Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To kolejne sfałszowane wybory w tym kraju |
Chciałem mieć drzewo, Bóg dał mi las. Chciałem mieć wodę, Bóg dał mi ocean. Chciałem mieć największego kutasa na świecie, Bóg dał mi Twój numer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To kolejne sfałszowane wybory w tym kraju |
Treść jest ukryta
|
|
Pamiętam ich jako dziecko, mieli pracowitego perkusistę, byli dla mnie najlepsi. Dziś niema tego perkusisty ale jest dobra wokalistka i jest miło - Pozdrawiam.
|
|
Panoowie i paniie bez zbędnego gaadania jeedziemy wszyscy wyyjazd jest 08.09.2010 wiiadomo ze teen wyyjazd jeest najciekawszym meczem w sezonie a zreszto wiecej na www.lks.4lomza.pl A Temat na foorum znajduje się pod tym linkiem: http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=1969
|
|
Może ktoś jedzie z Łomży do Krakowa w niedzielę, lub z soboty na niedzielę w nocy? Potrzebuję miejsce dla jednej osoby.
|
|
55 zl placa za gram
|
|
To chyba ostatni, a jaki?
|
|
Osobiście posiadam HB i jestem bardzo zadowolony , trzy lata i nie ma problemów. W obecnej chwili rozważał bym Toshibe kolega ma od pół roku i miałem przyjemność pobawić się tym sprzętem no i co tu gadać , cacko. Przejdz się do sklepu na Al. Legionów Media Expert tam mają duży wybór właśnie Toshiba a warto tam polować na promocje i sporo kaski może zostać w kieszeni. A tak na marginesie to za 2500 złociszów to kupisz super laptopa tylko spokojnie podejdz do sprawy.
|
|
jawiemonawie zniknij forumowa łachudro tak szybko jak się pojawiłeś! takich jak ty starych alfo.....n,s ów powinni leczyc w psychiatrykach a przyczepiłeś sie gościu pierwszy to teraz cierp
|
|
W Kolegium Nauczycielskim w starym szpitalu jest bardzo wysoki poziom, nie to co w Niepublicznym Kolegium na Reymonta Znam osoby, ktore sobie wlasnie w NKJO na Sklodowskiej nie poradzily i przeniesli sie na UwB i tam jakos ciagna, a co do roznic pewnie bede i to sporo, bo co uczelnia to inny system nauczania.
|
|
Ani trochę mnie to ni rusza, pisz sobie jak Ci to pomaga albo sprawia przyjemność. Nie ma sprawy AliAli :*
|
|
MOże powinienem napisać "zawodowczyń" co? haaaahaaahuhu
|
|
Zapomniałem odpowiedzieć Ci na pytanie: szkoliłem się na "szkolnej biczy". Nie ma się czym chwalić, ale przynajmniej mnie wyszkoliła hehe
|
|
Wartom się już pogodzić o dziwki będziecie sobie oczęta wydłubywać.
|
|
nie lubie masazow fuj
|
|
polecam swojski chleb, zdrowy tani i bez chodzenia do sklepu przepis sciagnij z neta
|
|
A ja żem cnotkę stracił z blacharką , starszy kolega swego czasu miał samochód ojca i wyciągnął blaszkę z przystanku na Starym Rynku , padał deszcz i blaszka długo się nie zastanawiała , pyszności było i dlatego mówię że BLASZKI SOM POTRZEBNE,
|
|
jawiemonawie a jak młode lubisz te dziewczyny ? może 13, 14 lub 16 lat? bo jesli tak , to diagnoza brzmi jesteś p...... filem
|
|
O ja cię nie mogę co wam odwaliło z tym chlebem.
|
|
Pewnie, że są potrzebne. To nic złego, to tylko głupio się nazywa. Nie ma co się wiązać nawet na jedną noc z flukiem, co cienko zarabia i chodzi z buta. I on ma potencjalnie utrzymać w przyszłości rodzinę? PFFFFFFFFFFF nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jedno pytanie do moderatora wyobraz sobie , ze masz cos komus do powiedzenia mowisz to krztuszac sie niezmiernie i nie mozesz tygo powiedziec nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
IĆ się sama zdiagnozuj. Masz cały czas żal do kogoś czegoś? Miewasz często wybuchy agresji pomieszanej z pogardą? Wpierniczasz się w tematy związane z bliskimi relacjami między ludźmi płci przeciwnej i denerwują Cię wpisy ludzi, którzy wypowiadają się optymistycznie na ten temat? Masz wąsy i nie masz chłopaka? Nie potrafisz już nawet sama sobie zrobić dobrze? Swędzi Cię? Nazywasz się Alicja? Bo jeśli tak, to diagnoza brzmi tak: jesteś zgorzkniałą rurą, której dawno nikt nie dotknął. haaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaaaa :)
|
|
Ten dzwięk to szum fal jaki płynie z procesora , świeże powietrze z wentylatora czuj się jak na wakacjach.
|
|
Nom i się dziś nie pogodzom.
|
|
Jestem na chorobowy, ale na szczęście po weekendzie wracam na podest JEA! :) Pewnie, że każdy może zobaczyć Twoje imię hehe dlaczego uważasz, że udaję IŻ je rozszyfrowałem ? hahah obosz wariatka :D Imię napisałaś, a resztę odgadłem, bo łatwo...po tych wszystkich wpisach. Mnie czasami swędzi to łokieć, to palec, to głowa...jak każdego, ale Ciebie cały czas od wielu miesięcy swędzi cipcia :D forum to nie lekarstwo, wystaw się komuś po prostu, ale wcześniej ogol wąsy bo może nie być łatwo :P Koci koci łapci...
|
|
szymonek wal sie psi odchodzie na ryj szczebiotka pozdro
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam co sadzicie o nowym clubie atlantic jesli ktos byl prosze o opinie co sie podoba co nie liczymy na wasze opinie pozdrawiam.
|
|
Owszem mam problemy. Zostałem mocno poobijany, leżałem w szpitalu, miałem operację nogi. Nowy rower został połamany. Według Ciebie szczebiotko to nie problem? Nic nie wiesz na zadany temat, a zabierasz głos. Chcesz zostać rekordzistką 4lomza w ilości postów? Akapulko, dzięki postaram się z Tobą skontaktować.
|
|
no nie! Ja Ci chyba w końcu ******* nę
|
|
realista idz sie wreszcie wyproznij, wiem co ci dolega
|