Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto stoi za Chrzanowskim? |
ja moge ci trawniczek podstrzyc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto stoi za Chrzanowskim? |
Tam gdzie zanęcisz...w tym roku wszędzie na Narwii. A na jakie ryby się nastawiasz?
|
|
a w lomzy kazik cenami rzadzi i podniego musza sie stosowac bo jak nie to pracy nie beda mieli inne piekarnie
|
|
Ale na wyspach czy w Polsce? :D
|
|
kiedys moze i tak teraz inne czasy
|
|
w polsce a co w z tymi wyspami bijecie do mnie
|
|
Witam wszystkich. Wczoraj Gdy bylam nad Rzeka w Lomzy zobaczylem grupke ludzi ktorzy rzucali malutkim Szczeniaczkiem poczym wrzycili go do wody i uciekli ja odrazu zaczelam biec do tego piesa zeby go uratowac. I proszeeee was o Pomoc .. Kto chcialbym sie zaopiekowac tym pieskiem. On jest Malutki ma 3 miesiace, czarna suczka, od malych rodzicow bedzie miala 30cm max. Bylam z nia u Weteryniarza jest Zdrowa i odrobaczylam ja. Nakarmilam i wykapalam jest Ladniutka i Pachnaca. Teraz szukam dla niej Domu. I jest to Kundelek bardzo przyjazny Piesek.
|
|
Poczytaj na www.naszelowiska.pl
|
|
jesli mogla bys poczekac do 19 o 19 robie jej fotke bo moj brat jezdzi z nia po Schroniskach i nikt jej nie chce. Jesli chciala byc to prosze poczekaj. Odesle ci na Email jej fotke.
|
|
Jam siem stęsknił przeokropnie , ile ja łez żem wylał , może wiadro czy cuś , nie wystawiaj mnie więcej na takie próby.
|
|
zespół "Model" z ul. Małachowskiego. Numeru niestety nie mam ale warto poszukać konaktu właśnie do nich.
|
|
Może zanieś go do złotego smoka.
|
|
ja to bym zlikwidował te wszystkie światła i porobił ronda, obok każdego ronda postawił nowy kościół, na przeciwko Biedronkę a pomiędzy telebim
|
|
Tłumok to inaczej Czesio! Zielone pojęcie to znaczy mieć rozum, no ale tynie zrozumiesz tego Czesiu. A strój wieczorowy i nie zapomnij o makijażu!
|
|
jeżeli było to jakieś duże uszkodzenie, to mogłaś zostać podciągnięta do zapłaty za zniszczenie sukni, jeżeli było inaczej, na pewno w lepszy sposób spożytkowałabyś te pieniądze ;)
|
|
opinie na temat nauki w PWSIP na kierunku zarzadzania (zaocznie) jak jest w pierwszym dniu? czy od razu sa zajecia ? jak jest na wykladach czy jest ciezko itp?
|
|
Wziąć go nie mogę, bo mam własnego psa, ale jedynie co mogę to pogratulować postawy Kylle88, bo być może nie każdy o tym napisze, ale kto ma własnego zwierzaka, na pewno podziwia Twoje starania. Niech obecni właściciele mają z niej pociechę. ( a niejednokrotnie będą mieć na pewno, małe to niesforne, sama bałam się wracać do domu, jak suka była mała, bo moje myśli nie sięgały tak daleko jak jej,w życiu bym się nie domyśliła, że uchylona łazienka i rolka papieru toaletowego może być najwspanialszą zabawą dla psa na cały dzień:), dni było dużo, a codziennie inna zabawa w tej dziedzinie jestem fachowcem z doświadczenia :)
|
|
migdał ;)
|
|
To pewnie Twoja stara szczeka na samochody ;-]
|