Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który z kandydatów do sejmiku wypowiada się na temat obwodnicy Augustowa? |
buhahahahah Opowiadzasz opowiesci skrypty.To nie ja zaczalem prowadzenie dialogu w takim tonie jak Ty to robisz.Dla Twojej wiadomosci jestem heteroseksualny,jesli nie wiesz co co znaczy to poszukaj info w internecie. Nie potrafisz kierowac swoimi emocjami jak piszesz.Jestes wlasnie ofiara i powinnas rozwazyc przniesienie do szkoly, gdzie jest znacznie nizszy poziom niz w Mechaniaku.Spojrz prawdzie w oczy,Ty sie tam poprostu nie nadajesz. Ja Mechaniak ukonczylem ale czy Ty rowniez ukonczysz??Tak jak piszesz,widze to w czarnych kolorach i nie jestem prorokiem..:) Opowiadzsz swoja tragedie zyciowa w drugiej osobie,zacznij wkoncu pisac w pierwszej. Poziom Twojej inteligencji i ile takowy istnieje nie jest wysoki.Maciek napisal Ci prawde a Ty odrazu musisz mu sie odgryzc.Jesli on ma te hektary i wie co z nimi zrobic to tylko lepiej dla niego.Napwno w zyciu wysoko zajdzie,z Taba juz moze byc znacznie gorzej. Czekam na kolejna smieszna odpowiedz z Twojej strony.Wysil sie choc troche i napisz cos madrego z czego nie bedzie mozna sie smiac.Chyba ze to co piszesz teraz sprawia ze na nic wiecej Cie nie stac. czesław
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który z kandydatów do sejmiku wypowiada się na temat obwodnicy Augustowa? |
Marto! Pasy są jednym z ogniw w całym łańcuchu zdarzeń, ale zawsze trochę zminimalizują skutki wypadku. Wystarczy że jedno z ogniw pęka i leci cały łańcuch. To samo jest z kierowcą, wystarczy, że zlekceważy jeden z przepisów i wypadek nieunikniony. Takie lekceważenie przepisów ( wyprzedzanie na trzeciego, pod górkę, na zakrętach, we mgle, na liniach ciągłych, notoryczne przekraczanie prędkości) jest niestety regułą u polskich kierowców. Policja musi organizować takie akcje, żeby przypominać kierowcom podstawowe przepisy. Po każdym groźniejszym wypadku powinno się kierować kierowcę na kilkudniowe odpłatne przeszkolenie z przepisów ruchu drogowego (oczywiście jak wyjdzie z niego bez szwanku) i jeżeli wypadek stał się z jego winy. Pozdrowienia. czesław
|
|
Marto! Nie będę zniżał się do twego poziomu i nie będę z Tobą polemizował. Współczuję tylko rodzicom z powodu córeczki z takim charakterkiem. Nauczyciele z Mechaniaka (który też skończyłem dość dawno temu) powinni dać na mszę świętą , że dobrowolnie pozbędą się tak pilnej uczennicy. Pozdrowienia. Ps. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
|
|
Marta50 w mechaniaku to Ty się nie uczysz lecz do nie go uczęszczasz i to mało intensywnie, i stąd te problemy. Poziom zaś masz jedynie w pozycji klasycznej bo intelektualnego raczej brak. I skończ z tymi atakami homo itp. bo to prostackie, a sama jesteś tak agresywna w wypowiedziach do facetów jak by Ci za mało w „Biebrzy” płacili. Jeżeli masz chęć to mi odpisz tylko nie pierdołami jakie napisałaś Lexowi czy Maćkowi - bo tylko umysł prosty boi się riposty.
|
|
Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl) Data: 17-04-05 13:07 ---------Policja musi organizować takie akcje, żeby przypominać kierowcom podstawowe przepisy---------- maciek Ja mysle ze juz nie tylko przypominac ale egzekwowac, bo ile do cholery mozna przypominac? Nawet i wol by zrozumial. Po to sa mandaty. W ubieglym roku dostalem mandat za pasy teraz pierwsza rzecz ktora robie wsiadajac do samochodu to zapinanie pasow. Ale juz nie dla policji tylko dla siebie
|
|
przestan placic podatki jak cie tak to razi i uciska
|
|
All! Jak lubisz kryminały to polecam jeszcze ksiązki autorstwa Alex Kava.Świetne akcje i psychologiczne rozważania z pozycji sprawcy i policjantki.To się łyka .No i prawie klasyka cala seria Cobena.Tez dobre. Fiołki juz przekwitają!!!!!! A szkoda.Pozdrówko!
|
|
Maciek sprawdż czy w rejestrze świętych jest Krzysztof !O ile pamiętam to takiego nie ma tak jak św Mikołaja!!No ale wiara czyni cuda nawet w samochodzie !
|
|
dziewczyn na naszym stadionie nie brakuje :)
|
|
Po to są pasy żeby ich używać a nie zeby tylko były. mario
|
|
Najlepsze sa horrory :D buuuuuuuu
|
|
A ja myślę, że Marta po prostu na Nim tęskni wciąż jeszcze bardzo i dlatego tak mówi... Ale tak na marginesie to współczuję następcy - cinżko mu będzie, oj cinżko...:(
|
|
podobno przyjaciel jest jak anioł-podnosi nasze skrzydła,gdy zapomną jak latać...tylko gdzie takiego znaleść ?:P
|
|
no a ja jeszcze nie mam do końca wykutej pracy z polaka :( może ktoś ma jakiś ciekawy sposób na szybką nauke? :) Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |