Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS 31,5 % panie prezesie patrioci medują |
Mazury interesują Cię Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS 31,5 % panie prezesie patrioci medują |
zastanawiam sie kto ustala liczbe punktow? i czy ilosc kandydatow jest proporcjonalna do udostepnianych miejsc na rynku pracy lub na bylejakim wydziale ?
|
|
W Janowie ceny tak mniej więcej 85-90zł/m2 działeczki i z tego co wiem jest spory popyt na nie.
|
|
gdzie sa te ciamajdy kofladowskie bez kwalifikacji????????????????? zbieranina wszystkich odpadkow spoleczenstwa????
|
|
Rozmawiałem niedawno z gościem który jest przedstawicielem jednej firmy z e-papierosami. Mówił że wysłali ich do Chin na szkolenie i był w fabryce. Podobno niedługo wkłady będą zupełnie inne. Będą wypełnione jakimiś kuleczkami żelowymi i już nie będzie ani waty ani gąbki. Teraz to przechodzi fazę atestów.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JL5VyAY3hgA&feature=related juz wszystko kupilam , dla mojej ukochanej coreczki, jest tak jak co roku dobrze wyposazona,staralam sie, wyszukac najwsapanialsze i najcudowniejsze przyborki szkolne , wszystko dla niej ttttttttttttaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Apel do pracodawców kiedy wynagrodzenia będą wyższe?
|
|
NAJNIŻSZA PENSJA 2000 NETTO!!!!!
|
|
No ja -e-palę już od marca tego roku i trochę watek i sprężynek przerobiłem:-) Może tylko ja mam taki charakter, że poszukuję lepszych rozwiązań. W atomizerze Big typ A (w tej chwili używam 3 szt.) uważam, że BF jest niezastąpiona. W Big typ B także używam BF, a mam ten atomek jak tylko pojawił się u Ogrodnika. Co do Milda - firma też mi nie pasi ze swoimi akcjami typu EGO2, lub nowe kartomizery do modelu Sin i Pure, których nigdzie nie uświadczysz poza wysyłką z ich firmy za 14pln. Natomiast liquidy wg mnie mają rewelacyjne.
|
|
wszyscy na mecz i co dostales juz?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
HA, HA - dobre! Udanych zakupów życzę.
|
|
Profesor aby zostać administratorem to trzeba mieć poukładane w głowie.
|
|
KROMKA CHLEBKA , maselko cieniutko i serkA plasterek i .URWA dajcie sobie na luz z barem kanapkowym. Wszyscy potem beda pisali jakie niedobre .UJNIA i takie (LAMUSY)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |