czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NIE DLA CHRZANOWSKIEGO!

Autor: szczebiotka (---.w90-44.abo.wanadoo.fr)
Data: 31-08-10 14:38

nie zaczynaj sie bic

L'homme raisonnable s'adapte au monde ; l'homme déraisonnable s'obstine à essayer d'adapter le monde à lui-même. Tout progrès dépend donc de l'homme déraisonnable.

[George Bernard Shaw

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NIE DLA CHRZANOWSKIEGO!

ABO – Ankieta Bezpieczeństwa Osobowego

Nie jest przesadzony. TO JA !

zapomnialam jednego nazwiska
pani Krajewska profesorka od siedmiu bolesci

O Jezu ale ciążki temat. Mój znajomy popełnił samobójstwo , prowadził firmę w Łomży i nie wyszło.Wiecie jak to jest , długi , pożyczki itp.Walczył o przetrwanie i w pewnym momencie poddał się , nikt po nim nic nie poznał. Chłopak ułożony , po studiach ale psychika pękła. Powiesił się , myślicie że coś to pomogło , nie , wszystkie problemy przeszły na całą rodzinę. Prawdziwy horror dopiero się rozpoczął. Z perspektywy czasu wiem na pewno że samobójca jest tchórzem życiowym a szkodę i wielkie przykrości zrzuca na bliskich.

Proponuję z jasia zrobić jednoosobowe jury. Będzie rekurencja (zapętli się).

Bo juror wybierze jasia który jest jurorem i musi wybrać..........

składam może ktoś z Państwa wniosek o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej?
jaka kwota wchodzi w grę , co trzeba zrobić aby takową dotacje otrzymać ?
proszę o wskazówki, z góry dzięki.

ostatnio bylo 18500 tys + wkład własny 2000 tys zł. trzeba zlozyc wniosek + zabezpieczenie (2 żyrantów ktorzy zarabiaja przynajmniej 2 tys zł miesiecznie, lub gwarancje bankowe lub cos tam jeszcze, nie pamietam juz). to tyle co pamiętam.

Moja droga ja mało zabieram głosu na tym forum ale dużo czytam i nie wciągniesz mnie w żadne głupie polemiki. Myślę że wystarczą inni tacy jak np. jasio smietana , alibaba , szymonek , kuligula i inni, może zle podałem nazwy rozmówców a to ich przepraszam. Życzę Tobie kobieto lub mężczyzno miłych pogawędek z tymi ludzmi.

RY4 to jest tytoń z karmelem. W tym sklepie e-papierosami zajmuje się dwie osoby. Filtus (wata perlonowa do akwarium) sprawdzał się bardzo dobrze w tych małych atomizerach bo oryginalna wata słabo oddawała płyn. Ten problem według mnie nie występuje w Big wkładzie. Ja palę na oryginalnych wkładach i nic z nimi nie robię. Kupiłem paczkę wkładów i mam do każdego smaku oddzielny wkład. Dwa tygodnie śmiało można palić na jednym wkładzie potem wyjmuję watkę przepłukam wodą osuszę ręcznikiem papierowym i dalej używam. Paczka wkładów (20zł) starczy spokojnie na pół roku więc nie chce mi się bawić w wycinanie z filtusa.

"Wiesz może, czy jest w Janty, do modelu eGo urządzenie (ładowarka) dzięki której, po podłączeniu do komputera można jednocześnie palić?"

To jest bateria która ma na końcu wejście usb. Jest ale taka bateria kosztuje chyba 105 zł.

nie wiem, czy jest fajnie, że w ósemie MPK tłok, masakra ...

Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...

Mnie, jak kiedyś zwiał 8 miesięczny koteczek, to go szukałam przez 36 godzin, co mnie kosztowało 4 kg utraty masy własnego ciała, ale potem więcej się nie oddalił, widocznie przeżył horror, warto szukać, bo koty to specyficzne zwierzaki, udomowiony kot bardziej broni właściciela niż najgroźniejszy pies, bo to taki prywatny mały tygrysek :)

I ja zostanę .

Bo mnie ze szkoły wylali . :):)

witam,
Którego projektanta polecacie do nadbudowy domu,
wiem że temat był już wcześniej, ale potrzebuję aktualnych komentarzy i opinii

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wszyscy na mecz! tak bylo na początku tego roku, mogło się coś pozmieniać. najlepiej dowiedz się w UP.

