Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje????? |
tylek jest najwiekszym skarbem na swiecie alk~
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje????? |
up
|
|
Jeżeli masz zamiar kupywać klapke to zapłać wiecej i kup orginał bo ta za 20zł po kilku dniach zacznie sie ścierać alk~
|
|
:) jeden za wszystkich,wszyscy za jednego
|
|
co to tlumok ? co znaczy mieć zielone pojęcie ?? a jaki strój obowiązuje ? wieczorowy czy wystarczy dres jak kiedyś ja bym to zburzył i kościół postawił :)
|
|
byles trzezwy i dales sobie publicznie wmowic ze jestes pod wplywem???podkuliles ogonek i grzecznie poszedles do domku a teraz zza monitora, anonimowo wylewasz swe zale.zal mi cie.troche honoru czlowieku.wkur... cie?bylo dac zjeb... od razu na miejscu a nie tu teraz placzesz.
|
|
W Drozdowie zajmują się rannymi ptakami. Nie wiem jak ta organizacja się nazywa, ale tam znajoma woziła rannego jastrzębia.
|
|
czy próbowałeś przywrócić go ustawień fabrycznych? itunies zakładka PODSUMOWANIE>ODTWÓRZ ( przycisk na dole) jeśli to nie pomoże to albo przewód, albo ipad, uszkodzony.
|
|
burczymucha masz złe założenie dostać możesz wszedzie to po1 po2 kontrolujesz zawsze we2lub3 pomijam fakt kamer w banie a ty od razu zakładasz najgorsze jezeli trzeba bedzie komus dac po ryju no coz zycie a wogóle to w olsztynie jest firma weksel a nie kruk jakby co a co do pomocy to zalezy ale raczej bez ulgowego traktowania chyba żebym cie z widzenia kojarzyl ale tez byłoby ciezko bo to nietylko zalezy od mej osoby.Jestem tylko ciekaw kontroli na liniach nocnych bo wiadomo weekend dyskoteki itp hehe no i znając życie pełno studentek bez biletów to uwierz jest gorszy problem niz2 gości w autobusie i sytuacja którą opisałeś dogadaj sie z pijaną laską sam byłem swiadkiem w olsztynie w banie wracając z dyskoteki kanary złapały2dziewczyny w srodku nocy a one do kanarow z tekstem zrobimy co zechcecie tylko puście nas i co ty na taką akcję..dostały mandat i tyle sam tez bym tak zrobił to jest praca i dla mnie liczy sie prowizja do kieszeni na1 miejscu no wiadomo kultura i szacunek do pasazera tez musi byc
|
|
na jednaczewie w tamtym tygodniu na gumke wyjelem 4,5 kg
|
|
Na spławik to na starorzecza jakieś, np na lina dobre jest na Chludniach. Za Czarnocinem, za Penzą, za Nagórkami. Bo masz ***** serwer uk
|
|
fazin nie wiesz, nie udzielaj się. Jak na pracę sezonową może być, kokosów się nie zarobi ale w sumie w Łomży ciężko o lepszą robotę sezonową.
|
|
Rowniez polecam zespol MODEL :) Namiary znajdziesz w necie na pewno :)
|
|
- model: BlackBerry Curve 8520 Smartphone - MS Word, MS Excel, MS Power Point, Adobe Acrobat - wbudowana klawiatura QUERTY - aparat fotograficzny 2 Mpix z funkcją zoom oraz nagrywaniem video - wysokiej jakości matryca LCD o podwyższonym kontraście i wymiarach 320x240 - 65 tyś. kolorów - telefon wyposażony jest w WiFi, odtwarzacz muzyki i plików video, kalendarz oraz wiele innych narzędzi - max czas czuwania: 408 h - pamięć wew. 256 MB - pamięć zew. microSD do 32GB - melisa GRATIS (oferta wyłącznie dla Jackassa) :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |