Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWDZIWE OBLICZE PIS-U W ŁOMŻY |
A co pies na to???? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWDZIWE OBLICZE PIS-U W ŁOMŻY |
Witam, otóż mam taki problem. Gdzie można byłoby przerobić PlayStation2, chodzi głównie o miejscowy komis. W grę nie wchodzi przeróbka PlayStation przez kartę pamięci(MC Boot) Z góry dziękuję.
|
|
wietmi
|
|
nelli nie pisze ze jej zginał kot tylko ze ma do oddania:P czytac ze zrozumieniem:P!
|
|
Ja wgrywam na karty fmcb. Mój nr 694202068 koszt 10zł.
|
|
Nina85 wlasnie tez szukalam, ale ceny przerazaja :/ Podaj jakies namiary to sie odezwe :)
|
|
a co do chińczyka na giełczyńskiej to w jakich godzinach jest otwarty?
|
|
witam wszystkich. Bede starał się o przyjęcie w KWP Białystyk. Chciałem spytać jak długie sa terminy oczekiwania na wysłanie na testy do Szczytna i potem na multiselekt?
|
|
Znaleziono psa rasy labrador maści biszkoptowej w okolicy łomży.
|
|
Mam pytanie o dostawców internetu działających na osiedlu słonecznym w łomży. (http://maps.google.com/maps/place?cid=11605731079046920924&q=osiedle+s%C5%82oneczne,+%C5%82om%C5%BCa,+polska&hl=en) O ile wiem, dostępna jest: + kablowo: - tpsa - netia + bezprzewodowo: - technik, firma z ul. Kwiatowej. Jakaś inna firma oferuje internet na tym obszarze?
|
|
ciekawe kto go wystrzelil na dutka
|
|
chcialabym go zobaczyc , jak mu tam??? mania
|
|
PAŁUJ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
szczebiotka - PFFFF DOBRE
|
|
jestes okrutnikiem,
|
|
Treść jest ukryta
|
|
chodzi o oczyszczanie twarzy i zrobienie paznokci na żel jak mam wybierać to wolę aby było dobrze zrobione ;-)
|
|
Polecam Panią na ul.Wiejskiej. Osobiście chodzę tam odkąd pamiętam. Pani zawsze miła stara się robić delikatnie aby nie bolało a przede wszystkim starannie polecam w 100%
|
|
bank bankowi podobny reklama jednak^ponetna, podzielimy sie rowno, ruskim wszystko polsce gowno
|
|
Ciekawie w Barbadosie ;]? No tak w loginie liczba 93 i wszystko jasne.
|
|
Jasiu ma racje !
|
|
Miłośc sprawiła iż jestem inną osobą .Idąc drogą życia czymże jest miłośc pytanie zadałem .przez długielata odpowiedzi szukałem ,czy miłość to początek czy też koniec świata,czy miłość to motyl co na wietrze lata,czy miłośc to wpatrzone oczy dwojga ludzi czy też może ranne słonko co zawsze się budzi..Wierzę że miłość to dobro i pomoc w potrzebie a dzięki swej ukochanej jestem szczęśliwy jak aniołek w niebie.i choć w niebie anioły to skrzydełka mają to gdy jestem szczęśliwy mi również urosną i nieważne kiedy to będzie zimą czy też wiosną.Mówić kocham 5to za mało by sie tego kogo kochamy serce radowało trzeba swe słowa w czyn także wprowadzić i w serce ukochanej skarby tym gromadzić.
|
|
A czemu nie chcesz fmcb tylko chipa? Moim zdaniem fmcb to same zalety, chyba że masz scph 90004...
|
|
Na Łąkowej p. Łempicki skupuje runo, może tam?
|
|
a zreszta mam nie mile wspomnienia z jednego spotkania w restauracji, najadlam sie niedogotowanego kurczaka, tylko nie w drozdowie, uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Mam z nim trochę wspólnego, ale niech będzie. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
ssssssssssssssssasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
jeżeli oczyszczanie to tylko hydradermabrazja w gabinecie medycyny estetycznej w Ostrołęce POLECAM:)
|
|
Zapomnialem o tym wspomnieć, ale mam najnowszą wersje PS2 (taka jak napisales) Szanujmy się nawzajem
|
|
a ten koszt treningów obejmuje cały miesiąc czy pojedyńczy trening??
|
|
A kto pisze, że komuś zginął kotek? Wzięłam kotka, bo: 1). w miejscu, gdzie przebywał jeszcze niedawno byli jacyś ludzie rozglądający się dookoła; 2). przyczepił się do mnie jak rzep, położył na stopach i ani myślał opuścić legowiska; 2). kiedy go znalazłam, na niebie pojawiła się tęcza :). Pewnie u nas zostanie, ale chciałabym wiedzieć, czy to ten sam, co w temacie, gdyż wygląda, jakby ktoś się nim wcześniej fachowo zajmował. Skoro widział go weterynarz, chciałabym wiedzieć, co powiedział i tyle. Z opisu wynika, że kotek jest prawie identyczny, z tym, że nieco marnie wygląda... Tu apel do wszelkich posiadaczy kotów, którzy czytają ten wątek i choć trochę leży im na sercu los tej zwierzyny: jeśli macie kotkę i nie planujecie u niej potomstwa, poddajcie ją sterylizacji - to naprawdę niewiele kosztuje zachodu, a będzie mniej tego typu porzuconych, smutnych kociątek! Niestety, w Łomży nie ma schroniska dla kotów. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Witam. Chciałabym się spytać jakiego fotografa polecacie jeśli chodzi o zrobienie zdjęć do dowodu i paszportu. Jeśli można o ulicę ponieważ nie znam Łomży. Z góry dzięki za odp
|
|
W Ostrołęce macie KFC :) http://www.moja-ostroleka.pl/troche-usmiechu-kfc-w-ostrolece,1249758660,arch1244137358.html
|
|
Do szczebiotka: A tak wogóle to o co chodzi, że kanapki te nakuwane są długim szpikulcem?/
|
|
polecam na małachowskiego:)
|
|
wylaczcie komputer i zapraszam na spacer po ziemi :) bo patrze ze ciagle odplywacie na szerokie wody
|
|
niestety takim śmieciem jak aaa1234 nie ma co sobie głowy zawracać, sama z siebie jak widać zrobiłąs zero, rację mają ci, którzy piszą, że rozmowa zeszła na boczny temat a ty potwierdzasz to, że zrobiłas to z poczucia niższości i zazdości i to jest najbardziej śmieszne, a jeśli uczyli cie w szkole to pisanie komuś takich rzeczy po nazwisku grozi ci sprawą w sądzie kochana więc szalej dalej, a zobaczysz co wtedy się stanie heheheh nie mam nic więcej do powiedzenia. hehehehe
|
|
yoj aaaaaaaah rozumiem :* hahahahaa.
|
|
pozdrow jeszcze pilota samolotu ktory przelatywal nad toba
|
|
Chciałem podejść, zagadać, ale się wstydziłem. Podaj do siebie emaila.
|
|
Ja też chce być jej żoną
|
|
Budowlanka w tych czasach się tym zająć to jest potężne wyzwanie. Ręka ręke myje wykonawców jak psów -( bez urazy dla nich) na kazdym przetargu jest z poza Łomży z 20 firm że nie wspomne o Łomżyńskich wykonawcach. Zobaczcie ile obiektów w Łomży wykonują firmy poza Łomżyńskie. Próbować zawsze można ,kto wie może akurat się uda. I jeszcze jedno nie zawsze zwycięża doświadczenie i umiejętność wykonywania pracy....
|
|
aga666 napisał(a): > A konkretnie chodzi o sklep Basia? zgadzam sie... , oj jak to dobrze potrafisz ujac tyle emocji w to wkladasz podziw
|
|
dodam, ze zazwyczaj robotnicy wysmiewaja taki rodzaj lokali, ktory kojarzy im sie z francuskim pieskiem
|
|
W twoim wieku nikt Cię nie poderwie. Zgrywasz nastoletnią gówniarę a rzeczywistość jest okropna i mogłabyś być matką dla wielu a może i babką ...
|
|
moze jej sie pomylilo bo owsiki to raczej u zywych a szczebiotke to predzej larwy much much zaczely podjadac.one lubia takie nieswieze miesko
|
|
ktosie przazywa ten sam sie nazywa jestes zepsutym kalafiorem
|
|
fantazjowac o tobie????co ja jakis zoofil jestem?a poza tym chyba po tym swoim pobycie w paryzu jestes strasznie wyeksploatowana.placic za pobyt trzeba...
|
|
sorry zapewne nie chłopczyku , myślę , że jesteśmy w podobnym wieku , tylko mamy inne spojrzenie i na życie i na ludzi
|
|
Ok, chciałem się upewnić. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
na allegro zamow
|
|
a kto to jest ten Maciek Zjanusz ? ktoś wie ?
|
|
ot i afera, jeszcze tylko jasia i szczebiotki brakuje
|
|
Poszukuję opinii o Ośrodkach Adopcyjno Opiekuńczych w Łomży.
|
|
Pracę piszesz? Ćpanie i rypanie. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
prowadze higieniczny tryb zycia kaligulik, TY pierdolo saska, ze krecisz ogonem jak pies , to kazdy o tym wie, ale ze wyjesz jak pies , to nikt o tym nie wiedzial
|
|
kaligulik to naprawde masakryczny gosc.. po pierwsze nie znam dziewczyny.. a druga sprawa.. swoje chore domysly niech zostana w glowie a nie na forum
|
|
czeczeni terroryzuja was wzrokiem,ciezarne kobiety was bija na ulicach...co za czasy.samo noszenie spodni nie oznacza bycie mezczyzna.
|
|
Ten kędzior za ta czekoladkową panią to ja :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ludzie po co mamy się droczyć trzeba tam iść i zobaczyć na własne oczęta.
|
|
Wsiadam do windy ,a tam wąż nogi myje.
|
|
szymonek , to prawda, ze od pewnego czasu udzielam sie na forum, to prawda ze kilka razy wyzalilam sie w twoj rekaw, to prawda ze wypisuje brednie , ale o biciu ty wspominales, a nie ja
|
|
Co się stało z portalem freelomza ? Czy to tylko krótka zadyszka czy może już pokój jego duszy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |