Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parker udziela poparcia. |
Warunki średnie, wynagrodzenie najniższa krajowa. W sam raz praca na wakacje i na sezon bo za dużo nie zarobisz.. Chcesz więcej info jasiusmietana @ 10g.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parker udziela poparcia. |
u mnie jest tak egzamin i ewentualnie tylko 1 poprawka i pózniej albo warunek albo komis. ehh
|
|
właśnie o to się rozchodzi że Panie z moje dziekanatu to niech je drzwi ścisną nic nie podpowiedzą a jestem pracująca i jak na złe nie mam możliwości teraz jechać do Białegostoku bo mam problem z wonym ehh w pn bede dzwonić pytać może choć przez tel coś mi powie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak mozna wybaczyc takie niedopilnowanie, instruktor byl pijany jak swinia?
|
|
a skad sie bedziesz przenosic? ja sie tam nie uczylam ale moj kolega przeniosl sie tam z ostroleki i powtarzal ze to jest smiech na sali, poziom zerowy
|
|
wiecie.co.sie.dzieje.z.pieczywem.z.kraski-ostatnio.się.popsuło.na.drugi.dżien.jest.zupełnie.inne.i.bochenki.coraz.mniejsze
|
|
no zgadzam sie ze sluchaczem mysle ze w tym pieczywie z kraski jest wiecej chemi rakotworczej anizeli zdrowego pozywienia
|
|
kaligulik - za 4 lata, no chyba że Jaga spadnie z ekstraklasy, to wcześniej ;) pytaj_nik - stadion w Łomży. W Piątnicy graliśmy tylko pierwszy mecz i za razem ostatni. rudy błazen z druhem
|
|
ja miałam taki kryzys jak chłopak mnie zdradził.... no ale przeszło..
|
|
istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje, istnieje rudy błazen z druhem
|
|
Wiomar;p
|
|
no ladnie to mnie troche wystraszylas.. w mojej obecnej szkole po roku odpadly tylko 3 osoby. ale ciekawe czy przedmioty by sie pokrywaly. A co mialas na 1 roku tzn jakie przedmioty?
|
|
pani sprzedawczyni z justy kiedyś poleciła mi pieczywo z piekarni w Sniadowie - od tamtej pory tylko te kupuję - chleb super,bułki cięzkie nie napompowane powietrzem, polecam (dla "skrupulatnych" tego forum - nie jestem właścielem ani nikt z mojej rodziny do piątego pokolenia włącznie -piekarni Śniadowo. rudy błazen z druhem
|
|
to prawda ze się popsuło, ale za to w okruszku polepszyło:)tylko te ceny tam...
|
|
tak jak kolega wzyej napisal tak jest a nie inaczej, tylko praca i umiejetnosc pozwoli na wieksze zarobki
|
|
Nigdy , między nami coś zaczyna się iskrzyć , dajcie nam troszeczkę czasu.
|
|
a nie 69
|
|
w katedrze za licencję ksiądz zażyczył sobie 700zł nie wiem ile za ślub ale mówią że licencja to jak połowa ślubu :/ za zapowiedzi 200zł u Brunona 1500 :/ (przynajmniej jakiś czas temu) u Kapucynów rzeczywiście co łaska tak samo organista rudy błazen z druhem
|
|
ACER jest naj mam 5 lat i cyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |