czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NIE dla Chrzanowskiego NIE dla PiS

PA ,ZMĘCZENIE ROBI SWOJE. DO ZOBACZYSZKA , JAKIEGOŚ TAM DNIA. PA.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NIE dla Chrzanowskiego NIE dla PiS

szymonek Jasio może się obrazić na Ciebie za takie słowa :D

Chodzi mi o radę odnośnie materiałów do nauki. :)
Ja też słyszałam, że na Ciepłej jest fatalny poziom, bo wszystkich tam przyjmują.

chyba z 5g jak chcesz to po 50 moge Ci sprzedac Kubus241

Na legionów facet naprawaia radia i nie drogo bieże za naprawe,na przeciwko blaszaka,lub w serwisie tez na leginów na przeciwko 4 plus"CAR AUDIO"polecam go.Zna sie facet na rzeczy.

Do jakiego miasta warto sie wybrac w Polsce??chodzi w celach turystycznych.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Katowice, Bielsko- Biała... Jedź śląsk :)

Treść jest ukryta

polecam supraśl

piękna miejscowość i jest co obejrzec

Treść jest ukryta

Co ? Supraśl hehe...Co tam jest ? Jakiś neogotycki kościół, albo ze dwa... jakiś dworek i karczma. IĆ iĆ mJe stOND swędziszparko

Treść jest ukryta

Kurcze Zbychu, ładnie to ująłeś: "a najlepiej jest kochać życie, tak w ogóle, całe i ze wszystkim... "

konotopa przed stawiskami tylko sie nie zgub bo to duze lasy

Hahaha alibaba2010 to musi być znerwicowana sucz :D i dosyć głupia, a do tego uparta.

Na Biebrzę nie jeżdżę, więc nie wiem..

dziekowka

a ty mu nie mozesz stwozyc?
przygarnij kropka

wyszukiwarka nie gryzie tych tematów była cała masa więc wystarczy sobie poszukać a nie zakładać kolejne posty a po drugie jest strona poświęcona temu i forum zawierające opinie

IzzyRajder napisał(a):

> nie jest to rodzimy rynek - firma jest z Gdyni. Po drugie to
> firma powstała po to żeby złapać paru klientów i się
> sprzedać także ochrona w Łomży będzie należała tylko do
> gigantów... jeżeli ktoś chce założyć alarm polecam bez
> monitoringu z powiadomieniem na komórkę bo nikomu w tej
> branży nie warto ufać........

Zapewniam Cie że ta firma jest 100% z Łomży, jej założycielami są ludzie z naszego miasta

zeby oddac psa do schroniska to trzeba najpierw zadzwonic do urzedu miasta potem do oni dzwonia do schroniska i dopiero mozesz zawiezc psa lub po niego przyjada tylko dzis sobota wiec urzedy nie czynne a jak przetrzymasz psiaka do poniedzialku to moga uznac go za Twojego i moze byc problem wiem cos na ten temat wiele razy zaopiekowalam sie bezdomnymi psami i takie sa niestety procedury ;/////
szkoda ze nie zadzwonilas od razu na policje lub straz miejska bo bylo by po klopocie a tamtych idiotow by złapali

ale o co Ci tak konkretnie chodzi?? o sklepy czy o pracę??

Tak przyjmuja jak to nazywaja na przepakowywanie piwa na akord czyli stoi ktos nad glowa a ty rzucasz butelkami az pot po tylku cieknie za 4 zl na godzine.Radze sie dobrze zastanowic nad takowa praca bo szalu to tam nie ma i nigdy nie bylo.

Z powodu wyjazdu odstąpię ZA DARMO telefon BlackBerry Curve, w abonamencie w Orange (abonament do października 2011).
Cena rynkowa telefonu 1000-1200 zł.

Telefon jest bajeczny!!! Masa gadżetów.

Abonament wynosi 51 zł netto miesięcznie, w tym 187 minut darmowych oraz możliwość wybrania 5 darmowych numerów i bezlimitowe rozmowy z tymi numerami.

Telefon jest w bardzo dobrym stanie. Krótko używany. Ładowarka w komplecie. Załączam oryginalne pudełko oraz wszystkie instrukcje.

Po roku można spokojnie przejść na niższy abonament lub zakończyć umowę.

Jesli ktoś byłby zainteresowany, bardzo proszę o kontakt telefoniczny (od poniedziałku do piątku, w godz. 9:00-15:00). Telefon: 505 133 106.

czesc ja osobiscie to polecam chłopaków z zespołu bosman grali u mnie na weselu tydzien temu i było super takiego zespołu to nie widziałam była fajna zabawa i zagrają wszystko co chcesz kontakt jaki mam do nich to 510766103 ale musisz sie spieszyc bo mają podobno na przyszły rok juz pozajmowanych sporo ale warto zadzwonic zapytac i spróbowac polecam:)

;)

miam

Ja pracuje w Progresie i mogę powiedzieć że praca nie jest najgorsza. Nikt nad głową nie stoi. Płaca to 6zł/h w dzień a na nockę dostajesz 1.50zł więcej. Praca nie jest zbyt ciężka jezeli ktoś już się wprawi. Proszę zatem nie pisać głupot jeżeli ktoś nic o tym nie wie.

ja zostałem przyjęty w czwartek xD narazie dobrze nam idzie jak na 3 dni roboty zawsze kończymy około godziny przed czasem a to dopiero 3 dni roboty;p
wprawieni pracownicy kończą o wiele szybciej ;p

Nie jestem głupia, tylko nie chcę, żeby inni też się nacięli i nie pojechałam tam po samą cebulę, dla tych co nie zrozumieli, produktów pakowanych w opakowania, nie sprzedaje się na kilogramy, ponieważ ich się nawet nie waży, są już zważone- napisałam wyraźnie - cebula- siatka i nie jeden dziś taką siatkę w koszyku miał :)

Jak zapisać w bibliografii wykorzystaną wcześniej prace magisterska/ licencjacka? Jakie dane należy zamieścić?

Widziałem w sklepie komputerowym Expert koło złotej rybki a i na pewno w Sympati będzie miał.

MOIM ZDANIEM ZMIANA DOBRZE ZROBILABY TEMU MIEJSCU GYZ OD KILKU LAT NIE ZMIENILO SIE TAM NIC POZA ILOSCIA SMIECI JAKIE SIE TAM ZNAJDUJA CO NIESTETY SPRAWIA IZ TEN PUNKT NASZEGO PIEKNEGO MIASTA WYGLADA OKROPNIE W PRZECIWIENSTWIE DO TARGOWISKA POLOZONEGO OBOK NALEZACEGO DO MIASTA GDZIE JEST SCHLUDNIE I CZYSTO.PRAWDOPODOBNIE ZA PRZETARG ODPOWIEZIALNE JEST PKP BIALYSTOK GDYZ TARGOWISKO ZNAJDUJE SIE NA MIEJSCU(ZIEMI)KTORA JEST WLASNOSCIA PKP,ZAS CO DO FINANSOW TO NAPEWNO SA NA TYM OLBRZYMIE PIENIAZE CO LATWO JEST POLICZYC BIORAC POD UWAGE FAKT IZ JEST TAM OKOLO 100 HANDLARZY I KAZDY MIESIECZNIE PLACI NAPEWNO NIE MNIEJ NIZ KILKASET ZLOTYCH A NIEKTORZY NAPEWNO I WIECEJ ,DAJE TO WIEC PROSTY RACHUNEK NIEBAGATELNEJ SUMY KILKUDZIESIECIU TYSIECY ZLOTYCH MIESIECZNIE,WIEC PROWADZENIE TAKIEGO TARGOWISKA JEST NAPEWNO OPLACALNE.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org