaś?
Schronisko nie ma czym karmić? Przyjedz i zobacz jakie tam psy grube.
Rzeczywiście, gdyby schronisko brało psy od ludzi prywatnych omijając pozwolenie od urzędu miasta, to by nie otrzymywało pieniędzy na utrzymanie schroniska i dopiero wtedy by było biednie i głodno. Ale gdy pracownicy trzymają się się przepisów to jest okey.
Tylko ci nie chcą zgłaszać do urzędu miasta "znalezione" psy którzy mają nieczyste sumienie.
Jak może weterynarz po szczeniaku kundelku rozpoznać do ilu centymetrów urośnie, chyba przeprowadził badania genetyczne, znów fantazjujesz.
Nawet zdarza się, że szczeniak rasowy wyrasta na większego niż się spodziewaliśmy.

a kobiety kaprysne? nalezy pozabijac
http://www.youtube.com/watch?v=uQkf-fgYelA&feature=player_embedded

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

kupuje swoim serduszka w czekoladzie, czy one szkodza ,jak sie daje zwierzakowi?

Masz jakiegoś psa do scholowania?

"Wszyscy na mecz!" Twój post jest pełen optymizmu ale pisząc o zdobywaniu doświadczenia w lidze pszenno-buraczanej chyba nie masz na myśli zarządu. Jeśli klub ma wysokie aspiracje to chyba powinien być zarządzany przez sprawnych menadżerów a mi się wydaje, że od kliku lat przy klubie kręci się wąska (zamknięta) grupa ludzi, która rozdaje karty. To co napisałeś jest jakby tego potwierdzeniem: "ze starego zarządu w nowym jest 2 Jego członków".
Może nie mam racji, może powinienem uzbroić się w cierpliwość i poczekać na owoce zarządzania nowego zarządu, jednak jako ewentualny nowy kibic jeśli mam wspierać klub to chciałbym wiedzieć kto nim zarządza: gdzie mogę przeczytać nazwiska i krótkie notatki o indywidualnym doświadczeniu w zarządzaniu, sukcesach i osiągnięciach członków nowego zarządu ŁKS-u. Nie mogę nawet konstruktywnie skrytykować zarządu, którego nie znam.
Dla mnie to jest trochę dziwne, że więcej mogę się dowiedzieć o klubie czytając fora gdzie wypowiadają się kibice niż z jakiegokolwiek innego źródła.

impreza 11 wrzesnia jest platna :>?

?

frywolnosc ,wada ktora doswkiera otoczeniu a szczegolnie rodzinie

Miałem to samo z SE C902. Oddałem go na reklamację i konieczna była wymiana płyty głównej. Na szczęście naprawiono go w ramach gwarancji.

wszystkie info na www.festiwalpokoju.com

Dzień dobry moja ty frywolność.

Dolina Narwi we mgle.

Ktos z Was orientuje sie ,gdzie mozna isc na rechabilitacje kregoslupa?

Się jutro będę chwalił na uliczkach Łomży.

w drodze do podstawówki..

Mam problem z odcinkiem ledzwiowym,okropnie uciazliwe...nie bylam nigdy na tego typu zabiegach,bede wdzieczna za kilka informacji.Z gory dziekuje.

asa, idź do szpitala, zapiszą Ci zabiegi z kinezy, zapewne dostaniesz trakcje i master seta, pomoże na pewno :)

PS. jeśli coś podnosisz z podłogi, pamiętaj żeby kucnąć, a nie pochylać się, nie będziesz dodatkowo obciążać kręgosłupa L.

wszystkie kobiety sa agresywne, niektore tylko bardziej niz inne.

Byl gdzies wywiad z jednym z panow z zarzadu. Pozatym sa to dosc mlodzi ludzie, z aspiracjami i pomyslami, takze trzeba im pomoc a nie czekac az sami cos zrobia! No ale jak kolega wyzej... Jak nam miasto nie pomoze to bedzie naprawde ciezko... Tak wiec siedziec i czekac na zaplecze extraklasy, a przychodzic na mecze!

Z kibicowskim pozdrowieniem! ŁKS TO MY!

Tak w ogole to nie jest Centrum bilardowe tylko klub "Centrum", gdzie mozna wypić piwko lub drinka i zagrać w bilarda, nie wiem czy tam w 54 nie macie co robić ze wymyślacie takie głupie zagrywki z tego typu prowokacją

1. PANI EDYTA- SALON FRYZJERSKI EDYTA NA MAŁACHOWSKIEGO
2. PANI MONIKA Z BIURA PODRÓZY ACAPULCO TRAVEL - W STOKROTCE
3. NIE ZNAM IMIENIA, ALE EMPIK W STOKROTCE ( ŁADNA CZARNULKA)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE I DO ZOBACZENIA :)

moze cos do piwa dodja ze wydaje se ze kije sa krzywe i kule zwichrowane hmmmm

_jackass_ - to jest IV liga, tu na prawdę można zdobywać cenne doświadczenie na ligi wyższe nie zatrudniając za nie wiadomo jaką kasę "sprawnych menadżerów" - jak to napisałeś. Na takowych przyjdzie jeszcze czas, jak do Łomży będą przyjeżdżały kluby z górnej półki, gdzie będzie trzeba załatwić im hotele na nocleg, restauracje i tego typu rzeczy. Za tymi klubami będą przyjeżdżały autokary pełne kibiców i pewnie jakieś VIP-y żeby obejżeć mecz. Teraz na prawdę nie potrzeba sprawnych menadżerów i wywalania na nich kasy, choć przyznam, taki człowiek by się w klubie przydał, ale za free...
Jak napisałem że ze starego zarządu w nowym jest 2 Jego członków, miałem na myśli że to jest połowa obecnego zarządu (obecny zarząd jest 4 osobowy) wspierana w bardzo dużym stopniu przez pana Kuleszę, który z powodzeniem zarządzał klubem przez ostatni rok.
Spokojnie, to tylko IV liga. Żeby przyjść na mecz i popatrzeć jak chłopaki ogrywają swoich rywali a zarazem wspomóc klub, nie musisz znać pełnego CV członków zarządu.
Na razie zacznij chodzić na mecze i zarażaj tą "chorobą" innych. Płacąc za bilet, płacisz za oglądane meczu piłkarskiego a nie za oglądanie zarządu klubu.
Ps. Owoce nowego zarządu są już dziś. - Działa dopiero miesiąc, a:
- zakładając nowy klub, powinien grać od B klasy, a gra w IV lidze.
- wodę eŁKaeSiankę mogły wprowadzić na rynek wiele lat temu inne zarządy, (nikt na to nie wpadł) żeby mieć dodatkowy dochód finansowy. Ten zarząd wprowadził ją na dzień dobry swojej działalności, a z tego co wiem, to jeszcze nie koniec takich pomysłów, bo nie długo w hali targowej na St. Rynku powstanie sklepik ŁKS-u z pamiątkami, biletami w przedsprzedaży itp.
Mało jak na miesiąc działalności? Trzeba tylko chcieć zauważyć pozytywy...
Ps2. Jak to teraz napisałem, to zauważyłem, że sprawni menadżerowie zarządzają już klubem ;) i to za free ;)

debi40
Powiem Ci tak mnie nie obchodzi w to co ty wierzysz i w to co ''NIBY'' mowisz ja tam bylam tak samo jak i inni ludzie. I kazdy sie dziwil i mowil jak to mozliwe 1 koles chcial dzownic na policje ja mowilam niech pan nie dzowni ja wezmie PIESKA................ Mi nie zalerzy zeby pisac tutaj **** wie co bo mnie tutaj nikt nie zna i na nic mi sie to nie przyda. CHCIALAM POMUC dla tego Biednego pieska pomoglam ma DOM cieply.. opiekuja sie NIA I ona jest szczesliwa!! Wyglada juz lepiej!!
Takze mysl sobie co chcesz....
Psy gurbe w Schronisku ?? dziewczyno SKAD TY JESTES ?? bylas na woj.polskiego ?? JA TAM BYLAM TE SPY SA CHUDE brudne i zaniedbane.
Jedz sama i sie zapytaj czy wezma Pieska ktorego znalazlam NIE WEZA bo trzeba do Urzedu MIASTA a ja nie chcialam oddac tego pieska do Schroniska bo on zasluguje na NORMALNY DOM a nie spanie w budzie na podworku.

jackass_, ale ze szczypiorkiem, pewnie i owszem, a z drzewa go przecież nie nazrywam i nie poznasz, czy urósł z cebuli w ,,promocyjnej cenie'', za którą notabene przyszło mi zapłacić jak za przysłowiowe zboże :)

No właśnie ale chyba (ja takie mam wrażenie) komuś taki stan rzeczy odpowiada , albo ktoś w tym ma jakiś interes, ludzie powinni to podać do prokuratury przecież to jest jawny zamach na czyjeś życie. W każdym razie drastyczna ignorancja i nie wywiązywanie się z obowiązków kogoś za to odpowiedzialnego.

Mają go jeszcze

Figa dla dobra naszego domowego budżetu może ja będę robił zakupy, a Ty się zajmiesz rozniecaniem domowego ogniska :D.

PS: Figa a poza kanapkami do pracy śmigasz trochę po kuchni, bo zaczynam mieć wątpliwości czy aby moja spontaniczność nie przyniosła mi więcej trosk niż radości :(

Grądy Wielkie! za Jedwabnem Czekoladę bierze lub dobrą kawę!

Wiem bezpośrdnio od organizatorów,że TVP Białystok odmówiła im reklamy uroczystości programie Gośc dnia, a także nie było informacji na wrotach podlasia, choć o to prosili.

wczoraj zgłaszane było zawiadomienie o kradzieży anteny CB.Odsyłali by zgłosić to dzisiaj rano na komendzie.
Dziwi mnie tylko dlaczego odsyłali na rano skoro podawane były dokładne nr rej. auta sprawców.Zgłoszenie po 15 minutach od kradzieży.
Lenistwo??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org