czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gorąca kampania w Wiźnie

ok 23zl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gorąca kampania w Wiźnie

Kto to w ogóle głosuje, do jasnej Anielki ! Wygrywa jakaś chudzina z dziwnym wyrazem twarzy.

Mniej oczy

No dobra Szymonek to gdzie jest ta tablica o , której tyle wiesz bo ja jej
nie widziałem.

A cio to jest karakaniec , żydowskie jakieś cóś , ja tam zapuszczam sobie baki i bendem sobie żydem , a com.

Sa jakies budynki twojego wykonania do obejrzenia?

Mój głos na Pana Krzysia (sklep obuwniczy Szmit) - zawsze miły i niezwykle uprzejmy sprzedawca.

miss
oddaje głos na szczebiotkę

Myślę że osoby które popełniły samobójstwo nie widziały wyjścia z sytuacji w której się znalazły, same nie potrafiły sobie poradzić. Znałam dwie osoby które popełniły samobójstwo. I z tego co wiem to wprost nie mówiły że myślą o śmierci ale mówiły że jest im źle. Gdyby ktoś porozmawiał z nimi to może one nadal by żyły.

domel

moja kochaneczka
pojechala do miasteczka
chciala kupic ogoreczka
oj dana dana
i tak jest jak bog chce moja kochana

Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...

szymonek, powiedz mi do jakiej ty chodziles to powiem ci do jakiej ja

gdzie i gdzie ?:)

Zobaczcie jak forum cichnie a to za sprawą rozpoczynającego się nowego roku szkolnego. Koniec z pisaniem durnot , nastał czas pakowania plecaków , zeszytów , książek i do roboty. Myślę że my dorośli będziemy mogli pogadać o naszych sprawach.

Gorąca kampania w Wiźnie

Chcesz to odezwij się to wytłumaczę Ci wszystko dokładnie:) 11871581

popieram domi 8duzo ludzi jezdzi calkiem fajna szkola

pewny jestes ,ze tam mozna dostac cos modnego?
http://www.youtube.com/watch?v=JL5VyAY3hgA&feature=related

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

ja dobzre wspominam pierwsze dni w szkole :D patrzysz na ludzi i nie ma odwagi zagadac :D w tym roku bede konac z przestraszonych pierwszakow. podejscie do innej dziewczyny(nawet jakiejs niefajnej) duzo pomoze :)

To pierwsza klasa, czy się przeniosłaś? Przeniosłaś się? Skąd? Patrz i czekaj aż rozpoczęcie się skończy, później poplotkuj w klasie, a później na browarka :)

Napisz takie opowiadanie jak idziesz jutro na rozpoczęcie i co sobie myślisz...do momentu jak stoisz pod salą sportową. Dalszą część dopiszemy wspólnie. Chcę wiedzieć o co się rozchodzi w Twojej główce, tak dokładniej.

Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

stawiam ci czteropak lecha lub innego browara jesli znajdziesz mi ze ten artykuł jest z bravogirl i tego typu gazet

bestia666
hej kolego ;))
jak możesz to odezwij się na gg 22554708 (ja bywam wieczorami - od 20ej), mam parę pytań odnośnie właśnie tych badań w MSWiA
a widzę, że Ty jesteś "obeznany" w temacie... ;)

KWP KATOWICE

W jakiej odległości od Łomży ? Uzbrojona z budynkami (starymi) ze 20km od Łomży pewnie z 40zł/m2... to zależy od stanu zabudowań, od dróg, od sąsiedztwa...od wielu rzeczy.

Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...

zapomniales o jednym, o ewentualnych reklamacjach, ktore profesjonalny fotograf powinien przyjac z usmiechem

To mgr filologii nie ma pojęcia, że ,,nie'' z czasownikami pisze się rozdzielnie ( cyt. ,,niedyskutuje'' ) ???

Podejdź do największego chłopaka z klasy i sieknij mu z bani. Zyskasz szacunek i poważanie.

zamilcz prostaczko...

Nie wspomnę już, że filologii to 2xi

jesli bys chcial to mam cos nawet nawet na alegro kosztuje 170 zl a ja ci oddam za 100zl bo mi juz nie potrzebne

Witam!
Mam pytanie: gdzie i kiedy odbywają się treningi boksu w Łomży?

Tak jakby nigdzie nie bylo zadnego info:) Zreszto... Kto ma przyjsc to i tak przyjdzie. Ave ŁKS!

podrzuc go na trujkont

Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)

Dajesz mi 200zł i dostęp do interneta Tele Pizza 24/h na twój koszt i ja wbijam w chawire

LISTA CZYNNOŚCI NA EGZAMIN C+E

SPRZĘGANIE
do/pod sworzeń/ hak samochodu (przyczepa samochód) najlepiej z precyzją bez mocnych uderzeń bo może się to nie spodobać bo możesz uszkodzić jego ulubiony sprzęt do oblewania he :-) mnie prawie uwalił za to
podłączanie elektryki (przyczepa samochód)
podłączanie pneumatyki, czyli hamulce i tutaj do wyboru MAN- 2 kable STARMAN- 1 kabel
SPRAWDZANIE ŚWIATEŁ PRZYCZEPY
włączamy pozycyjne runda dookoła samochodu
włączamy mijania runda dookoła samochodu
kierunek lewy/prawy ...dookoła samochodu
awaryjne też lecimy dookoła
no i STOP trzeba sprawdzić, oczywiście z pomocą egzaminatora
oczywiście z pomocą egzaminatora
światło cofania na przekręconym kluczyku pozycja zapłon ale nie uruchomiamy silnika
JEŚLI JESTEŚ PIERWSZY
jeśli jesteś pierwszy/ostatni na liście zdarzyć ci się może, że będziesz musiał podprowadzić samochód pod pierwsze zadanie wylosowane wcześniej w sali NIE ZAPOMNIJ O KLINACH POD KOŁAMI ,które zresztą powinny być wyjęte przy sprzęglaniu, ale nie zawsze czasem egzaminator cię wyręczy
PO ŁUKU
start oko metr od słupka z tyły
Jazda płynna do przodu ok. metr przed słupkiem zatrzymujesz się też metr przed,uwaga na czasem czułe czasem nie hamulce bo jak zatrzymasz 1,5 przed słupkiem to zostanie ci jeszcze tylko jedna próba - potem do tyłu możesz raz wysiąść dojeżdżając do tylnego słupka ale nie zmarnuj tej szansy wysiadając zbyt daleko słupka
ZADANIE 1
u mnie na przykład wjazd pod górkę zatrzymaj się przed linią i nie bądź cwańszy wrzucając drugi bieg bo zamiast dwójki wrzucisz wsteczny jak to zrobił kolega zadający ze mną w grupie, z jedynki jedziesz i zatrzymujesz się przed kolejnym zadaniem...
ZADANIE 2
...zależy co wylosowała grupa w sali, np. prostopadłe przodem- proste ale nie zapominaj o kierunkach wjeżdżając i wyjeżdżając jak to zrobisz ok. jedziesz na miasto

Ja niestety ale oblałem na początku PO ŁUKU za mocno nacisnąłem hamulec i oprawie na szybie wylądowałem ale to pewnie tylko moja noga a nie stary poczciwy STARMAN

znajomosc drugiego jezyka, to podstawa

koziol0

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org