piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto zna dokonania aktualnego prezydenta?

kaligulik jestes naprawde wstydem i zanada... ciezarne kobiety biija mezczyzn.. pokaz ze jestes mezczyzna no pokaz:D przypierdol jej w pysk i napewno bedziesz mezczyzna.. ja natomiast postalem powiedzialem ze jest pierdolnieta i zeby szla do domu i sie nie pokrakowala..
a zaczelo sie ze od tego ze mialem zalozona polóweczke i wlosy na zel. wiec ona z tematem co sie pedale patrzysz...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto zna dokonania aktualnego prezydenta?

Nikt nie jest przeciw, wszyscy są za.

No właśnie. Lipa.

http://w992.wrzuta.pl/audio/2zGCzBU34qQ/surround

znalazł ktoś kiedyś coś podobnego ? ;D

zjadłem literkę d na końcu.miało być surround

hahahahah

Za co? Za mocno. Za duże.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Nie porównujcie Kościoła O.O. Kapucynów do Katedry. Nie ta bajka. Ten pierwszy przypomina mały wiejski kościółek , katedra to XV-to wieczna historia , monumentalnie przepiękna i dostojna. Każdy ślub tam to dodatkowe przeżycia estetyczne i wspaniała oprawa ślubu. Nawet dekoracje tam inaczej się prezentują , a grzmiące głośno organy nadają ślubowi takiego wyrazu ,że "mrówki przechodzą po ciele". Warto te parę groszy dołożyć.

„Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało.
Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko.
Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.

a w Intercosmetic?

Treść jest ukryta

Najweselsze jest w tym wszystkim to, że wypowiadają się tutaj dzieci, które uważają rodzinę Wachów za ludzi z Trójkąta hehe. Mieszkanie na ulicach Woj, Polskiego oraz dolnej części ul. Polowej, nie oznaczało wcale że ten koleś jest z ekipy ludzi Trójkąta którzy stworzyli tą właśnie nazwę i powielali i przejęli renomę po starszych chłopakach szalejących na tym terenie w latach 80, ale co wy możecie o tym wiedzieć. Nie macie zielonego pojęcie czym był Trójkąt, kto go tworzył, od kiedy istnieje. Ktoś tam pisze o jakiś dzieciach co teraz latają poza węgłach, ktoś o jakiś menelach-złodziejach, Trójkąt to było ścisłe hermetyczne środowisko kolegów, w którym w latach 90, jeden za drugiego szedł jak brat w ogień. Nikt z Łomży nas nie lubił, z każdym z innych części miasta mieliśmy wojnę, takie były czasy kto to przeżył to wie o co mi chodzi.
Nic nie wiecie i bardzo dobrze, tych chłopaków już nie ma, żaden z nich nie siedzi na kryminale, maja rodziny, pracują - z wiekiem każdy zaczyna inaczej myśleć. Najweselsze w tym wszystkim jest to, ze pomimo lat, nas tych zwanych "chłopaków z Trójkąta", już nie ma, a opowieści do tej pory pozostały o naszej rodzimej dzielnicy, ech niech bachory się dalej podniecają i piszą dalej głupoty hehehe Co wy wszyscy wiecie :)..................

A w full HD NAGRYWA PRZYNAJMNIEJ 4 W ŁOMŻY TYLKO GDZIE ICH FILMY NA STRONACH WWW...BRAK

Mam Janty eGo już od prawie 3 mcy. Przed e-papierosem paliłem półtorej paczki analogów dziennie. Po zakupie eGo przez pierwsze 2 tygodnie wypalałem dodatkowo kilka analogów dziennie, ale coraz mniej mi smakowały i teraz palę bardzo rzadko, okazjonalnie, kilka na miesiąc.
Nie miałem czasu na poszukanie lepszych liquidów. Te których używam nie do końca mi smakują, to nie do końca to czego szukam (stałem się wymagający, ale mam zamiar dojść do ideału ;) ) Używałem Camela, Marlboro (strasznie niesmaczny, jakby waniliowy), Mentolu i wielu innych. Mieszałem je dobierając parami i nie tylko w różnych proporcjach. Obecnie używam mieszanki 2/3 Camela i 1/3 Mentolu.

Teraz mam trochę czasu i szukam liquidu, który smakowałby jak papieros, po prostu szlug. Słyszałem, że jest liquid o smaku tabaki, co niektórzy rozumieją jako zwykły tytoń-pet-szlug-rasowy papieros...

hahahaaaa

von chrupka

A czy autorka tematu chce popełnić samobójstwo czy są to tylko luźne przemyślenia ???

Jak to pierwsze to nie rób tego ! Szkoda życia.

rudy błazen z druhem

a co to za impreza ??

Jakie mniej wiecej obowiazuja stawki netto za godzine w lomzy np dla kierowcy, pracownika produkcyjnego czy tez sprzedawcy??

Witam, doradźcie proszę, biorąc pod uwagę Wasze doświadczenia, gdzie zamówić okna z aluminium.

nic
pozostaja oczy do patrzenia i uszy do sluchania

rudy błazen z druhem

do farba

składasz abo aby dostać poświadczenie bezpieczeństwa!
Pozdrawiam!

Analizujmy teksty i tępmy głupotę polityczną...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org