Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
powiedział mi stasiek franek że odszedł marek jurek..o:))) |
str 2 LO - http://lolomza.risp.pl/ ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: powiedział mi stasiek franek że odszedł marek jurek..o:))) |
Jest nad czym myślęć, świetny tekst w przeciwieństwie do niektórych komentarzy.
|
|
Zauważcie pewną prawidłowość zarówno poprzedni temat "znalezione w sieci" jak i obecny "Do przemyślenia..." wrzuciły na forum .... KOBIETY... :) Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
A co takiego się dzieje dookoła i jakież to zmiany czekają Ciebie, Evuuś? Wiem wiem, kto ciekawy niech nos wrazi do kawy, co też niniejszym czynię... chliiip, siorb, mlask, dooobra kawka...:) Ale Ptysiak naprawdę fajny jest, nie stanowi nijakiego zagrożenia i wolę Go po stokroć niźli agresorów wszelakich... Opiszta mi jak tam wiosna w Łomży, plizzzz! Czy mam założyć nowy topik w tej sprawie? a może mnie kto wyręczy? Zbych
|
|
Wre!! Uwielbiam wiosne!! Przed moim blokiem drzewka juz paczkuja hmmmmmm coz za widok:)) Jedyna pora roku w ktorej chce sie naprawde ZYC:) Zmiany z zimowego snu na wiosenna pobudke rzecz jasna:)
|
|
Ach, jakeś to pięknie ujęła...:) Ale popatrz, niby się powielamy, a tu nasze temaciki idą łeb w łeb - inna sprawa, że to my same podbijamy je w górę :D. Ludkowie kochani, a może ktoś zrobi łomżyńskiej wiośnie jaką fotkę, albo i dwie i wrzuci dla okrasy? Baaardzo byłabym rada! Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |