Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIE!!!!!!!DLA GŁUPOTY ZONKA |
końcówki drążka, filtry, sworznie wahacza, świece. Jakby wziął trochę tych części to dam większy rabat ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIE!!!!!!!DLA GŁUPOTY ZONKA |
Ja noszę eGo w twardym etui na akulary :) kupiłem dziś smak Tabacco, rzeczywiście bardziej mi odpowiada, jestem zadowolony. Nie miałem okazji porozmawiać z właścicielką, była na jakimś szkoleniu. Dobrze, że artykułów przybywa, ceny spadają...Bardzo dobrze, bo za 20ml 50zł to sporo, chociaż i tak taniej to wychodzi niż analogi, o wiele taniej. Dla pewności zapytam: Pisząc sklep Janty masz na myśli ten obok dawnego 7 Kier? Nie widziałem Gentelmen...jeszcze nie powystawiali?
|
|
Po powodziach na elektronikę tylko trzeba uważać. Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...
|
|
Świrujesz, żeby mama Ci uwierzyła...a pieniądze wydałam na co? na narkotyki! Jak zwykle, młodzież wydaje na narkotyki. Przepraszam. rudy błazen z druhem
|
|
sama w nowej klasie to jeszcze lepiej nikt nie bd wytykał ci tego co było wczesniej ZACZYNASZ na nowo. Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |