Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO wyborach |
Dałem taki temat chociaz odbiega od rzeczywistosci. Dzis ok godziny 8 przy Grand Markecie przy ul. Reymonta jakis osiol wyrzucil z samochodu na ulice szczeniaka, pewnie sluzyla (suczka) jako maskotka wakacyjna dla dzieci. Suczka poszla za mna do pracy gdzie wyspala sie zostala nakarmiona i wrocila ze mna do domu bez zadnej smyczy bez zadnych gwizdow, mam juz jednego psa a mieszkanie w ktorym mieszkam nie pozwala mi na kolejnego, jesli ktos chcialby, ma warunki i ma dobre serce, prosze o napisac w tym temacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO wyborach |
A to nie wiesz co to jest masaż jak dotykam swoimi delikatnymi paluszkami to sama rozkosz.
|
|
?
|
|
Jesli znalazlby sie ktos pracujacy w np kauflandzie ,prosze o info..dz-ki
|
|
kobietki tez juz laca za bilet..?a to ciekawe...od dawna?....
|
|
10 normalny, 5 ulgowy. Dla najwierniejszych jest to żadna suma ale potencjalnych nowych kibiców nie przyciąga na stadion lub nie skłania do powrotu jednak trzeba wziąć pod uwagę fakt iż klub potrzebuje kasy i musi na czymś zarabiać. Jest to IV liga ale gra naszego zespołu na prawdę nie przypomina wioskowej kopaniny. Widać że trener Dymek ma pojęcie wiadomo że popełniane są jeszcze błędy ale jest dobrze. Tym, którzy interesują się piłką nożna może się podobac:) Zapraszamy!!! ![]()
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jestem królem
|
|
Mi też się zdarza bywać czasami, jak się zagubię w sieci :)
|
|
wyslesz foto na meila?
|
|
Ich bin
|
|
lata komar w nocy lata komar w dzień wszędzie widać jego ZAJEBISTY CIEŃ Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...
|
|
Na Legionów w dawnej Mazowieckiej jest sekcja karate i są zajęcia dla dzieci . Życzę sukcesów młodemu mistrzowi :)
|
|
http://lomza.unicar-capoeira.pl/
|
|
Zna ktoś numer konta ŁKS? Tylko nie podawać proszę swojego. Więc może lepiej link poprosiłbym gdzie taki numer znaleźć.
|
|
volvo S60 2.0TS 2001rocznik tarcze mnie interesuja tylnie i lampa przednia prawa
|
|
Harnaś napisał(a): > Te trafne diagnozy problemów...ok o czym mowisz?
|
|
ekspert na broniewskiego
|
|
popieram :)
|
|
Donald nie obrażaj ludzi sam jesteś półgłówek.Ktoś na forum obok ma rację za dużo tu obelg!
|
|
Podbijam
|
|
same dzieci wypisują te idiotyzmy nudzi im się
|
|
Ja mam taki na sprzedanie zalany padła karta graficzna ale to jest do zrobienia całej nie trzeba wymieniac zakupiłem go w styczniu;/
|
|
Chłopie, administrator ma swoje życie prywatne, myślisz, że będzie 24/7 zajmował się czyszczeniem tych debilizmów na forum... To tak jakbyś walczył z mrówkami, które nieopatrznie wybudowały kopiec na twojej działce. Ty to mrowisko rozwalisz, za chwile one będą budowały nowe... :) Reasumując - LET IT GO !
|
|
Jak trzeba byc slabym psychicznie aby nie widziec wyjscia z sytuacji, a zarazm jakim trzeba byc odwaznym zeby targnac sie na swoje zycie...nie wiem nigdy tego nie dosiwadczylam, ale wydaje mi sie,ze nie ma sytuacji bez wyjscia... zawsze cos mozna zrobic...a juz targanie sie na wlasne zycie z powodu zawiedzionej milosci czy szkod mateialnych to juz szczyt. Ale co czlowiek to inna psychika, szkoda, ze taka mala ilosc samobojcow zostawia po sobie listy wyjasniajace...bo niby na ogol nic sie w zyciu samobojcy zlego nie dzieje, a potem okazuje sie, ze mial sporo problemow...
|
|
a masz sonke ??
|
|
Prawdą jest, że moderator wycina to, co światopogladowo mu nie odpowiada natomiast nic innego mu nie przeszkadza. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Odpowiedz na zasadnicze pytanie mi ile razy zdawalas??
|
|
September2008 moj email: pio600@wp.pl
|
|
orii napisał(a): > 500 katedra i 250 organista > jee
|
|
jak zamknięty jak byłem na otwarciu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: Czesio (---.elomza.pl) Data: 02-09-10 09:00 zbierzcie się wszyscy i powieście na jednym drzewie, potem przyjdę ja i strzele se parę szłitaśnych fotosów na enka __________________________________________________________ mam nadzieje, ze nigdy w przyszlosci nie bedziesz mial dzieci, gdyz definitywnie posiadasz jaka wade w kodzie genetycznym i tylko szkoda byloby dzieci, bo to nie ich wina, ze jakis idiota postanowil sie rozmnozyc.
|
|
Figa będę jadł Twoje kanapki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |