Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory 2007 Waldemar Pędziński |
Wszystko jest możliwe co bedziena meczu :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory 2007 Waldemar Pędziński |
Carmello, grabos92: jak macie pisac takie głupoty to lepiej się nie wypowiadajcie w tym temacie, wszyskich kibiców biało-czerwonych zapraszam na mecz!!!
|
|
Jedni mówią że bloki, inni, że pomnik prezesa
|
|
Zbychu, Kołakowskiego nie znalazłam, ale będę szukać dalej. Chwilowo czytam Ryszarda Sadaja, bo on z Krakowa i go lubie. Kazik, Greeley będzie następny, jak znajde. Chociaz, Ptaki... mnie nie podeszły. Dzięki za rady i chcę więcej. pozdrowionko
|
|
Maciek, czyzbysmy świętowali tego samego dnia? A to ci niespodzianka, nigdy bym na to nie wpadła. Pozdrowionki.
|
|
Ptyś powiedz... o co tak naprawdę Ci chodzi? Po co ten temat? Gdyby 5 osób powiedziało Ci w tym temacie żebyś sobie stąd zmykał, to byś to zrobił...? Niejedna osoba już Ci radziła taki krok i nic. Czego Ty oczekujesz? Jak na mój gust jedynie tego, aby o Tobie mówiono. NIeważne czy dobrze, czy źle. I to jest najbardziej żałosne. Ot takie sobie przemyślenia me, o 15.26 w sobotę. Podczas kiedy powinnam zajmować się czymś zupełnie innym.... :) I błagam nie pisz 'ale o co chodzi', może zastanów się i spróbuj mi udzielić odpowiedzi na zadane pytanie. Pełnym zdaniem, któe wcześniej kilka razy przeczytasz. Powodzenia. :p
|
|
Polska wolny kraj Łomża wolne miasto gdzie chcesz to ... żucaj pety. Łomża chyba na wszystko ma pieniądze tylko kiedy postawią dla mnie pomnik ? mario
|
|
Ja chce wrucić do tego co napisał Guziec Tz. oto mi chodzi >> >>Autor: guziec (80.240.185.---) Data: 15-04-05 12:15 Jak już został poruszony temat statystyk postanowiłem wrzucić roczne podsumowanie tego forum. I oto jakie są tego wyniki: Wszystkich wiadomości: 18622 Średnia dzienna: 50.88 Popularny temat: Re: KONKURS Dziesięć osób najbardziej udzielających się na tym forum: ptysiu91 ryskago maciek +polak+ śLeDcZy Zbych ADALL adamus Grzesiek_Mazurek Abcd No i oczywiście gratulacje. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= http://4lomza.pl i ja widze że mam 4 i 5 miejsce w tych najbardziej rozpisujących się :P żeby połączyć wszystkie moje posty to ja bym był na 1 miejscu <D>
|
|
uomrzan o co dokladniej chodzi ? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Kultury proszę. Polak czy tobie przystoi pod takim nickiem pisac takie skruty? A gdzie jest wasze ,,Zło dobrem zwyciężać". Od siebie należy zacząć naprawiać świat.
|
|
Zanim zdobędziesz, to co ja zdobyłem w swoim życiu, to do końca swego życia tego nie zdobędziesz, sądząc po twoich wypowiedziach to raczej do nauki za bardzo nie przykładasz się, inteligencją też nie grzeszysz. Nie chcę być złym prorokiem, ale Twoją przyszłośc widzę w czarnych kolorach, chyba że bogato wydasz się za mąż, ale kto zechce nieuka. Pozdrowienia. Ps. Jeżeli napisałaś taki temat, to sądziłem że masz trudności w szkole i prosisz o poradę. ...
|
|
A kiedy są te Drzwi Otwarte???
|
|
... :) Cisza zabija. Słowo buduje. Szum przeszkadza.
|
|
Nie chcesz zapinać pasów? Nie zapinaj, ale proszę Cię żebyś w razie wypadku wtedy leczył się na swój koszt, albo z oddzielnego ubezpieczenia! Dlatego właśnie ten przepis został wprowadzony i wyobraźcie sobie, że wraz z wprowadzeniem obowiązku używania pasów zmniejszyły sie koszty leczenia po wypadkach w stosunku do pozostałych wydatków na leczenie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |