środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wójt Nowakowski

Mnie chodzi o stałą pracę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wójt Nowakowski

Czesio moim zdaniem jedyne miejsce do ktorego pasujesz ze swoim swinskim kaszlem to Klub Jajozuja...Kolego czasy swietnosci dresu dawno minely nie porownuj panujacej mody w tamtych czasach do dnia dzisiejszego.....a twoje dogryzki wzgledem knajpy cuchna az u mnie a to kawal drogi....Pies ci naszczal tam na glana ze az tak to pamietasz?????
Bez urazy czesiek zakladaj kieckie i na balety wal,a jak sie przyznasz kto jestes to zapewne masz tam pare browcow gratis....

:)

pamietam atlantik swietny klub byl Balthazar2205 pamietasz czarnowloso irenke :)

pizzeria degrasso wynajmuje tam

Dokonałam dziś niesamowitego zakupu w Kauflandzie, 2,5 kg cebuli w siatce za w promocji za 3 z kawałkiem, jednak na paragonie jest cena 9,99 X1 , to będzie chyba najdroższa cebula w moim życiu jaką zjem, oczywiście niby można reklamować, tylko czy jest sens jechać tam, marnować swój czas, palić paliwo, przynajmniej Wy się nie nabierzcie, bo mi się ciśnienie trochę podniosło, po przejrzeniu paragonu :)

www.non-stop.za.pl Super zespół :)

"3 z kawałkiem" x 2,5kg = 9,99.
dla mnie logiczne.

A od ilu lat jest w WSA ??

skubi przyjmują w tej chwili?

Czy ktos sie orietuje , kiedy jest przetarg na targowisko miejskie prz ulicy sikorskiego , obecnie należace do sienkiewicza andrzeja , czy taki przetarg organizuje urzad miejski w Łomzy , czy PKP w Bialymstoku?. Chciał bym wziac udział w tym przetargu i w razie wygranej , stworzyc tam przyzwoite warunki dla kupujacych oraz sprzedajacych. Wszystkim zainteresowanym goraco polecam wziecie udziału w przetargu , podobno sa na tym interesie niezłe pieniadze do zarobienia. Korzystajac z okazji pozdrowienia dla endzika :)

magazyn wyrobów gotowych browaru :D

jak ja byłem w czwartek to przyjeli 11 osób nie wiem czy jeszcze przyjmują..... szef jest na urlopie więc się na razie nic nie dowiecie

Odświeżam ;)

beauty lashes <--- My dzwonilismy do Srazy Miejskiej odrazu taki koles dzownil zanim oni przyjechali tych chlopakow nie bylo a ja mialam pieska na reku i oni sie spytali czy pani go wezmie czy mamy go zabrac i pytalismy sie co z nim zrobicie a oni ze go uspia p o2 dniach wiec niech sie bujaja i sami sie Uspia wolalam go wciaz i znalesc mu prawdziwy i Cieply dom.

Dobrze że są jeszcze tacy ludzie jak Ty. Wielki szacunek dla Ciebie:) Możesz być z siebie dumna:)

wczoraj byłam na weselu i grał zespół Magda Band, bardzo fajny. mają urozmaicony repertuar - coś dla starszych, coś dla młodych. ale najbardziej podobały mi się ich różne zabawy na rozruszanie towarzystwa np. taniec synchroniczny wszystkich gości. ostatnio trochę po weselach chodziła i troszkę już nudno było bo wszyscy podobnie grają, a tu miłe zaskoczenie. także polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org