To ja nie wiedziałem O Big Atomizerach...myślałem, że mówicie o Mega. Jestem nie w temacie, ale dobrze, że artykuły ewoluują.

arczi011 wydaje mi się,że jesteś właścicielem sklepu Janty :) Sprowadź więcej liquidów, a zyskasz klientów. Pozdrawiam

ja też poproszę o jakieś namiary do tego Pana

mario

Pokaż mi gdzie napisałem że kupiłem go na miejscu ? Wszystkie fajki kupiłem od Michała Pruchnickiego przez internet zanim powstał sklep w Łomży. O liquidzie Smokers pisałem że jest podobny w smaku do analoga i że całkiem dobry tylko jeszcze droższy niż Janty. Pierwszy raz napisałem o tym liquidzie jak z nim wróciłem do domu. Kupiłem nowy wkład zalałem na czysty i opinią o smaku podzieliłem się na forum. Suchości wtedy nie czułem zbyt krótko paliłem. Teraz palę go dwa dni bo mam go 15ml do wyjarania więc mogę coś więcej o nim powiedzieć. W smaku podobny do analoga ilość dymu dobra kop dobry wszystko ok ale wysusza. Po każdym paleniu muszę popić bo sucho. Nic innego nie pisałem.

jeszcze raz wkleje:)
http://www.youtube.com/watch?v=hft-B8b0Ino&feature=fvw

Jak do tej chwili zerowe wyniki, ani archiwum czy też urząd stanu cywilnego w Łomży nie mógł znaleźć żadnych wzmianek (pomimo niesamowicie pomocnych i życzliwych pań z tych urzędów), Związek Sybiraków też nie mógł pomóc, w tej chwili wspaniałe Panie ze Wspólnoty Polskiej z oddziału w Łomży jak również z oddziału w Warszawie starają się coś wyszukać...

Treść jest ukryta

Laptop pewnie Hp seria dv6000 lub 9000 .Można go naprawić go poprzez reballing tzw wygrzanie ale to nie na długą metę podziała ci z 1 miesiąc i znów padnie .

mam 3 latka 3 i pol
siegam broda ponad Stol
mam fartuszek z mucHomorkiem
do przedszkola chodze z WorkieM

http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif

szczebota jesteś żałosnym trollem , myślisz ,że jak napiszesz coś chamskiego na twoim poziomie to będziesz chwalona ? hahaha, twoje IQ nie przewyższa rozmiaru twojego buta .

a pytales sie w urzedzie kiedy?

Treść jest ukryta

Pytanko;ktos z Was pracuje w jakims lomzynskim markecie?,chodzi mi o warunki pracy w tych "firmach",jakie zarobki?orientacyjnie czy warto podjac prace w np.Kauflandzie,Lidlu itp.Z gory dziekuje.pozdr.

stender

"Smaki z każdej firmy są inne camel z casablanki nie jest taki sam jak camel z collinsa czy camel z janty. Każdy jest inny. Marlboro paliłem z janty, collinsa i z casablanki (wkłady casablanki są fabrycznie nasączone smakiem marlboro) wszystkie są nie dla mnie. Moje ulubione tak jak pisałem wcześniej camel,tabako,capuccino no i wisienka wszystkie z janty. Myślę że każda firma ma dobre i złe smaki i w każdej można znaleźć coś co przypadnie do gustu. Ja po prostu nie szukałem."

To mój wpis z przed paru miesięcy. O fajku i jego akcesoriach uważam że mam sporą wiedzę ale o liquidach niee bo nie mam porównania. Te mi po prostu smakują, mam na miejscu a i tak co chwilę zmieniam smak. Wydaje mi się że jak palę długo ten sam smak to przestaję go czuć. Wtedy czas na zmianę a potem można wrócić. Przeczytałem cały wątek i nie ma nigdzie że kupiłem go na miejscu. Najlepszy post tego tematu napisała szczebiotka :

"a jak gleboko mozna sie zaciagac???" ;)

Ja na twoim miejscu bym się nie bawił tylko kupił nową sprawną bo za zrobienie tego układu zabulisz z 300 zł a nikt ci gwarancji nie udzieli nie dłużej niż 1ms- 3ms to z świecą szukać

Treść jest ukryta

Proszę o wytłumaczenie gzie to jest, bo jestem spoza Łomży i chciał bym tam iść.Chodzi o Doline Pamięci Narodowej przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łomży.
Z góry dziękuje.

Wszyscy na mecz! a byles na szkoleniu organizowanym przez UP "przygotowanie do rozpoczęcia działanosci gospodarczej"?

Witam, mam pytanie w której szkole językowej w Łomży jest nauka metodą Callana (oczywiście mowa o języku angielskim), i prosił bym osoby które uczyły bądź uczą się tą metodą o opinie na jej temat.

Warunki pracy sa tam nie najgorsze.Tylko jest jedno ale...nawet w biedronce nie przyjmą cię jak nie będziesz miała znajomości.Duży market nie oznacza,że odrazu cię zatrudnią.Ogólnie polecam o staranie sie o prace w marketach typu kaufland,stokrotka it,ale bez znajomości nie ma szans.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

M@ster - przecież napisałem wyżej, że w połowie września odbędzie się to szkolenie.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

szmonek,

idac twoim tokiem rozumowania. wynajmuje lokal prowadze tam dzialalnosc gospodarcza przez pol roku i musze zmienic lokal bo wlascicielowi nieruchomosci to nie odpowiada czy cos.

to musze przejerestrowac firme? bo juz bedzie miala inny adres? wyrabiac pieczatki? niedorzeczne!

nie znam firmy ktora rejestruje swoja dzialalnosc na lokal ktory wynajmuje, a nie jest jego wlascicielem! To jest idiotyzm.

Nikt nie ma prawa Cie wysmiac. Podaj jaki to jest przepis, gdzie go znajde.

Zapoznaj się z dokumentacją UP. Adres mail podałem a potem zadzwoń do urzędu i dyskutuj to zobaczysz ile warte są twoje argumenty.
A jeśli chodzi o rejestracje firmy ,pieczątki i co tam napisałeś to jesteś laik. Dalsza rozmowa nie ma sensu.Nie masz pojęcia o prowadzeniu działalności gospodarczej.Powadzenia w życiu.

PAŃSTWOWA STRAŻ POŻARNA a nie ps2

OK

lomzanin

do widzenia

dzień dobry

nie tam za rzeka, na polach graja...
Odrazu pisze - głupie pytania, głupia odp.

I am

Treść jest ukryta

he, he, he, dobrze kombinujesz _jackass_ , kanapki mogę Ci zrobić, bo lubię czasami pobawić się w kuchni, ale nie wyjdę za Ciebie, bo wówczas musiałabym wszystko za Ciebie robić, a nie tylko kanapki do pracy :)

monisia9394 napisał(a):

> niieee.... twojej dupie.. Jejuu niektórzy ludzie wcale nie
> myślą

monisia rob po swojemu, martw sie o siebie

: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) ja Ci powiem co to jest miłość..

..to jak na niego patrzysz.., to jak w niego lub w nią wierzysz, to jak jesteś sobą, jak się czujesz przy nim dobrze, jak wiesz że wszystko możesz powiedzieć nawet jak się z tobą nie zgadza ale cię wysłucha,
to że wierzy w ciebie, , to jak się z tobą kłóci-jak się godzi, to że można dojść do porozumienia. to że każdą złotówkę zarobioną oddałabym jak by się krzywda jemu działa. to że kocham bezgranicznie ale... z głową...to jest miłość
i nie piernicz mi że to przyzwyczajenie.. bo jak się przyzwyczaisz to się i odzwyczaisz...

nawet gdy masz pogrzeb?

naprawde

rudy błazen z druhem

ISTNIEJE!!!!!

W Łomży jest kilkanaście sklepów komputerowych i w każdym można kupić na raty:

1. Unitechnik Stary Rynek
2. Unifactor ul. Szkolna
3. Speed ul. Dworna
4. Simtech ul Dworna
5. IST ul. Mazowiecka
6. Fina ul. Mazowiecka
7. Xeromax ul. Mazowiecka
8. Excomp, ul. Nowogrodzka
9. Optimi ul. Wyszyńskiego
10. ekspert, ul. broniewskiego

No i RTV AGD, ale tam nie polecam

z tego co mi wiadomo to "Narew" już dawno zmieniło właściciela. ktoś tutaj ma nierzetelne informacje...
a tak swoją drogą: jakie miasto takie media i jeszcze lepsi "znawcy" lol

Treść jest ukryta

takie samo zdanie mam obecnie o swojej szkole WSFiZ w Białym filia w Ełku, to Alma Mater wiec nie za dobra opinia sie ciesza na ogol. wiem ze te kolegium podlega pod uniwersytet warszawski myslalm ze troche lepiej tam bedzie,..

duzo razy tam kupywales???

boze zlituj sie nademnjestem grzesznica, amen

wypranawperwolu uraziłem czci godność Pani którymś wątkiem ? Jeśli tak to nie mam zamiaru przepraszać. Moje wulgaryzmy na forum 4lomza mają swoją granicę przyzwoitości.

Potwierdzam. Dzisiaj jadąc od jednostki przez całą Łomżę do ulicy Zjazd stałem na wszystkich 5 światłach. Niewiem jak to opisać. Może pech a może ktoś spartolił robotę.

to bardzo dobra firma

boze jestem grzesznica, zlituj sie nademna

do wczoraj duzo od wczoraj.zmieniłem.piekarnię.kupuję w juscie-z piekarni nie z łomży.jest tam kilku dostawców i pieczywo bardzo dobre./sprubować warto.polecam

ale kity ktoś wciska, te w staryym szpitalu jest na poziomie, i to wysokim, a te na Reymonta, jest trochę lżej. W jednym i drugim przypadku trzeba dobrze znać język inaczej ciężko będzie z zaliczeniami, w Przasnyszu jest spoko poziom i wykładowcy z kraju i ze świata.
Poza tym wszędzie uczyć się trzeba

wczoraj przejezyczylam sie, juz to sie wiecej nie powtorzy

Chyba ktos od malenkosci Tobie musial mowic ze jestes pokraczna skoro teraz inteligencja znizasz sie do poziomu psa, a moze "ich" poziom Cie przewyzsza, zajmij sie swoja francuska d*pa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org