Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent odpowiada redaktorowi |
I od kiedy macie zapisy? Chętnie bym przyszła, zobaczyła jak to wygląda, bo chciałabym się zapisać ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent odpowiada redaktorowi |
Już rozumiem: - wyjść z domu - pokonać drogę z domu do kościoła - stanąć plecami do kościoła - przeczytać tabliczkę ze zrozumieniem - namierzyć podpis rabina - przestać żyć w niewiedzy - przemyśleć wnioski wyciągnięte z lektury.
|
|
pewnie tak jak nie dzisiaj , to jutro lub za tydzien
|
|
glupia sprawa,
|
|
Alma Mater :)
|
|
zobacz jeszcze w tym nowym komisie na al. legionow na przeciwko stokrotki
|
|
padamy na kolana oj dana moja dana wiem ze nienadrobie Paradox
|
|
Rembelin - jedna z najstarszych DZIELNIC w Łomży. Pozdrawiam wszystkich znajomych łomżyniaków z tej DZIELNICY. Wracając do tematu. Łomżyńskich paradoksów jest, podejrzewam, bardzo dużo. Tak na szybko przychodzi mi jeden znany - ścieżka rowerowa "do nikąd" na Szosie Zambrowskiej. :) DiDi
|
|
A co niebo będziesz fotografował? Szukaj na allegro i w gazetach tematycznych. von chrupka
|
|
a własnie, że super :)
|
|
von chrupka
|
|
kamera tylko i wylacznie Stefan Dorobisz lub jego syn Arek: 660 317 409 a zdjecia Grzegorz Fabiszewski - pasjonat, perfekcjonista, pelen wspanialych pomyslow na nieszablonowe zdjecia :)
|
|
Znalazłeś więcej takich...ja szukam. Ciekawe to jest.
|
|
http://w30.wrzuta.pl/audio/056bCVm05rM/cereni_-_holophonic - jeszcze nie słuchałem „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
świetny pomysł...jak najbardziej popieram....sama bym tam czesto zachodzila...zamiast jesc kebaby czy cos innego to bym wolala zjesc jakas smaczna kanapke i wypic cos cieplego:) pozdrawiam
|
|
Teraz przetłumacz to na język polski. rudy błazen z druhem
|
|
Co o tym myślicie? jak bardzo musi być człowiek nieszczęśliwy i samotny w swym cierpieniu, raczej psychicznym żeby postąpić właśnie w ten sposób? osobiście myślę że jest to tych osób ostateczny niemy krzyk o pomoc, a że ludzie w dzisiejszym świecie są zobojętnieni i nie chcą słuchać czyichs żali ,takie osoby zamykają się w swoim świecie cierpienia, nie znajdują zrozumienia wśród najbliższych..i uciekają w końcu od cierpienia które jest nie do wytrzymania.. wydaje mi się ze często jest tak że samobójcy trafiają na zadufanych w sobie i pozbawienyc jakiejkolwiek wrażliwości ludzi ,dlatego tak to się kończy w ich sytuacji, a czasem rozmowa i prawdziwe wysłuchanie zwykły szczery uśmiech może choćby podarować płomyk nadziei dla ludzi pogrążonych w czarnej rozpaczy...pozdr.serd. von chrupka
|
|
Agniesia pisze : co o tym ..... ------ Poruszasz temat, od którego ucieka się. Świadczy to o Twojej empatii i wrażliwości duszy. Piszesz prawdę. Myśli suicydialne charakteryzują, jak zapewne wiesz, tylko dwa stworzenia na tym świecie : człowieka i skorpiona. Każde samobójstwo jako gest rozpaczy jest wynikiem braku wrażliwości oraz poczucia ogromnej samotności. Wobec tych spraw nawet Kościół zachowuje milczenie. Wiadomo jednak, że Polska zajmuje pierwsze miejsce - przed Węgrami- pod względem ilości samobójstw wśród młodzieży i ... dzieci. Trzeba o tym mówić. Okazuje się bowiem, że w zetknięciu z tym problemem w łeb bierze system wychowania w rodzinie, czasami w szkole i społeczeństwie. Masz rację - czasami wystarczy zwykła rozmowa ; tak mało, a tak dużo... Pozdr.
|
|
to uwielbiam http://www.youtube.com/watch?v=ZJaThhR91pE "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Do wynajęcia 2 komfortowe pokoje przy ulicy wojska polskiego kontakt 510 135 877
|
|
Tak, wszystkie pomysly na wszelkiej masci jadlodajnie sa swietne, a pozniej ktos naiwny, wierzac w opinie z tego forum, otwiera takie cudo i lokal swieci pustkami... Paradox
|
|
swietna propozycja az sie cala trzese
|
|
Ile mniej więcej teraz biorą za wizytę? Czy był ktoś może u logopedy przy Centrum Katolickim?
|
|
wczoraj zjadlam i zwymiotowalam do kogo miec przetensje do lokalu (zaserwowane produkry byly prawdopodobnie przeterminowane)czy do wypitego alkoholu? lomzanin
|
|
Nie, nie miałem okazji...w ogóle dawno tam nie byłem, liquid kupował mój znajomy dla siebie i przy okazji dla mnie, nie miałem głowy do szukania smaków, jemu odpowiadała mięta. Widziałem te RY4 ale osoby które były akurat w sklepie nie potrafiły mi powiedzieć nic na jego temat. Tak jak napisał trackone kupiłem w zoologicznym wkładkę do filtra akwarystycznego za niecałe 6 zł, żeby tak często nie zmieniać "wkładek" do mega atomizera (czasami kupię dla odświeżenia). No i podobno ma lepiej oddawać płyn na atomizer. Wiesz może, czy jest w Janty, do modelu eGo urządzenie (ładowarka) dzięki której, po podłączeniu do komputera można jednocześnie palić?
|
|
Tej tarczy oczywiście kij w ryj. rudy błazen z druhem
|
|
milosc jest potrzebna kazdemu czlowiekowi by mogl rozwijac sie duchowo dzieki milosci czlowiek poznaje2osobe i stara sie by osobie którą kocha było dobrze u jej boku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |