Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Maxxx - przyznał się że jest idiotą |
Litwini pewnie jada na Litwe ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Maxxx - przyznał się że jest idiotą |
Ano, o ku*wa, kilka chwil oddechu chyba ma rację. Dziecino, przestudiuj ten rozkład, a będziesz wymiatać. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
popieram lukasz432 :) zwlaszcza z matma, jak bedziesz miec ja z dyrem, to lepiej chodz na matme :) chociaz jak bedziesz miec polski z P. Wilczewska to tez chodz :) super Kobietka ehh budowlanka :) rozmarzylam sie
|
|
jawiemonawie, obrzeża Łomży tak max do 20km jak mówisz albo w samej Łomży np. na łąkowej lub na nowogrodzkiej bliżej grobli jednaczewskiej, a mam na myśli działkę z domkiem i budynkami pogospodarczymi, które mają kilkadziesiąt lat.
|
|
Cóż, w każdym bądź razie bardzo dziękują wszystkim za chwilę uwagi i pomoc. ;) :*
|
|
bo szanelka 3 piekne lata spedzila w tamtych murach :) i piatka i dwunastka tez jezdzila :P i z buta tez nie raz szla ;p i setki razy gora dol po kamiennych schodkach. co za czasy byly :)
|
|
sluchaj rypalo, wiem wystarczajoco duzo by zbijac pieniadz,i tylko to potrafie , uwielbiam ryzyko i a wlasciwie to go nietoleruje w stosunku do lomzynskich dzialek, stosuje taka sama mogiczna metode, wybieram tylko to co mi sie oplaca, rudy błazen z druhem
|
|
taa? gdzie ? ;p
|
|
Musiałaś widzieć, chociaż tam tłok straszny zawsze był, dopóki dzieciaki pod gimnazjum gminnym nie wysiadły, ale.....później było już luźno. Nie kręcę nic :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |