Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZASTĘPCY - mogą być decydujący |
Gdzie w Łomży mogę kupić coś takiego ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZASTĘPCY - mogą być decydujący |
twój promotor jest na forum ?
|
|
jestem
|
|
re. lala26 tak się składa że wczoraj tam byłam, w czym jest lepsza amnesja od unikatu? choćby w tym:w unikacie toaleta damska wygląda następująco:klitka, płytki na ścianach pomalowane farbą olejną, a ścianka dzieląca kibelek od zlewu sięga wysokości 2 metrów i jest wykonana z płyty pilsniowej:] + jest taki ze czysto i był papier, nawet różowy o amnesji chyba nie trzeba pisać w lokalu: hmm kanapy spoko stoliki też, ale te ścierki powieszone na ścianach hehe wystrój raczej na odwalonego, aby aby. + jest taki że parkiet większy od naszej obleganej yamy. duużo większy Bar: heh poobserwowałam, i zauważyłam tendencje, wprost nagminna, że barmani uciekają jak tylko zbliża się klient??co to ma byc?:) jeśli chodzi o muzykę podobała mi się, dałoby się pobawić przy niej. osób było mało. ale nikt dowodów nie spr. i małolat było całkiem sporo;) wchodząc usłyszałam za plecami text ochroniarza do kolesia : " w dresach nie wpuszczamy" ;] ale pod lokalem faajne towarzystwo stało i dobrą reklame robiło ooby tak dalej ;] ogółem w unikacie czułam sie prawie jak w buumowni miejskiej:D ale liczę że się poprawi standard;)
|
|
Mam pytanie. Wie ktos jak mozna wykupic stanowisko na "rynku"? (targowisko miejskie przy pks)
|
|
RCKiK Oddział w Łomży, budynek Szpitala Wojewódzkiego 18-404 Łomża Al. Piłsudskiego 11 tel. (086) 219-81-32 czynne codziennie: 7.30 - 13.30 W KAŻDĄ PIERWSZĄ ŚRODĘ MIESIĄCA ODDZIAŁ PRACUJE DO GODZ 17:30
|
|
eXez witam miło że są chętne osoby. mikrofon co to jest i jaki koszt ?
|
|
"nie każdy kto pracuje fizycznie to zaraz nie chciał się uczyć ... samo życie........" nie nadawał się do nauki... ?
|
|
eXez a Ty masz jakies jaśniejsze informacje na temat wycieczki ?
|
|
dobrze, ze tu rzada i dziela niepodzielnie. To tylko pierwszy krok. Trzeba spokojnie awansowac i mslec o 3 lidz i kolejnym awansie. Szkoda, ze perspektywa tak cienko.
|
|
p. Dorota na 3 Maja
|
|
Witam szukam osoby która by mogła przywieść mnie z Okęcia 14 września do Łomży należność wyrównam proszę o numer albo imeil
|
|
hmmmm.... mi sie wydaje ze najlepsza fryzurę zrobi Pani Iza która ma salon na osiedlu Maria o nazwie INEZ.
|
|
Na Krótkiej na piętrze
|
|
ale się pchają do sprowadzenia, jak jest fajne i zadbane auto to nie myśl że kupisz to za pół ceny
|
|
nie ma sprawy:)
|
|
Przylatuje o godzinie 22 także żadnych autobusów już niema a lecę wraz z 4 miesięcznym dzieckiem
|
|
Zenit ale przyznasz mi rację, że już nie ma tylu okazji co jeszcze 2-3 lata temu?
|
|
Hej, czy ma ktoś aktualne materiały do TWO? Byłbym wdzięczny za podesłanie na maila: radar2000@poczta.onet.pl Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
|
|
heeeee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |