czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ankieta AFERA JAK CHOLERA (choroba)

a co dostane do mitsubishi galant
(EA2A) 99r 2.0 16V(4G63) 136KM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ankieta AFERA JAK CHOLERA (choroba)

K..wa chcą budować hotele a takiej imprezy żeby nie promować, nasze władze to wyjątkowe d..ile, była by ********* promocja Łomży, ale poco coś robić jeszcze jeden z drugim się spoci.

Bo Miłość to najpiękniejsze uczucie jaki mogło spotkać ludzi i trzeba je pielęgnować bo miłość nigdy nie umiera!!

Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...

Haha Sebo19 jaja sobie robimy i tyle. No szkoda reklamówki, szkoda bluzeczki i szkoda dziewczyny...po co jej ta feta?

rudy błazen z druhem

Się usrałeś do tej gazety, dobrze wiesz, chyba że nie...że to było luźne i prowokacyjnie rzucone gazetowe ścierwo.
Nie piję lecha, specjala też nie.

Dokąd jadą Litwini?

Ja znam świetny kwartet, śpiewają na ślubach i na mszach w kościele w Krakowie. Śpiewają na głosy śpiewy dominikańskie albo kanony taize, świetnie im to wychodzi. Dam namiary : dokarola@o2.pl

ja was wszystkich pierdo le chamy jebane z suki wziety polaki cymbaly zaropiale slonie wypierdy i brudasy z nalecialosciami wsiowymi jestescie chamy sukinsy ny .uje i mam was w D tak wlasnie tam was mam D

Ha, ha, ale Was Malachit załatwił, uciął dyskusję i tyle :) Powiedział, to o czym się przekonał i chyba najlepiej to ujął :)

Figa wyjdziesz za mnie i będziesz mi robiła kanapki do pracy ?

szczebiotka zbędne komentarze są nie potrzebne .Po prostu zabrakło pewnej osobie paru punktów do zaliczenia projektu .Wiec się nie mądrzyj !!!!!!.Aby zaliczyc projekt ( trzeba miec 75%]

Po liquidzie który teraz palę firmy SmokersClub jest bardzo sucho w gardło ale po Janty tego nie mam. Zakupy przez internet u Kinga czy Peleona będą zawsze tańsze niż w sklepach stacjonarnych i ma to sens przy zakupie kilku rzeczy bo trzeba zapłacić przesyłkę. Trzeba być zorganizowanym (zamówić wcześniej żeby doszedł w porę) a ja nie jestem. BF , Filtus, sprężynki te wszystkie patenty były potrzebne w małych atomizerach serii 510 i potem tym bardziej w mega atomizerach ( 1ml pojemności ) moim zdaniem w Big atomizerach to wszystko jest niepotrzebne. Oryginalne wkłady radzą sobie bardzo dobrze. Ja nawet wyrzuciłem już swój wysłużony spinacz. Nic nie dłubię nic nie przerabiam itp. Dla mnie Big atomizer to rewolucja. Palenie bez żadnego dłubania dokraplania co chwila itp. Ktoś kto nie palił na małych atomizerach (tylko od razu na Big) nawet nie wie ile dłubania go ominęło. Teraz idąc do pracy biorę naładowaną baterię i zalany wkład i starcza bez dolewania na 8 godzin to po co gąbka filtus sprężynki itp. Stender zauważ że na papierosyforum zanim wyszedł Big atomizer we wszystkich działach aż wrzało od rozmów bo każdy miał swoje patenty na poprawienie palenia. Od kiedy wyszedł big pokazuje się jeden post na kilka dni. Dlatego że teraz palenie nie potrzebuje tych wszystkich zabiegów. Do Kinga i Ogrodnika nic nie mam (kupowałem u nich kiedyś kartomizery) uczciwi sprzedawcy ale Mild........ Sama kampania reklamowa Volisha pokazuje co myślą o klientach i jak ich traktują.

A i dzięki za te liquidy franio30

Cipki ^^

szczerbinka pod ogon dzis dostała i sie chce podzielic ta informacja ale niewie jak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z tego co się orientuję to coś około 700 zł za semestr było ale wejdź na ich stronę tam może jest aktualny cennik

no to jest nas kilka osob

pardon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org